Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Gusta, pai in week-end am bolit printre cratite, creme si glazuri. I-am promis prietenei mele un tort grozav de ziua ei; ei bine, am satisfacut-o, .
(...)
Esti pe drumul bun, cu siguranta ne vom intalni pe cararea lu' 59, . Si Mara e o balerina talentata, :).
Boxa, maine merg la medic, sa vad daca-s ok la plamani; nu ma simt prea grozav.
si somn usor
Cris, mi-au placut pozele, Dani e simpatic foc si tu plina de energie. Te prind dungile, .
Ruxi, ti-am dus dorul, esti bine sau ft. bine?
Delia, mi-a placut si mie filmul, mult de tot.
va las, tuturor, nb.
tumpi spune:
nu,da mi-ai dat o idee
astia ai mei integrali nu mergeau dati
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tumpi spune:
Crys, frumusica foc, sora lui Dany
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Un pusti intra in farmacie si intreaba: - Aveti prezervative?
- In primul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
La care pustiul raspunde:
- In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea inca.
dordia2000 spune:
Buna seara...
Pt Zuzilici.... Raport:...93.5 kg deci...am inceput sa dau jos...cea ce ma multumeste.
Si da, am scapat de raceala...dar am ramas cu o tuse haraita....de nu stiu cum sa scapam de ea...
Mai dar mult ati scris in ultimul timp... am avut ceva de recuperat...
Tumpi la multi ani fericiti si cu sanatate tatalui tau!
Liris... bine ai revenit..ce face printesa mica?? Mai povesteste-ne de ea.
TLaura la multi ani cu intarziere pt Andrei, sa fie sanatos si la punga gros!
Anda La multi ani cu sanatate si de la noi!
Tzuni ma bucur din suflet pentru tine...insa...mai intra si pe la noi si mai povesteste-ne si noua. Nu ne lasa sa fierbem de griji pt tine....
Crystina.... wow ce fete minunate. Ruby e mortala , dar m-a uimit placut si am ramas masca la ochii superbi ai lui Lilly. Are niste ochi de va baga toti baietii in spital!!!
Mephala sanatate muuulta si un mare
Nastad imi pare rau sa aud de atatea necazuri si ghinioane....dar va iesi soarele si pe strada voastra....
Puskin si o ca sa te inveselesti un pic.
Anca Cel mai mult mi-a placut de printeza in alb....care a fost superba!Sa va bucurati de ea!
Cryscosty doamne ce baiat nmare ai...sa iti traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi. Superbe pozele dar si protagonistii.
Acum merg la nani...ca maine iar o iau de coada si iar trag de Stefan sa mergem la Gradi...offf cand s-o obisnui....
Va poop pe toate!Noapte Buna!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Mik spune:
Ruxi, nu sta suparel in coltul tau ca nu ajuta.
Pup si pe Doina care e stresata din toare partile. Si pe cele bolnavioare sa se vindece.
Raport foarte pe scurt : ma mentin : 47,6kg.
violeta70 spune:
Buna dimineata, de data asta eu va poftesc la o cafea sau ceai, cum doriti, daca nu ati baut inca.
Eu am aterizat la munca, mai devreme, si m-am gandit sa intru putin sa va citesc si sa va scriu.
Marilena vazut poze, arati super bine, felicitari pentru statutul de proaspat cetatean olandez (am inteles bine?), iar cea mica este o printesa.
Criscosty superbe pozele, si mie imi place Bran-ul. Aratati superb.
Liris, La Multi Ani! pentru Robert Alexander, sa fie sanatos si plin de noroc.
Carmen ai grija de tine, cu plamanii nu-i de glumit.
sor-mio felicitari si la cat mai multe kg in jos.
Maine plecam la Brasov, iar vineri spre Ungaria pentru prima consultatie. Rugati-va pentru mine sa vin cu vesti bune, ma refer la sansele ce mi se vor acorda.
Pupici si ne auzim pe seara
ancadragoman spune:
Neata
Crys ,Mari fff frumoase pozele
Multumesc pentru aprecieri fetelor legat de pozicile de la nunta
O zi buna
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!