Nou stil de viata (282)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Va scriu in viteza pentru ca am scris un mesaj mai 'consistent' acum cateva minute si cand sa-i dau send s-a 'evaporat'.., adica l-am sters din greseala.
Puskin, am lasat Mc-ul, dar nu am lasat si strugurele care ma astepta cuminte cand am ajuns acasa.
Revin cu detalii mai pe seara.
Sainelu', nu am Snack Attack in drum.
Delidana, buna ideea cu sandwich-ul, numai ca eu vroiam sa renunt la paine total.
Violeta, drum bun.

Va pup si fug ca am treaba multa rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am mai pus poze http://family.webshots.com/photo/2739785020101626593ShApQQ

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci, fetele

Gusta m-am uitat peste pozele tale, sunt ff frumoase, iar tu arati foarte bine, ce sa mai zic de fetita, e superba . Tare mult mi-as dori sa fie si la mine maca o zi roz…sa uit de probleme si tot asa…

Tumpi ai un meniu organizat

mephala30 tare bun bancul [#61514;))]

Violeta sa fie totul bine

Madelaine ai putea sa iti pregatesti de acasa sosul pt salate….doar salata sa o iei de la MC

Andre_ea am si speram sa treaca mai repede raceala

Sabina te vei obisnui cu fata la scoala , din pacate nu pot veni la vernisaj

An-k nu dispera mami, vei reusi

Cu intarziere spunem si noi La Multi Ani Robert

Delidana cu trimitere de la dr de familie nu cred (,) ca va costa asa de mult, preturi din pacate nu stiu

Anca tare frumoase poze iar tu arati ff bine

Eu sunt racita , imi este tare frica pentru pitica mea sa nu raceasca si ea mai ales ca peste 2 saptamani urmeaza sa facem vaccinul de un an (amandoua odata)…. Am inceput si eu incet sa inttru in regim, oricum stau mai mult pe ceaiuri ar seara nu mai mananc, poate doar un fruct…sper sa ajung unde vreau…

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Colega ce nasa faina ai fost!
M-am uitat cu Eli pe poze si cand a vazut nasica a zis "bebe"

Lou ti-a placut tae bo?
Ma duc si eu deseara!

De cand m-am intors am o pofta de telemea cu rosii...nu am chef de nimic si tre sa incep sa caut serios de lucru...parca vad ca vine luna mai si eu tot nu am gasit nimic!

Am inceput sa beau ceai la greu...nu m-am mai constipat si nu mai am pb...In Spania am facut treaba mare si de mai multe ori pe zi...am mancat un fruct chirimoya si cred ca e laxativ!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Azi am fost la o prietena care are un catel boxer, o frumusete, m-a lins de m-a zapacit.

Made, piinea nu e chiar asa de rea in alimentatie, ma refer la cea graham, neagra sau cu seminte. Doua felii pe zi n-o sa te ingrase.

Tumpi, imi apar pete rosii pe linga gura si chiar pe frunte. De ce?
Asa de rau m-am simtit ieri incit am slabit 1 kg ca am dat totul afara.

Lou, ceaiuri beau zilnic, am o colectie intreaga, problema e ca in ultimele luni am neplaceri cam des si de aceea am inceput sa ma intreb ce e in neregula...

Angelynna, mersi.

Ruxi,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

NU sunt intr-o dispozitie psihica prea buna; cred ca vremea e de vina. trebuie sa ma obisnuiesc, e toamna. Si mi-e groaza ca ma asteapta un week-end de cosmar: ne intalnim la munte cu niste prieteni si se anunta niste mese... nu stiu cum scot camasa. Sper sa ma tin bine.
Andreea, imi pare rau ca mititica e racita. La fica-mea ajuta daca o culc pe un pat putin inclinat, sa doarma cu capul mai sus, respira mai bine si deci doarme mai bine, in consecinta si tu. Tine-te bine, va trece in final. Desi cu sosirea sezonului rece... vin si virozele cu duiumul. Cel putin asa-i la noi.

Ma duc sa pregatesc masa de seara pentru piticii mei.
Va pup, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mihaser ce fel de ceai bei?

Eu am gasit unul de la Fares azi cu mere verzi si Melissa...asa se numeste, bun la gust

ClaudiaH capu' sus mami, daca nu te simti bine nu poti contramanda?

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor! va scriu pe fuga ca sunt venita tarziu acasa. Am fost iar la Jucu sa calaresc si mai planuiesc sa merg cu baietii sambata.

gusta care ne pune muzica faina si pitica delicioasa!

An_k, si La R imi place de mor, si bafta cu dieta, nu te lasa. La foame nervoasa, da e ok sa bagi un pumnisor de nuci sau alune neprajite. Intotdeauna sa ai in geanta ceva seminte, "just in case" asa, foamea nu te va lovi, fiindca creierul tau va sti ca tu ai un back-up in geanta si va fi linistit.

Sabina, chiar ma intrebam pe unde esti si ce mai faci, bine ca te citesc! Felicitari pt vernisaj, daca eram acolo sigur nu ratam ocazia.

Carmencita, sanatate maica, ai fost la doftor? Ce mai citesti? Ce filme ai mai vazut? Eu sunt in urma rau.

Anca, am vazut si eu poze de la nunta, cred ca a fost fain, mia imi place la nunti, asa ma distrez...si freza mi-a placut si piticania e dulce.

Ruxi

Va pup, revin maine seara! Maine mi-am luat concediu sa merg la coafor, imi fac parul maro si ma tine vreo 5 ore ca-mi face decapaj...va zic io cum a fost...pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor va multumesc si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

de vreo 2 zile ma doare in dreapta, ma inteapa mai bine zis. Am programare la doctor luni dimineata, ocazie cu care vreau sa imi iau si sange pentru analize.

Madelaine, nu-i bai cu strugurele ala.Azi ce ai mancat?

Delia .

Gusta, de ce nu dormi? N-ai somn?

Roxa .

Gabriela, ma gandesc la tine. Esti bine?

Carmen, ai fost la doctor?

Mergi la inceput