Nou stil de viata (282)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Va multumesc pentru aprecieri, sunteti dragute Noi acum o ora am aterizat acasa, azi am avut o zi plina.

Violeta, vei fi in rugaciunile mele, sa dea D-zeu sa fie bine
Ruxi, ma bucur sa te "vad"

Acum am vazut ca avem un sarbatorit azi...La multi ani, Robert! Sa fii sanatos si norocos! Liris, sa-ti traiasca minunile

Scuze ca nu scriu mai mult, sunt tare obosita. Fug la nani.... Nb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Robert Alexander!
Liris, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!

raport: 59.7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna,
va dau si eu o dedicatie repede si fug la nani, mie imi place melodia asta foarte mult

Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sabina .

An-k, si mie imi place melodia aia.

Violeta, tin pumnii .

Cris, somn usor.

Merg la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

An_k, cel mai bine vorbeste cu doctorul care ti-a dat regimul. Doar el/ea va putea sa te indrume cit mai bine. Oricum, vad ca rezultatele au inceput sa apara asa ca nu te lasa!

Ruxi, ma bucur ca esti bine.

Vio, tinem pumnii.

Sabina, care e programul expozitiei? E deschis si simbata/duminica? Mi-ar place foarte mult sa vin insa deocamdata nu stiu cind sint mai libera.
Asadar, doamna profesoara, felicitari , dar n-o sa ne prea intilnim pe la Polivalenta. Sediul facultatii mele e la Universitate.

Made, tu de ce nu-ti faci un sandwich de acasa? Daca ai timp sa opresti sa maninci la McD sigur ai timp sa papi si ceva facut de tine. Iti sugerez piine graham, brinza mai nesarata, rosii, castraveti, carne de pui fiarta, masline, gogosari...ai de unde alege pentru un sandwich sanatos si care iti tine de foame mai mult decit o salata. Eu in timpul scolii mereu umblu cu pachetelul la mine.

Ieri am facut o indigestie urita care m-a tinut in pat citeva ore. Noroc ca am reusit sa dau totul afara din stomac si mi-am revenit insa a fost groaznic. Mi-au aparut si niste pete mici rosii pe fata care apoi au disparut, dar asta mi s-a mai intimplat, ma gindesc ca o fi de la ficat. As vrea sa ma duc sa-mi fac niste analize mai complete (pt ficat, tiroida, sa vad daca am vreo carenta in organism). Stie careva o clinica unde le-as putea face pe toate si niste preturi?

Va las micul dejun, cafele, ceaiuri si fructe, am plecat la scoala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Multumim Delia de mic dejun

Pe langa analize etc., ai incercat si ceva ceaiuri? De ex musetel stiam ca ar fi bun.. O sugestie. Insa desigur ca ar trebui sa mergi si la doctor

Vik tu cum mai esti? Mai mergi la sala?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Delia, da, e deschis atata timp cat e deschisa libraria, deci si sambata si duminica:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Meniul zilei
cafea+struguri+covrigei dietetici
salata cu un pic de branza
seara inca nu stiu
Sabina unde este expozitia?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Robert pentru ziua de ieri.

Ruxi si mie imi place melodia si imi da o stare de bine.

Sabina felicitari si succes cu expozitia.

An-k si eu la fel ca Delia zic sa intrebi medicul si nu renunta .

Iar am dormit foarte putin ,deja ma intreb cum nu ma intind pe jos de somn da nu am ce face si azi iar lista e lunga .

Made eu cand plec asa si ajung pe la 4 acasa imi iau paine neagra cu ceva si pap pe drum ,sincer mi se intampla sa merg si sa mananc la inceput mi-a fost greu acuma m-am invatat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani Robert pt ieri.

Eu iarasi sunt pe drumuri si am sa am un meniu haotic.Am sa incerc pe unde mananc sa imi iau cat mai cu salate si carne pe gratar.
Ieri pe drum cum nu aveam cam ce manca si nici nu mancasem mai nimic in timpul zilei mi-am luat niste muschi de porc la gratar cu sos si
ciupercute + crochete de cartofi.Sosul nu l-am papat, si asa putinul cat a fost pe care nu prea mi-a priit si imi era ca mi se face rau pe drum si mai eram si singura in masina.
Pe langa fripura mi-am luat o felie de praji care n-am putut sa o pap,am luat doar merele de pe deasupra.

Delia, petele rosii iti apar cumva pe langa ochi si pe gat?

Gata fug ca mai am cate ceva de rezolvat si tb sa ma intorc la munca.

O zi frumoasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput