***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**
Raspunsuri - Pagina 11
ramona7 spune:
vali5, multumesc. am avut o rana pe col cu tulpina hpv cu risc crescut de cancer, am facut erad si tb sa mai fac o data, dar s-a rezolvat.
Mi se pare ca arati fericita in poze, cred ca asta conteaza.
Liviana, multumesc. Nu am mult de mers din cotroceni pana pe victoriei la job si merg pe splai. Cand merg din cotroceni pana in colentina la bunica lui Razvan e mai complicat, de aia merg doar in weekend ca nu sunt multe masini. Mai mult mi-e frica de caini, sincera sa fiu.
Edit: Elteka, am uitat sa te intreb ce parere are Elias de fratior sau surioara.
Ramona si Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara
DidiAlex spune:
EL, te-am citit de vreo cateva ori,,..acelasi mesaj..si poti sa iti zic ca m-ai incarcat asa, cu binedispozitie, pt cel putin 6 luni...
o sa revin evident cu un PM si cu mai multa gandire pozitiva.
bettyR spune:
Didi, eu am visat asta noapte ca eram din nou gravida. La inceput am fost speriata si am zis ca inca unul nu mai vreau ca Alexandra e inca mica, cand ma mai duc la lucru din nou, tot numaram si il intrebam pe sot daca bine zic ca e al treilea deja ... dar am aflat ca e baiat, atunci m-am bucurat, l-am numit Alexandru si l-am si nascut. Ciudat vis, de la forum mi se trage cred cum tot citesc de burtici noi.
kay spune:
Irinusha, ieri inainte sa ma culc m-am gandit la tine. Te cu drag .
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
arcadia spune:
vali, si mie imi place cum arati in poze..arati implinita
ioana bafta la bb2
irinusha, ce mai faceti voi?
liv, sper din tot sufletul sa scapi de probleme..
la ce ora ar trebui mers vineri dupa bilete? daca mergem dupa 12 nu pierdem si noi rezervarea?
ramona, ma bucur ca au iesit buna analizele
didi, n-am inteles cum e modelul american..2 copii care fac cat trei? (intreb de curiozitate )
eu zic ca e important sa fii impacata cu tine, cum spune si elteka, indiferent cati copii ai..
betty, probabil ca de la forum dar cine stie?
si eu am tot felul de vise de graviduta.. an@, si pe tine te-am visat
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 33+ Sanziana Carolina
lbelciug spune:
Arcadia, cred ca ar fi ideal sa mergem dupa bilete vineri in jurul orei 12, inainte, nu dupa 12 si sa vedem daca mai sunt sau nu locuri in fata. Decidem pe loc ce facem... Tu poti sa vii? As incerca sa fug si eu de la munca pe la 11:30 dar nu vreau sa iau decizia asta singura si pe urma sa va suparati, tu sau Ella.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Vali5 spune:
Liviana, hai ca m-ai facut sa rad cu Andri Popa Nu stiu cat de mandra eram in momentul ala dar eram foarte fericita – doar ce scapasem de operatia de polipi si Andrei se simtea bine. Multumesc pentru incurajare!
Da, Ramona, chiar sunt fericita! Dar tot as vrea sa arat ca acum 4 ani...
Didi, am citit ce a scris Miniuta, dar nu am mai scris nimic. Si pediatra nu a spus nimic? Hmmm.... Bine ca Robert e bine acum.
Sa stii ca eu pe cand ma apropiam de sfarsitul sarcinii cu C ma gandeam ca niciodata nu voi mai simti asa ceva in burtica si incercam sa savurez din plin momentele cand misca C in burtica. Si cand aud ca cineva a ramas insarcinata ma apuca nostalgia (si nu au trecut decat 5 luni de cand eram cu burta mare)
arcadia , da, sunt implinita in ambele sensuri ale cuvantului
Poze
arcadia spune:
liv, da, eu pot veni la 11.30, numai sa im si spui si mie unde e teatrul
vali, ma refeream doar la sensul sufletesc
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 33+ Sanziana Carolina
chris27 spune:
... Doi copii...De doua ori mai multe probleme si...de o mie de ori mai multe impliniri!...De obicei...2 copii nu dau prea bine in C.V...si acolo nu prea conteza implinirea ta!...Doi copii ....4 ochi care plang dupa tine si doar 2 zambete...Dau zambetul pe doi ochi si rezultatul e egal!...Dau promisiunea pe-un suras si...gata-i schimbul!... Pup !Am gasit cablul si sper sa reusesc sa pun poze cu oaspetii mei de vaza...mai tarziu...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra