Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 4
gusta spune:
Neatza.
Cafeluta sa traiasca ca azinoapte am numarat oile si nica,se vede ca stresul ma mananca dar ma tin bine si chiar am tras o portie de ras cu balerina ca mai nou eu sunt calutul si m-a legat de scara la ora 7 si cica sa o astept acolo cat se spala ea.
Tumpi sincer vreau sa simt viata asta,ca problemele vin trec iar eu raman numai cu amintiri si cu nervi multi.Vreau sa fie totul roz macar undeva acolo la mine in suflet.
Carmen crede-ma ca 59 vreau nu mai putin ca stiu ca acolo imi e bine si un tort bun sa imi faci si mie.Iar bancul m-a dat pe spate.
Cuscra pai sa imi spui cand mai vrei sa ma vezi ca pun poze.
Violeta da din iunie sunt cetatean olandez.Drum bun si asteptam vesti bune.
Multumesc de aprecieri la poze.
Trezirea cafeluta e gata si va astept ca mai stau in zona ca ploua si inca nu pot pleca nicaieri.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Neata, iau cafea de la toata lumea si incerc sa-mi revin.
Va salut in fuga ca azi sunt prinsa peste cap ca tb sa fac bagaje si nu am nici un chef.
O zi frumoasa si insorita va doresc(si poate daca aveti soare il trimiteti si aici)
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
madelaine77 spune:
Salutare!
Puskin, ma bucur ca ne-ai scris. Imi era dor
Gusta, frumoase poze. Felicitari pt cetatenie.
Liris, LA Multi Ani pt pui.
Vio, multumim de cafeluta.
Aseara am alergat in Carol si am facut si cateva reprize de urcat si coborat trepte . M-am trezit cu un tonus atat de bun, incat dimineata imi venea sa o sterg direct in Carol la trepte.
Astazi am o zi in care sunt mai mult pe drumuri (birou,stomatologie, inot cu juniorul,engleza tot cu piticul) si nu am cum sa pap nici din sufertas, nici sa fac pauze pe cine stie unde pt masa. Am incercat sa compun un meniu cat de cat echilibrat, compus din salatele de la Mc Donalds (nu dati cu biciul). Arata cam asa:
Dimineata (acasa): Cafea neagra.
La birou, 10.30:Cafea cu lapte fara zahar de la automat - 150 grame, 33.8 calorii, 0.6 proteine, 3 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
La birou 11.30:
Baton cereale cu ciocolata Nestle Fitness - 23 grame, 87.4 calorii, 1.3 proteine, 1.6 lipide, 16.9 carbohidrati, 1.4 fibre
Iaurt dietetic de baut Zuzu 0,1% - 200 grame, 62 calorii, 6.4 proteine, 0.2 lipide, 9 carbohidrati, 0 fibre
Cola zero
15.30, in drum spre bazin:
Mc Donalds Salata Mediteraneana - 115 calorii, 7 proteine, 7 lipide, 6 carbohidrati, 3 fibre
Mc Donalds Sos Salata Balsamico - 40 grame, 12 calorii, 0.4 proteine, 0.4 lipide, 1.6 carbohidrati, 0 fibre
19.30- acasa
Mc Donalds Sos Salata Balsamico - 40 grame, 12 calorii, 0.4 proteine, 0.4 lipide, 1.6 carbohidrati, 0 fibre
Somon - 200 grame, 426 calorii, 40 proteine, 28 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Mc Donalds Salata Mediteraneana - 115 calorii, 7 proteine, 7 lipide, 6 carbohidrati, 3 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 873.5 grame, 868.4 calorii, 63.2 proteine, 47.6 lipide, 44.2 carbohidrati, 7.5 fibre
E cam aiurea nu???
Anda,Puskin, helpppppppppppp ce fac cu zilele astea nebune cand nu am cum sa manac nici din sufertas , nici sa ma opresc la vreo terasa.
Cate grame de carbohidrati ar fi normali intr-o dieta echilibrata, pt a slabi 1 kg/ sapt?
M-am intins enorm si nu mai am timp. Pup natiunea.
andre_ea spune:
Zuzi, echipa mov a pierdut saptamana asta 900g. Si ClaudiaH trebuie mutata la categoria fulg. Felicitari Claudia! Kilogramele se duc mai incet de acum, dar important e ca se duc. Fii optimista. Promit sa ma straduiesc si eu mai mult saptamana asta.
Anca, frumos cocul nasei, dar si mai frumoasa e nasica mica. Ma bucur ca tatal tau e mai bine. Sanatate!
Gusta, arati foarte bine. Mi-au placut pozele la diferite stadii.
Puskin, o si de la mine.
Fi-mea a racit pentru prima oara in viata ei. Are mucisori, putina febra si nu poate sa respire. Iar eu m-am culcat noaptea trecuta pe la 3, si am dormit oricum f. prost ca ea respira f. greu langa mine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici [ Doina vreau si eu bulbi de tuberose...please, please, please. Btw de ce ii scoateti? Nu pot sa stea peste iarna in pamant? Nu rezista? Dar bulbi vreau si eu...sa-ti dau adresa mamei mele? Sau te intalnesti cu ea in Buc. cand vine sa-si ia viza ... Hai c-am luat-o razna cu florile astea ... dar imi plac nespus de mult. |
Nu rezista iarna in pamant.Trebuie scosi toamna si replantati primavara.Deocamdata toti bulbii sunt la tara,dupa ce terminam de scos ii aducem in Bucuresti si vorbim atunci.Nu trebuie sa vina mama ta in Bucuresti , ii trimitem noi prin posta.
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
si sa nu uit .... toate fetele si multumesc ca va ganditi la mine
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
ancadragoman spune:
Andreea ai grija sa ii desfunzi nasucul tot timpul si sanatate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Sabina spune:
dragelor, mi-am luat cantar.
Era sinistru ce-mi arata acolo...insa m-am imbolnavit destul de nasol cu febra 39-40 si am dat jos fara sa vreau. Am acuma 66.8 si vreau sa raman pe baricade. Cu listutza and stuff:)
Deocamdata sunt tot la stadiul ca nu intra mare lucru, azi abia am inghitit o cafea cu f mult lapte si niste struguri.
ma duc sa citesc din urma, sa vad de ce era trista Ruxi si daca Tzuni a facut vreo dezvaluire.
Va pup mult de tot.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
am ajuns acolo unde Anda zice ca e boema si ii vine greu sa mearga la scoala...idem
Sofia s-a adaptat imediat, eu nu prea....
Sabina spune:
Crystina, e absolut superba Ruby! de Lily ce sa mai vorbim!!!
Sunteti minunati!
referitor la sanul mic, da-i sa suga si acolo, crede-ma ca nu dispare laptele asa usor, cata vreme produci la celalalt. Toptul se formeaza in creier, stii bine.
Nu te lasa, relactarea se face si la femei care nu au alaptat 2 saptamani, daramite la tine!
Succes!