***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**
Raspunsuri - Pagina 13
Graviduta spune:
Mica, o sa ma usuce taxele, dar asta e, n-am gasit nici pe ebay UK, nici pe FR, nici pe IE, nici pe ES .
ella_74 spune:
multumesc pentru aprecieri tuturor fetelor care au vazut camaruta lui .
Din pacate e iar bolnav; parca nici nu i-a trecut viroza de acum 2 saptamani; e iar in aceeasi stare; aseara i-am dat ventolin sirop ca de la aerosoli face tahicardie; i-am facut insa aerosoli numai cu ser.
Si tot de aseara Singulair, ca nu se mai poate, mi-e frica ca face astm.
Or fi efecte secundare de la bronchovaxom? Andrada, e posibil sa dezvolte simptome de viroza de la vaccin?
Gravi,
i-am luat Superfit de la Otter; am dat pe ele putin peste 100 ron ca sunt luate in iulie cand erau reduceri; la pret intreg erau cat Geox sau Ecco, vreo 270 ron.
Acum conteaza si ce fel de ghete, ca astea nu sunt imblanite , sunt doar de toamna, dar sunt bine facute si mi-a placut modelul de baietel:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#slideshow/5385131308752169794
E primul mesaj din noua casuta, deci avem net.
E si prima noapte dormita aici desi livingul e vraiste, plin de cutii si genti.
carstea spune:
Trebuie sa-mi dau si eu cu parerea.
Kay sa stii ca si pe mine m-a durut sufletul cand l-am lasat pe Rares 2 ore la gradi dar sa stii ca am facut-o pentru el.
Ideea mea e ca nu ma poate avea toata viata langa el si vreau sa cresc un copil independent.
Desigur iti inteleg sentimentele dar cred ca nu trebuie generalizat pentru toate mamicile.E greu pt toata lumea dar e ceva ce trebuie facut mai devreme sau mai tarziu.
Rares va merge intr-un an jumatate la scoala full time ca asa-i sistemul si vreau sa se simta in siguranta fara mine si sa se simta bine intre copii.Nu-l vreau un inadaptat.
Repet ti-am inteles punctul de vedere si undeva in sufletul meu ti-l impartasesc .
Te pup
kay spune:
carstea,nu sunt de acord cu tine. copilul cand e mic are necvoie de protectie, sa i se insufle increderea in sine si in parinte. asta cu nu ma are o viata... imi suna a scuza. nu, nu te are o viata, dar nu e o scuza sa-l lasi sa planga simtindu-se abandonat (de mama) intre sttraini... dar fiecare face cum vrea, departe de mine gandul de a judeca pe cineva. doar mi-am expus o parere, foarte pertinenta din pdv meu (ca altfel nu mai ziceam ,intarita de ceea ce am citit prin carti si de exemplele pe care le am in jurul meu. citeste blogul pe care l-am dat...
si se poate si altfel, se poate fara a lasa copilul plangand. si daca totusi plange, indiferent ce ai face, probabil nu e pregatit pentru acel lucru... independenta are timp sa si-o modeleze de la 3 ani in sus, nu il faci independent daca il lasi, ma repet ca o moara stricata..., plangand intre oameni straini, tanjind dupa mama care l-a abandonat...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kay spune:
ella, felicitari pentru primul mesaj din casa noua ! sa fiti santosi si fericiti acolo ! S si Bob sunt colegi de suferinta, S e in z4 de raceala... asa e cu ping-pongul asta cu virusii ... vestea buna e ca mai are max 6z pana ii trece . vezi optimismul?
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Ioana13 spune:
Ella, chiar azi mi-a spus o colega ca a inceput bronhovaxom-ul la copil si acum asteapta sa se imbolnaveasca... ca cica are niste reactii de la el, gen viroza. Poate nu e obligatoriu la toti, dar vad ca se intimpla. Ea i-a dat si anul trecut.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mica0307 spune:
ella sa va fie de bine, sa o stapaniti sanatosi si fericiti!
Maya nu a avut nici o reactie la bronchovaxom. Dar nici tusea nu i-a trecut .
kay spune:
bai ce-i mai cu bronhovaxonul asta? e cumva imunostimulator? eu am ales sa nu-i dau nimic pentru imunitate Soniei. si sper sa nu o tina lant cu racelile... nu o expun mai mult acum decat anul trecut, dar poate s-au modificat virusii... cine stie? plus ca asta al nostru e mutant nemtesc, si cum nemtii fac totul serios, doar n-or da rasol cu virusii acum...
S
ella_74 spune:
Oana,
Bronchovaxom e un vaccin oral care contine mai multe tulpini de virusi.
Imunizarea se face treptat, se administreaza cate 10 zile pe luna timp de 3 luni.
Atat cat si Maya merg la gradi iar intrarea in colectivitate inainte de 3 ani e cu cantec, n-a scapat nici o luna fara boala de cand a inceput gradi.
Sonia inca nu merge la gradi asa ca o poti feri de virusi mai bine.
Ioana13,
E posibil ca simptomele lui sa fie induse de vaccin...
kay spune:
Ella, multumesc pentru lamurire. Tocmai asta ziceam si eu, ca s nu e mai expusa decat anul trecut. Sanatate multa lui Bob !
S