Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
fetele care sunteti in Bucuresti, va invit marti la vernisaj.
Expo 2009
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Sabina, vei fi si tu prezenta?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sabina spune:
Da, ca expun si eu 5 fotografii :)
mihaser spune:
Wow ce mult mi-ar fi placut sa vin si eu! Felicitari! Ce pacat ca s-a desfiintat clubul foto de aici...asta era o veste minunata!
Bravo! Si eu ma chinui sa fac poze super...dar mai am de studiat!
an-k spune:
Buna,
Zuzi, te rog, daca vrei sa ma treci in listutacu greutatea initiala 104 kg. Azi de dimineata aveam 101,2 kg. Merci
Feteloor, m-am saturat de prafuri ca de mere padurete, vreau sa tin in continuare dar cu stagiul, 8,5 ore in picioare si alergat de la o camera la alta, un pacient la altul, scari ridicat... nu mai fac fata cu 600 kal pe zi, va rog dati-mi un sfat, nu as vrea sa ajung sa clachez, azi am mancat cateva nuci in plus, vreo 20 , si ieri o lingura de fasole.
Vic te rog daca vrei sa scrii cum ai tinut tu dieta, sau daca ai mai povestit spune-mi unde sa caut, uff... cand ai timp stiu ca ai doi copilasi si burtica mare
Sabina sa ne arati si noua pozele cand poti.
Pupici
puskin spune:
Gusta, imi place de mor melodia asta .
Carmen, si mie mi-a fost dor de voi, dar am o perioada mai linistita, nu simt nevoia sa scriu. Sunt doar bine si nu foarte bine pentru ca am cate ceva de rezolvat si pana nu rezolv nu ma voi linisti.
Cris, uite ca vin mai des . Frumoase pozele, mi s-a facut dor de Bran.
Roxa,sunt bine. Am fost plecata, nu m-am ascuns . Te astept la o barfa cand ai timp .
Dordia, un si o ca merge cantarul in jos. Mersi de gandurile bune.
Mik, ce ma bucur sa te citesc . Nu stau suparel, sunt doar linistita si ganditoare...
Madelaine, lasa Mc-ul .
Tzuni, ma gandesc la tine .
violeta70 spune:
Buna seara!
Va scriu in fuga, ca sunt cam obosita. Am avut o zi groaznica. Desi maine si poimaine mi-am luat doua zile din concediu, azi parca seful a innebunit. A vrut situatii peste situatii. Iar ziua s-a terminat cu o chemare la el sa-mi spuna si sa ma intrebe cum sa facem: trebuie sa renuntam la 2 angajate. Este ingrozitor, este prima data in 12 ani, desi stiam ca aici se va ajunge. Asta este viata, probabil nu se va opri aici.
Dar eu trebuie sa ma gandesc la cu totul alte probleme: tata si procedura FIV pe care o voi incepe cat mai curand. Sper asa sa fie.
maine dupa-amiaza plecam la Brasov, iar vineri, probabil dis-de dimineata plecam spre Szeged. Sa dea Domnul sa fie bine si sa vin cu vesti bune.
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut.
Sabina spune:
Vio, Dumnezeu sa fie cu voi, va tin pumnii!
Madelaine, nu ai snack attack in drum? au salate din varza si carne de pui, salate cu branza, rosii si salata, cred ca si castravete, si pui cu salata verde(ma rpg, de toate culorile)Fara sosuri, sosurile vin separat, in cutiute mici.
Au si supe, da poate baga pliculete in ele....
Ruxi, pup.
Anda, la multi ani! esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu;)
Sabina spune:
An-k, am citit povestea ta. Cred din toata inima ca vei reusi. Te-ar ajuta poate sa citesti povesti asemanatoare...e plin netul de ele.
Gravidutele mele preferate, Gabi si Vik, cum mai sunteti? Vikingo, un cantar nu bagasi? mor de curiozitate:)))
DEli, la ce sediu mergi la facultate? eu o sa am norma de asistent la Polivalenta, acolo e facultatea de muzica.
Deci da, m-au angajat :)