***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am fost noi la Cheile Gradistei. Iti recomand Vila Ana din complexul de acolo, dar sunt si alte pensiuni frumoase. Cred ca si Ella a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si noi am fost la Cheile Gradistei si STEFAN a fost foarte incantat.Au un loc de joaca super pentru copii,afara in fata restaurantului,iar mancarea este...............mmmmmmmmmmm super bunaNoi ne ducem iar pe la sfarsitul lui noiembrie.

CAnd am fost la babyexpo STEFAN s-a jucat in acvariul cu pesti de la locul de joaca amenajat de dorna si era asa de incantat ca poate pescui.............Iei am gasit si io setul de pesti cu undite cu tot iar azi il cumparam.Abia astept sa vad ce fata face diseara la baita cand scot unditele si pestii,racii calutii de mare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Alina, Doxinu multumesc!

Ati stat mai multe zile acolo?
In afara de locul de joaca (sunt mai multe chestii? ca in poze nu vad decat un topogan si o casuta...), mai sunt alte "distractii" pe acolo (care sa nu necesite deplasare cu masina)?
Voi ati mancat numai acolo sau mai recomandati si altceva in zona?

Doxinu, tu unde ai stat?

Hai ca v-am bombardat .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Fetele, e cineva care locuieste in orasul IASI? Sapt viitoare voi fi acolo.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Eu, eu
Vii cu ocazia Sfintei sau cu serviciul?
Ne vedem, da?

Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ciqui- da , Matteo cred ca ramane

Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

An@, noi am stat cate un week-end, de vreo 2 ori, dar ne-am cam plictisit. Noi am fost doar la locul ala de joaca de acolo, sunt mai multe chestii (topogan, casuta- favorita Marei, leagane, invartitoare), dar era super aglomerat, multi copii. Am inteles ca ar mai fi un loc de joaca amenajat in interior, cred ca la Vila Ana, dar nu stiu sigur. In rest, in zona nu ai ce sa faci prea mult. Poate sunt trasee de facut, noi nu stim ca suntem cam lenesi din punctul asta de vedere. Am mers cu masina spre Moeciu, am mai vazut peisaje. E dragut, aer foarte curat.

A, si de mancat, noi am mancat doar la restaurantul complexului. Mancarea e buna in general, preturi cam mari, asa ni s-au parut noua. Spre Moeciu am mai vazut si alte hoteluri cu restaurant, dar trebuie sa mergi cu masina. Daca te cazezi la complex, nu prea ai unde sa mananci in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina,
mi-ai dat de lucru, ca am gasit pe ebay (si dupa am mers pe site-ul oficial) niste ghete cu T-rex si fiindca shippingu e scump pentru RO, am dat tema la clona sa vie cu ele de Mos Craciun:
http://cgi.ebay.co.uk/Dinosoles-X10-T-Rex-Kids-Shoes-UK9-kids-EU-27_W0QQitemZ190334473884QQcmdZViewItemQQptZUK_ClothesShoesAccessories_BoysShoes_BoysShoes_JN?hash=item2c50d1969c&_trksid=p3286.c0.m14

Ana,
da , noi am fost la Cheile Gradistei , cred ca tot la Ana am stat, dar am fost fara ; e un loc de joaca in fata restaurantului; ideea e sa zburde in aer curat, restul nu stiu cat conteaza.

Oana,
ma bucur ca Sonia e mai bine.
Noi nu i-am facut hemograma desi pediatra a recomandat, dar inclin sa cred ca de la vaccin e toata treaba.
O sa-i scoatem sange in decembrie sa vedem daca s-a reparat lipsa de fier; e un stres si pentru el si pentru noi ca va trebui sa-l tinem si de maini si de picioare.

revin si ceva poze din dormitor pe care l-am aranjat cat de cat, mai lipsesc covoarele:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/AmenajareAp?authkey=Gv1sRgCM3io5jh4fXUQA#5390544313104504578

restul casei cand va fi gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mihamora, sunt in plimbare; imi fac de cap in lipsa sotului. Mi-am luat o sapt concediu caci mai am zile. Mi-ar place tare mult sa va intalnesc; iti scriu si un PM.
Ella, tare frumoasa combinatia perete tapetat, perdea/draperie si garnitura de pat, abia astept sa le vad live one day.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Liviana,
scuze pt inatarziere,binenteles ca au fost cu noi toti cei 4 bunici ai lui Paty,asta a fost dorinta nostra sa mergem cu totii(ca nu o sa se mai repete prea curand)
Zilele trecute Bazac(ministrul muncii)a dat un ordin in care a interzis fertilizarea in vitro pe bani considerand el ca astfel de proceduri de reproducere umana intra sub incidenta traficului de celule umane.Si,cum in Romania nu e nimic gratis(ca asa e la noi,ca nicaieri in alta parte) nu se mai pot face deocamdata fertilizari in vitro asa ca cele care mai vrem copii prin fertilizare mai avem de asteptam

An@,
noi am fost acum o luna la club vila bran si pot sa-ti recomamnd cu caldura acest loc de vis pentru un copil.
Ne-a placut pentru ca este un loc mai exclusivist,erau turisti mai de calitate(nu manelisti),multa verdeata,foarte multe locuri de joaca pentru copii in aer liber,locuri de joaca si in toate restaurantele lor cu personal specializat care se ocupa de copii cat voi stati la masa,in fiecare zi au petrecere pt copii cu clovni,tot felul de printese,baloane,cadouri pt cei mici.
Au gradina lor zoo cu animale,au ponei si caluti si vin in fiecare zi sa faca copiii calarie(Paty a fost foarte incantat,i-a placut la nebunie la calarie)au foarte multe activitati zilnice ca nu ai timp deloc sa te plictisesti.De mancat,noi am mancat numai in incinta clubului,au mai multe restaurante,foarte buna mancarea si proaspata in fiecare zi.Noaptea organizeaza foc de tabara cu vin fiert,cu cantat la chitara....multe,e o nebunie.
Daca vrei sa vezi am cateva poze cu Paty la munte si poti sa le vezi la mine in album

Mergi la inceput

Clem, le-am vazut si eu ieri si chiar m-am gandit la tine, dar mi-a fost lene sa intru pe forum , ca sunt cobza de racita si n-am chef de nimic. Iar azi am uitat sa-ti zic. Vezi ca mai sunt si alte culori de pantofi, parca vazusem si bleumarin. Mie imi plac astia pe care i-ai aratat tu.

Imi puteti recomanda un loc ca lumea de cazare in Predeal? Hotelul la care mergeam noi de obicei e ocupat si nu stiu unde sa fac rezervare.

Mergi la inceput