***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mada, ma bucur nespus ca nu te-ai suparat pe mine. am avut intetii bune, dar poate nu m-am exprimat eu cum trebuia... cred ca pur si simplu nu s-a adaptat inca, e greu sa treci de la 100% cu mama la 50%... nu stiu ce sa iti spun... poate nu e pregatit inca de program lung. si educatoarea care i-a spus sa nu mai planga pt ca o doare capul... nu e oa abordare buna, putea sa ia un nurofen, nu sa ii spuna copilului asa... ca nu plangea de prea bine nici el... complicata treaba cu gradi asata vad...

S e mai bine, multumim de intrebare. nu mai muceste atata, e in cont cu tratament, inca mai respira mai repede la efort, dar trece, nu-i o problema.

Ella, cum e Bob? sa se faca bine !

eu sunt extrem de obosita, o sa merg incet spre pat... astept sa se termine meciul sa il pot extrage pe Alex din fata televizorului...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Madi, si Mara a facut la fel. Vineri dupa-amiaza m-am trezit ca face febra din senin, pe la 17.30, avea 38.8 si a tinut-o tot asa pana azi. Nu scadea sub 39,1-39,3, ca pana la urma am ajuns ieri cu ea la Medlife din nou, erau o droiae de copii acolo cu temperatura, cred ca erau cel putin 14, iar mama mi-a spus ca la spital la ea sunt vreo 40. Cred ca e iar o viroza urata. La Mara nu mai dadea rezultate nici Nurofenul, nici Panadolul, nici Novocalminul, doar Diclogesic (dar pe ala nu i-l pot pune decat de 2 ori/zi si la interval de cel putin 8 ore) si Algocalmin fiola. I-am facut analize la urgenta, nu e infectios, dar dr. Miruna Georgescu mi-a dat si Zinat pt orice eventualitate. Ca daca tine foarte mult febra asta risca sa se infecteze. Adica mi l-a dat preventiv. Normal ca nu i-am dat Marei, cu toate insistentele sotului, ca el ia antibiotic ca pe bomboane. Oricum antibioticul nu ii scade febra. Azi vad ca a mai scazut febra, pana la 14 nu facuse, dar apoi i-a crescut iar la 38,5. I-am dat Nurofen si am culcat-o, sper sa se trezeasca fara nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Graviduta, multa sanatate Marei! Of, ce rau e cu virozele astea.

Eu abia azi mi-am revenit, dar asa rau nu m-am simtit de mult. Andreea e bine, Alexandra are ceva muci, dar saraca nu zice nimic, tot cu gura pana la urechi e si rade tare frumos in hohote, asa vesel e copilul asta ca ma unge la suflet.

Madaiulia, ma bucur ca ii place lui Andrei la gradi, probabil e prea mult pentru el atatea ore.

Ella, cum s-a acomodat Bob in noua casa. Andreea mea o saptamana tot spunea la trezire ca asta e casa noastra, dar sa facem schimb cu casa lui tanti, ca vrea inapoi ... acum pare ca s-a obisnuit si cu parcul si cu casa. Ii lipsesc insa copiii de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Gravi sanatate multa Marei. Si noua ne-a dat doc de familie preventiv Augmentin, a zis ca are spectru mai larg, dar a spus sa i-l dam doar daca temperatura creste peste 37 de grade la mai putin de 3 ore dupa ce ii administram un antitermic. La noi nu a mai fost cazul sa i-l dam, ca i-a mai scazut, azi noapte, dupa Nurofen nu a mai facut, dar azi pe la 13 avea, cum spuneai si tu, din nou 38. Dar in continuare nu are nici un alt simptom, in afara de nasucul putin infundat. Mara are si alte simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sanatate Marei de Gravi si Anei de Madi.
Mica, il iau doar pe Matei cu mine, pe B il duc/aduc socrii de la cresa pt cateva zile. Incerc sa evit aglomeratia, sper sa ajungem la racla inainte de 14 oct..
Va pupam.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Betty sanatate multa. Ce frumos cu bebelina zambareata!

Arcadia sanatate lui tati de Calin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sanatate tuturor capsuneilor bolnaviori sper sa treca repede si sa va simtiti iar bine

Gravi de la "pediatra" lui STEFAN stiu ca antibioticul nu scade febra ci trateaza infectia care genereaza febra.

Liviana ce curajoasa esti sa pleci cu MATEI la un drum asa de lung si in asa o aglomeratie.Tare mi-ar place sa merg si io dar........nu am cu cine sa-l las pe STEFAN iar sotul meu nu ar merge sa stea la asa o coada niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madi, cand is infundati, cel putin asa e la Andreea, au rosu in gat. Eventual poti sa te uiti, sa nu faca infectie daca nu cedeaza febra. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Madi, nu, nu are alte simptome. A avut ieri un pic nasul infundat, de fapt un fel de jena la respiratia pe nas, dar mi se pare normal la ditamai febra. In rest, a mai zis de cateva ori ca o doare burtica, dar, cand am intrebat-o daca o doare, nu a mai confirmat. O sa incerc sa-i recoltez maine dimineata proba pt urocultura.
Multumim pentru urari. Se pare ca e mai bine acum, sper sa nu mai faca temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si Maya a fost putin racita incepand de vineri...se pare ca a luat si ea ceva, insa a avut doar nasul infundat si tuse...fara febra.
Am fost in seara asta la circ, American Circus, foarte slabut si saracacios...

liv drum bun. Mergi cu masina sau cu trenul? Unde stai in Iasi? Ce o sa faci cu Matei atatea ore la coada?

Mergi la inceput