Nou stil de viata (282)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceai beau de obicei teekanne- ceai verde cu lamaie...Saptamana asta am baut de fructe...azi am baut cu aroma tropicala, ieri vis de iarna de la Belin, acum 2 seri parca un lipton cu zmeura...Nu le pun deloc zahar si nici alt indulcitor!

Vio iti tin pumnii! Doamne ajuta! Eu cunosc persoane care au avut noroc la Szeged si acum au copilasi.

Am pus o poza cu mine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara doamne dragi.
Eu sunt tare ocupata ca de fiecare data cand e vorba de sfarsitul de luna. Ba mai mult azi am avut sedinta si cu toate c-a mai venit o fata din mat. leave o sa am mai mult de lucru...incepe sezonul de "year end" in companie asa ca am o luna la dispozite sa fac 4.

Am sa incerc sa intru seara pe cat posibil dar nu mi-e usor deloc. Plec de-acasa la 7 dim. si ma intorc la 6. Pregatesc cina ii dau sa manace Isabellei, fac lectii cu ea, apoi imi curat bucataria si gata-i ziua. Azi am avut noroc si-am suit 30 min pe banda (210 cal).

Meniul meu de azi a fost tare light zic eu:
MD - Cafea cu lapte
G = 1/2 cutie (50 gr) iaurt activia cu pecans
P = piept de pui la rotisor + salata verde cu ridichi, morcov, ardei rosu + telina
G = celalatla 1/2 cutie iaurt activia cu pecans + o cana de ceai de fructe
C = Salata verde cu ridichi si ceapa verde

Liris cu intarziere si scuzele de rigoare urez si eu lui Robert . Sper c-ati petrecut bine.

Mephala cum te mai simti.

Ruxi sper sa nu fie nimic grav. Tine-ne la curent cu analizele tale.

Delidana imi pare rau s-aud ca ti-a fost asa de rau. Sper s-ajungi la analize cat mai repede. Pana una alta si eu as vrea sa scap de-un kil in cateva ore ... imi trimiti si mie indigestia?

Mihaser bine-ai revent. Doar o poza soro ...din tot concediu doar o poza? Nu prea esti bronzata ... macar te-ai distrat bine?

Crys colega te-am vazut in poze si-aratati bine cu totii. Ma bucur c-ati ajuns pana la urma la munte.

Anca te-am vazut si pe tine nasico si micutza e superba. Sa va fi ede bine cununatul si s-auzi si de-un botez. Casa de piatra finilor.

Tzunella te . Ce mai face Meri?

Dordia si succes pe panta in jos cu kg.

Violeta Doamne Ajuta!

Gusta ~ Rozalinda cred ca de buzy ce esti nu prea mai ai timp sa mananci...

An_k ai incredere in tine. Esti o femeie puternica si poti face ce vrei tu cu tine. Important e sa stii ce vrei cu-adevarat.

Olga o dedicatie ceva? Te si sper ca mitzulina mica e mai bine.

Lou si-un an cu spor si note mari la facultate.

Sabinel, pai bine soro esti profesoara si nu dai tu nika de beut? Macar asa virtual? Fetelor ia hai sa-i uram noroc c-un pahar noii noastre profe si mult succes in noul an scolar si la vernisaj.
Am uitat sa-ti spun c-am admirat-o pe Sofia in cele doua videoclipuri din concert. Superb!!! Felicitari mamico.

Roxa sa-ti fie de bine calaria. Si sa mai faci poze...please.

Anda cum mai esti????

Made si tu vad ca ai zile la fel de "nebune" ca ale mele, dar mancatul trebuie sa fie insa mai consistent si de calitate.

Claudia Felicitari pentru schimbarea categoriei draga mea si s-ajungi cat mai repede la tinta propusa. Scuze pentru intarziere.

Tumpi cum merge work-out pe crosstrainer?

Doina multumesc de oferta, esti o scumpa. Eu sincer ma entuzieasmez foarte tare cand e vorba de flori. Si cand tu ai pomenit de flori dragii mie si mii de bulbi...am luat-o "razna".

No am si-o veste buna...a primit maman viza. Pe 15 oct. cred c-am s-o am aici.

Va las dragutelor ca deja pic de somn. NB.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Zuzi albumul e imens...si inca nu am pus toate pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, poftiti la , ceai si o felie de paine cu zacusca. Asta mananc acum, .

Ruxi, si io cu intepaturi, dar in piept. Am fost la medic, suspecteaza un inceput de pneumonie si m-a trecut pe augmentin.
Sanatate multa si sa ne tii la curent cu starea ta.

Mihaser, esti o mamicuta tinerica cu doi copilasi frumosi. Si arati bine de tot.

Zuzi, mult spor si felicitari mamei pentru obtinerea vizei, .

Boxa, am inceput "Cartea Mironei" de Cella Serghi si mi-e ciuda ca nu ma pot focusa pe ea. Am multe teste initiale de corectat, plus alte cateva documente scolare de pus la punct.
Alaltaeri m-am uitat la "Neveste disperate", a inceput sezonul 6. Ma asteapta si cateva episoade din "Anatomia lui Grey"......, timp sa fie!
Sa ne pui poze cu noua culoare, cred ca-ti va sta tare bine!

Claudia, felicitari pentru schimbarea categoriei!

Tumpi, spor la impachetat si drum bun.

ma pregatesc de scoala; tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la cafea, capucino sau ceai..am de toate. Si eu sunt tare ocupata, sunt prinsa rau la inceput de luna, situatii peste situatii.

Miha, ce pustoaica esti Cand o sa am mai mult timp, mai trag o privire peste pozele tale.
Zuzi
Delia, ai grija, neaparat sa te duci sa-ti faci niste analize si ecografie. Si eu aveam simptome cu mult inainte sa ma duc la medic, dar am pus cam totul pe oboseala si am ajuns in ultimul hal la spital. Eu analizele le-am facut la spitalul Colentina si la Matei Bals. Un sfat...sa-ti faci transaminazele. Te pup

Trec la treaba...o zi buna sa aveti fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Olga, o si sa ai o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
multumesc fetelor pentru urari ,nunta a fost chiar frumoasa si ne-am distrat pe cinste
Miho arati f bine si esti tanara maica...acum eu sper sa aiba ala mic gura aurita si sa fie bb in burta
O zi buna fetelor ca a mea a inceput cu un dicarbocalm

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Liris: La multi ani lui Robert si mii de scuze ca iti spun asa tarziu

Eu va pup pe toate si ne auzim luni cel mai devreme. De ieri e sora-mea la mine, in seara asta plecam la Galati si ne intoarcem duminica seara. Tata face 60 de ani in 7 oct si ii facem o petrecere surpriza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ruxi nebuneala in care traiesc isi spune cuvantul,ajung noaptea franta adorm 2 ore si dupa numar oile, si imi dau seama ca nu e bine da nu am ce face.

Angelyna viata mea nu e roz da am zis in sufletul meu o particica mica asa vreau sa fac ca dupa am sa regret mult.

Miha tinerica mai esti.

Roxa sa pui poze cu noua freza.

Zuzi sunt inca pe baricade si nu ma las,timp de mancat ti-am zis cum fac merg si mestec si uneori sunt privita un pic dubios dar nu conteaza.Sa treaca repede perioada grea.

Anca frumoase poze.

Anda drum bun.

Vio tin pumni azi sa fie bine,bine.

Carmen sanatate multa.

Tzuni ai fugit cu omul numai zici nimic.

Claudia scrie aici ca face bine.

Delia azi imi dai cafea.

Ma duc sa imi aduc cafea ca e gata si sunt in zona inca un pic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Va astept cu micul dejun, cafele, ceaiuri si ce mai doriti.

Crys, mersi , am mai primit sugestii sa-mi fac transaminazele, ma gindesc sa merg la Medlife sa fac toate analizele acolo. Am asa o vaga banuiala ca faptul ca am luat pilule mai bine de 10 ani fara pauze n-o sa ramina fara urmari. Sper sa ma insel...
Cit despre echografie, te referi la cea abdominala?

Zuzi, hai ca mai e un pic si o vezi pe mama. Cred ca te bucuri foarte tare.
Nu-ti dau nici o indigestie , ce folos sa te chinui citeva ore ca apoi kg ala vine la loc, nici o grija.

Doina, ce frumos ca ai atitea flori, trebuie sa fie o minune primavara.

Carmen, ai grija de tine.

Miha, esti o draguta!

Vio, ma gindesc la tine.

Gabi, o cunostinta care a avut parte de greturile de care povestesti tu mi-a zis ca i-a trecut cu piine prajita si lamiie. Acum banuiesc ca ai incercat-o si pe asta, ca e o metoda mai banala, sau poate nu.

Anda, .

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput