***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**
Raspunsuri - Pagina 12
chris27 spune:
Didialex...in primul rand ,eu simt neputiinta!De-abia pot cu ei doi!...In al doilea rand....nemultumirea fata de mine...ca nu pot mai mult!...(desi as vrea)...In al treilea rand...nemultumirea (iarasi)fata de mine...ca nu am un nivel de trai mai ridicat ,care sa-mi permita.....Si in al patrulea rand e faptul ca ,fara a beneficia de vreun ajutor extra(cat de mic),nici sotul meu nu mai vrea!...Simt dragoste si dorinta de a proteja atunci cand vad alte mamici...Ma bucura si ma si doare...Dar nu mai este pentru mine ,visul la asa ceva!Chiar daca biologic s-ar mai putea,cumva...asta nu inseamna ca nu ma pot bucura pentru altcineva ...Si vina pt lacrima din coltul ochiului o fi nostalgia...Eu n-am avut prietene mai apropiate decat voi!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
kay spune:
apropo de bb2... eu nu-mi doresc mai mult de 1 copil... si mi-ajunge S cat 10, cum zice americanu', she`s a handful... acum nu stiu daca as putea sa mai duc inca un copil, o iubesc prea mult pe Sonia ca sa mai am loc si pentru alt suflet... dar pt viitor (2-3 ani sau 10), parca-parca... ma uit la mine si la frati-miu, sunt 4 ani intre noi si asa de bine e ca il am... chiar stiu ca am unde sa cer ajutor, e frati-miu si e acolo indiferent... as vrea sa aiba si S asa ceva... In momentul asta un copil mi-e suficient 4 ever. dar pana la urma n-am decat 23 ani... mai e timp.
Chris, ai pupat copiii de la noi?
va , am de aranjat tricourile in dulap ca a demisionat raftul, i-a fugit un piciorus d`ala de sustinere si tre sa il caut printre tricouri...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
chris27 spune:
Sigur...am pupat tot ce-am prins...Tot-tot...valabil vice-versa...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Graviduta spune:
Hello! Eu m-am trezit cu noaptea-n cap sa lcitez pe ebay.com pt o pereche de cizme Superfit . Si am castigat, desi a fost o lupta stransa pe ultima suta de metri . Ella, imi poti spune de unde i-ai luat tu lui Bob Superfit si cu cat? Merci. Asta ca sa vad daca a meritat efortul
mica0307 spune:
graviduta si ti le livreaza in Romania? Vezi ca de cateva luni s-au schimbat legile vamale si tre sa platesti taxe vamale + TVA pt pachete.
mihamora spune:
Ella - superba camera lui Bob, felicitari!
Elteka -felicitari, sa-ti dea DD o sarcina usoara si un bebe sanatos! Saru-mana pt complimente
Am santier in casa, sper pana la sf saptamanii sa termin si sa ma linistesc si eu.
Imi place foarte tare atmosfera de aici, va pup.Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lbelciug spune:
Arcadia, sala e in spatele p-tei Romana pe Lahovari. Uite harta: http://www.teatrultandarica.ro/Public/contact.html
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
chiquitita spune:
Ella si Didi va multumesc de raspunsul referitor la analiza.
oana, am vazut-o pe Sonia in poze, e asa o frumoasa si are un par luuung (obsesia mea ca nici eu nici fie-mea nu avem) si ochii mari (o a doua obsesie e mea, mai ales la fete, sa fie domne ochii maaari)
vali, frumoasa poza de la zoo (si fustita vesela), stai linistita ca nu esti grasa, cateva kg in plus se duc, ai doua minuni si un zambet de zile mari.
mihamora, nu mai ai asa mult, Mateo ziceai, nu?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
madaiulia spune:
Imi place ca am mai mult de citit zilele astea. Si cum ziceau si fetele, mesajele Elteka-i ne umplu de buna dispozitie.
Elteka multumesc de intrebare. Noi suntem in plin proces de acomodare la gradinita. Dupa primele zile bune au inceput si la noi plansetele. Dimineata ramane mereu fara probleme, nici nu se uita inapoi, trag de el sa-l schimb, el vrea in clasa la joaca de cum ajungem. Dar la somnul de pranz cam plange . Imi pare rau de el, dar am decis sa-l lasam totusi la program prelungit sa se acomodeze. Cu cat lungim procesul, cu atat ii va fi mai greu. Si doamnele sunt dragute, mereu il adorm in brate pentru ca plange. Luni a plans si pe zi, pentru ca mama unui baietel din grupa le este educatoare si nu voia sa accepte ca mama lui David sa stea la gradinita si a lui nu. In prima saptamana doamna a fost dupa amiaza si nu prea statea cu ea, dupa somn oricum mergem si noi sa-l luam. I-am explicat insa si am depasit aceasta etapa. Ieri insa a durat ceva pana sa adoarma si a avut dialoguri interesante cu doamnele:
- pang ca nu vine Mada sa ma ia
- sa mergem la fereastra sa vedem daca vine
- nu vine acum, e la tebiciu si nu poate sa vina, unde o vezi tu ca vine?
Si tot repetat ca el plange ca nu vine Mada. La un moment dat doamna l-a rugat sa nu mai planga pentru ca o doare capul daca mai plange, iar el i-a raspuns "du-te acasa daca te doaie capul, ce-mi spui mie?". Si a adormit dupa lungi parlamentari. Azi mi-a promis ca nu mai plange, sper sa fie asa. Si vineri nu-l pot duce si imi e teama ca luni iar o luam de la capat cu plansul de acomodare.
Am scris o compunere, mereu ma intind.
Mica si Andrei seamana tare mult cu taica-su si la fel zic si eu, ar fi trebuit un plan mult prea elaborat sa schimbe doar mama copilului, asa ca sunt linistita, al meu este .
Chiquitita 2 e normal la Papanicolau, parca si eu am vazut pe ultimul buletin de la dr ca arata altfel acum rezultatu. Nu-l am acum in fata, dar imi amintesc ca totusi e bifat undeva un 2.
Am vazut ca sunt ceva capsunei bolnaviori, sanatate multa!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kay spune:
Mada, nu am timp acum, dar promit sa revin. Nu cred ca faci bine sa-l lasi sa planga... El va asocia asta cu abandon si ii va clatina increderea in mama... Pune-te in locul lui putin si vei intelee perfect teama, sentimentul de abandon si frustrarea pe care o resimte un copil lasat la gradi, care plange dupa mama. Nu e un moft sau razgaiala cum zic unii "intelepti" ci doar o teama sau sentimentul de nesiguranta sau poate nu e pregatit pt program lung... O sa revin, dar iti las sa citeati cev, www.bebelissimo.com, e blogul unei forumiste, o prietena tate draga, care a scris si despre gradinita la un moment dat. mie imi sunt fdd utile articolele ei, am invatat tare multe de la ea...
Hai ca iar intarzii... Se pare ca e lait motivul existentei mele in ultimul timp ...
Inca ceva, eu mi-am promis mie ca nu o voi mai lasa pe Sonia sa planga NICIODATA dupa mine, si voi face tot ce imi sta in putina sa impiedic acest lucru, de fiecare data cand ma scoteau din salon ca sa o aspire -cel mai crunt, sau sa ii umble la operatii si pansamente. Privirea ei plina de durere, de neintelegere de ce o las acolo si nu o salvez, neputinta mea, toate m-au facut sa jur ca nu va mai plange niciodata din motive diferite de cele medicale... Unde chiar nu am ce face. Doar sa ma lupt sa raman cu ea.... Asa ca ganditi-va de 3 ori inainte sa va lasati copiii sa planga dupa voi. E trist si pt ei, si pt mame... Si ju duce la nimic bun. Sa ma corectati daca gresesc.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."