***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gravi, da, vroiam sa vorbim insa pana la urma cred ca am rezolvat. O sa revin la tine daca nu e buna abordarea de acum. Merci frumos.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, e cineva care locuieste in orasul IASI? Sapt viitoare voi fi acolo.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ne-am intors victoriosi cu 15.800. De leucocite !!! A inyors-o pe toate partile si n-avea nimic copilul, plamanii curati. Muci multi so galbrni si vascosi. Am primit vebtolin la 6 ore/2zile, la 8 ore/inca 3 zile. Flixotide 10 zile. Ophtamesone N 2-3 picaturi de 3ori/zi... Si am rugat eu sa-i ia sange pt hemograma si surprizaaa albe multe MCV mic... Dr surprinsa pt ca ea clinic nu se manifesta ca si vand ar avea o infectie in organism. Ne-a dat augmentin, dar dr ei a zis sa ii dau Biseptol, adica sumetrolim. Vreau sa o culc si sa ii valculez dozele si sa ii fac schema de tratament. asa mult a trecut de la ultima schema ca parca mi-era si dor .

Ella, odata cu leucocitele Soniei m-am gandit automat la Bob. Cum S nu manifesta clinic infectia, poate nici Bob sa nu arate... I-ai facut vreo hemograma de curand? Te si sper ca sunteti bine.

Gravi, S nu se simte rau. Din contra, alearga de bezmetica si isi inrautateste starea ... Ea n-a zaxut niciodayta, cu exceptia post operatii...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Bravo! La asta nu m-am gandit! Multumesc, Miniuta. Apelasem la o fosta colega, care s-a mutat acum in Germania.
Oana, e bine ca e activa, poate ii trece mai repede Sanatate multa!
Incaltaminte copii http://www.e7.ro/incaltaminte-copii-price-up-c-523.html
http://www.shopmania.ro/magazin~online-140_articole-pentru-copii-si-bebelusi~filtru-tip-ghete~_start-75.html
http://www. hainedecopii .ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Sanatate multa Soniei!
Kay nimeni nu se poate pune in locul tau asa ca tu stii mai bine unde ii e Soniei bine.Va pup pe amandoua!
Rares e mult mai bine la gradi.Maine va fi prima zi in care va sta mai mult.De la 8 la 3.Sper ca nu o sa i se para prea mult.Vine acasa cu cuvinte noi in engleza ,imi canta cantecele,nu mai pot de dragul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Sanatate multa pentru Sonia si Bob!!!!

Manuca a fost/este si ea racita rau (viroza) - tusea pana se ineca si voma, secretii in nas, la inceput mai verzui acum s-au facut mai ok, stari de oboseala si rau de scurta durata. Inca mai tuseste, ii mai curge nasul, dar e mai bine. Inca nu mananca... 3 zile a fost mai rau. Nu inteleg exact ce descrieti voi, dar seamana cu ce are Manu si am inteles ca circula o viroza.
Numai ca Manuelei pediatra i-a dat numai nurofen (oscilo ii dadusem eu inainte sa mergem la ea), sirop de tuse, vitamina C & oftalmezon N. A zis sa incercam asa si daca se inrautateste ceva mai puternic. Dar a fost de ajuns. De azi i-am pus si Otocalm in ureche ca mi-a zis ca o deranjeaza cand isi sufla nasul si pediatra a zis ca e un pic inflamata.
Febra a facut doar 37.2 dar Manu nu face febra de felul ei, cred ca maxim a avut 38.2 si si atunci am suspectat termometrul...

Oana - pe unde ai gasit oftalmezon N? Eu mai am foarte putin de cand a fost Mihnea racit si nu gasesc nicaieri... Si Manu dimineata cand stranuta ajunge sa aiba 2 lumanari pana sub barbie... Cel putin asa a fost azi dimineata.

Elteka - da, e gradinita privata. Am lasat-o la program scurt - si o sa incerc si program lung in noiembrie. Daca o sa reactioneze ok, o las asa si o iau cand ma intorc de la serviciu. Daca nu, o sa stea mama cu Mihnea si Manu cam 3-4 ore pana o sa ajung eu... Problema o sa fie cu luatul de la gradi cu Mihnea... Ca fac o ora pe drum si acum cu criza gandurile mele de schimbat slujba cu ceva mai aproape de casa nu mai merg chiar asa frumos

Oana, eu te inteleg perfect cu plansul si Sonia
Insa din pacate nu cred ca putem evita toate lacrimile copiilor nostri... Tot va plange dupa o jucarie, dupa o hainuta, dupa un baiat, de ce au zis x si y... Cred ca ce trebuie sa facem e sa fim langa ei cand au nevoie si sa incercam sa ne cladim o relatie care sa ii faca sa vina la noi in momentele grele... Sa stie ca au sprijin in orice situatie si sa aiba incredere in noi.
Cu plansul si gradinita - din ce imi ziceau educatoarele 99% dintre copii plang mai mult sau mai putin in prima saptamana - in special primele 10 minute dupa ce pleaca parintii. Ne-au zis ca daca nu isi revin cheama parintii sa ii ia, nu ii lasa sa se chinuie.
Stiu pe cineva care si-a dat copilul la 6 ani la gradinita - obligat sa faca anul pregatitor - si baietelul a plans de ii sfasaia inima 3 luni la rand.
Manu a plans 3 zile cate 5 minute cand plecam, in rest vroia sa mearga. Acum e suparata ca nu s-a dus o saptamana, vrea la toate doamnele si imi cere sa vina la masa si vrea si la toti copiii.
Recunosc ca ma simt cateodata mama ingrata (sau mi se si spune) ca nu renunt la serviciu sa cresc copiii, dar pur si simplu nu mi se pare solutia ideala. Nu cred ca ar fi bine nici pentru mine, nici pentru copii. Cred ca depinde foarte mult de persoana si situatie.

