Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Neata
Va invit la acfeluta si fructe ca asta servim azi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ClaudiaH spune:
Buna!
N-am disparut. Am fost plecati peste week-end. M-am intors da's cu fundul in sus. Am revenit la 61,5kg. Sun morocanoasa si nervoasa tot timpul. Banuiesc ca si luatul in greutate si starea de spirit se trag de la schimbarea pilulelor. Sa vad cum imi merge da' daca ma mai tine mult... le arunc la gunoi.
Andreea, iertare pentru evolutia in greutate!
hcclara spune:
Salut dragelor, ce faceti? Felicitari celor ce au slabit saptamana asta!
lou concediu placut si la intoarcere sunt prima care vrea poze, da???
Marilena sanatate lui socru! Mara e o dulce in rame, m-ai distrat de numai cand am citit ca i-ai zis sa se comporte civilizat la teatru![]()
Crys succes la examen! zici ca vrei sa te faci soferitza? fain! eu nu mi-as mai da fundul jos din masina, ce fraiera am fost ca am asteptat atat! numai cand se goleste rezervoru nu-mi place, ca ma tot gandesc pe banii ce ii dau intr-o luna pe benzina, as fi putut sa imi iau cate o pereche de pantofi pe luna![]()
Zuzi, sunt bine, cu muci amandoi
Ruxandra multa sanatate!
Violeta iti tin pumnii!
La noi au fost niste calduri si ieri si azi, acum dupa-masa a plouat.
Sunt obosita, cred ca ma duc si eu la culcarica imediat.
va
, o seara placuta sa aveti.
mihaser spune:
Neata fetele!
Suntem varza si noi...si trebuia sa mergem la munte dar nu cred ca mai ajungem...Cris are un pic de tuse magareasca si putina febra, io-s cat un balon si as baga non stop in mine diferite tampenii...greu ma abtin! Sper sa nu am surprize marti.
Violeta Doamne ajuta sa va iasa bebele si sa fiti fericiti. Sunt foarte profi cei de acolo...avem si noi o cunostinta care merge si a ramas masca...i-a zis asistenta daca poate sa vina un pic mai repede ca dr are o pb...Cand au ajuns au aflat ca pb era ca...era pe cale sa devina bunica dr...fiica ei era de 4 ore in travaliu...iti dai seama, si totusi nu le-a anulat programarea.
gusta chiar te admir...si eu as cadea des in patima cioco daca as fi in locul tau. E greu sa ai grija de batrani, mai ales cand sunt asa senili.
ruxi iti doresc multa sanatate! Vai ce pb cu analizele astea de sange...sper sa iti revina iar pofta de viata si sa te avem iar printre noi vesela!
Sapt viitoare cred ca ma duc la kangaroo jumps...Sapt trecuta mi-au venit si adidasi ptr sala...tot KangaROOS, comandati de la Quelle...ce s-a distrat Cri...el e innebunit dupa canguri!
Ieri am papat cereale cu lapte, pui cu rosii si usturoi, iar seara tampenii 4 cornulete, fructe, stafide...Mancare n-am mai mancat, desi imi era un pic foame cand m-am culcat...am mancat un pic de ricotta.
Azi vreau sa fac peste cu legume la pranz si deseara pap ciorba.
Va pup! Maine daca nu dau semne de viata sunt plecata la munte!
gusta spune:
Neatza.
Ieri a fost zi plina si ca sa o inchei am fost si am schimbat bicicleta ca era prea mare ca sa ma pot misca mai repede ca seara cad rupta.Sa vedem ca de luni o sa o folosesc cu folos.
Ieri nu ati fost prea vorbarete dupa cum observ .
Claudia trebuie sa ii zic ca ea e o veselie continua si vorbeste de te doare capul si cand nu e intrebata.
Miha cad des ,ma doare ca nu il pot ajuta mai mult,psihic ma omoara dar si faptul ca ma da afara dupa ma cheama inapoi numai stie si asa face in fiecare zi si uneori seara ma trezesc cu lacrimi in ochi.Aseara vroia sa plece cu noi si asa de tare ma durut cum ne privea la lift.
ClaudiaH eu pe la jumatatea foliei am unele manifestari ,dar daca nu iti priesc eu zic sa le schimbi.
Hai sa vad cine mai vine la cafea.
Marilena si Mara Augusta
ancadragoman spune:
Neata
Eu vin la cafea 
O zi buna doamnele mele
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
violeta70 spune:
Buna fetele!
azi este vineri asa ca voi lenevi la servici pentru ca seful a plecat de ieri. In rest merg inainte cu incredere in Dumnezeu ca va rasari soarele si pe strada mea. Maine incep anticonceptionalele iar vitaminele sunt la a 3-a zi. Echo am facut-o azi, inca nu s-a resorbit chistul, dar dozarile hormonale mi-au iesit bune de data asta.
Nu vreau sa va supar cu multe detalii, ca nu este subiectul adecvat.
sor-mio bravo, mergi inainte cu slabitul.
Felicitari fetelor care au slabit si la cat mai multe kilograme in jos.
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut.
tumpi spune:
Buna ziua fete stilate, mai apar si eu printre picaturi.
Colega, lasa dulciurile alea ca nu-s bune.E greu cu batranii, asa e.
Tzunela, unde ai disparut?
Zuzi, acasa, e acolo de unde am plecat
,acolo ma intorc.
Violeta, tinem pumnii, sa iasa din prima.
Crys, bafta cu sc de soferi.
Claudia, asa sunt si eu, fara masina sunt moarta, adevarul e ca am si multi km de facut pe zi si fara nu siu ce m-as face.Acum astept in schimb sa-mi vina sa vad cat am de plata si cate pc imi iau de pe permis ca intr-o dimineata m-a luat radarul(vai ce fata avema in poza
)in zona de 50 cu 90.
De ieri s-a schimbat si la noi vremea, dupa ce acum 2 zile erau afara 27 gr.
Sunt extrem de obosita, nu reusesc sa ma odihnesc, deh asa e cand nu dormi la tine in pat si cred ca totul o sa dureze pana la sf lunii,desi sper mai devreme si pt ca vine ziua mea si pt ca m-am saturat de drumuri.
Mai stau putin prin zona, pret de o salata si apoi ma intorc la munca.
Va urez weekend placut si insorit.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Imi iau cafeluta si va salut.
Violeta multa bafta in continuare si sa vina bebe ala mai repede.
Tumpi e greu si dulcele crede-ma e ceva ce stiu ca nu imi face bine dar nu incerc sa il evit.
Anca buna si tie.
Si ca treaba sa fie buna si sa inchei saptamana frumos ,puiul imi e bolnav a facut febra si de dimineata sta pe canapea si eu incerc sa o fac mai bine si printre picaturi am aranjat si ceva in casa si sa vedem cum o sa fie ca maine aveam programate cumparaturi si altele.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:

toate fetele, pentru ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati. Sa dea Dumnezeu sa mi se implineasca visul de a fi mamica, sa am si eu puiutul meu