Miniuta, Sa sti ca ma gandeam la tine si Didi si Irinusha de cate ori ma chinuiam cu revistele de tricotat in germana si nu intelegeam o boaba :)))) (ma apuca in fiecare sarcina, acum am si lana, trebuie sa o tricotez :)))) Dar am zis sa nu ma prostesc pe aici :)))

Graviduta, m-ai facut sa ma uit si eu dupa incaltamine pe ebay.de. Dar nu inteleg nimic si nu imi dau seama daca sunt noi sau nu... Oricum, mie imi e frica sa ii iau Manuelei fara sa probeze ca are piciorul lat si nu ii vin toate. Iti dau pm.

edit:
Ella, am vazut ca s-a raspuns deja - cu bronhovaxom-ul (nu stiu exact cum se scrie). I-a prescris si Manuelei azi pediatra - si mi-a zis sa nu ma sperii daca va face ca reactie o raceala usoara - curs de nasuc in general. Nu mi-a zis de reactie violenta...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

of poohy, asta e o mare problema pentru mine... eu nu vreau ca Sonia sa mai sufere niciodata... sunt ca o leoaica, asa imi spunea dr din Germania... au facut chiar intrunire cu mine, el-sef de sectie, asistenta care am considerat eu ca a gresit, asistenta sefa si psiholoaga spitalului, ca sa ma faca sa inteleg ca toti ii vrem binele, chiar daca trebuie sa treaca prin unele momente mai grele... eu mi-am vazut copilul plangand si suferind mai mult decat toate mamicile cu pui sanatosi, asa ca mi se rupe inima cand plange... efectiv nu mai pot sa o vad suferind... dar nu asta am vrut eu sa spun cu grafinita.

deci, ca sa lamuresc cu gradinita, ziceam, pe scurt ca v-ati saturat de mine , ca OBISNUIREA cu gradinita se poate face, mai benefic pentru copil, dar nu si pentru parinte (vezi mai mult timp din parte lui) si altfel. nu sa il lasi sa planga MULT, nu sa intrebe trist de mama unde e, cand vine... asta ziceam ca nu ii face bine, nu il "caleste" lasatul la gradinita si fugitul... ce va simti el atunci? independeta? nu. frustrare, tristete, sentimentul de abandon... eu vorbesc in termeni generali, nu aplicat pe un caz anume. deci tot ce spuneam eu este ca mersul la gradinita si obisnuirea cu o situatie noua, fara parinti, se poate face si altfel decat in maniera "il las, plange, o sa isi revina el pana la urma"...

ophtamesone-N am luat acum vreo 2 saptamani de la Help Net. azi mi-au spus ca nu mai au, ca nu mai au in depozit mai exact... si mai are fratele meu pe acasa o sticluta...

raceala soniei e asa : muci pe care nu ii pot scoate cu batista bebelusului, decat in procent fff mic... tuseste si respira mai greu pt ca e incarcata... febra nu face. de tusit tuseste din cauza mucilor. acum e mai bine, si-a revenit cu respiratiile, nu mai are nici asa multi muci...

ah, ca sa ma laud . dr a zis azi ca e fff multumita si surprinsa de cum duce Sonia infectia, adica nu se manifesta in nici un fel. daca nu ziceam eu nici nu ii facea hemograma si nu descopeream infectia... A zis ca s-ar fi asteptat sa reavtioneze mai rau stiindu-i istoricul cardiac. nu poate decat sa ma bucure ca e rezistenta. si inca o bucurie pe ziua de azi, analizele care tin de oxigenarea sangelui (in cazul ei) au iesit fff bine, avea hb 15 si hk 40 . adica perfect !!!

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

poohy, asa, o culoare, o marime, un cont de banca mai stiu si eu sa traduc, dar la crosetat ma tem ca nu te-as fi putut ajuta. ma uitam si eu intr-o zi la o revista cu tricotaje, ca ma scot din sarite toate hainele astea cu capete de mort pe care le tot vad prin oras. m-am apucat totusi intai sa scotocesc netul, am descoperit ca lucrurile ieftine se iau de acolo, nu din magazin (vorbesc de ex despre ce gasesti in magazinele babywalz si ce gasesti pe site-ul lor).

sanatate manuelei, soniei si lui bob!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

apropos de germana, eu de nevoie am invatat o groaza... si acum inteleg multe, citesc, dar de scris fereasca sfantu... si cand ma refer la ceva zic "der,die, das hund" .

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

A fost cineva cu copilul/copiii la CHEILE GRADISTEI (Moeciu) sau Club Vila Bran?

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput