Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Gabi pai normal ca esti stresata
...stai f bine la kg
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
gusta spune:
Neatza.
Zuzi toata baza e in mine cu prea multe lucruri ,dar sper sa revenim la ritmul nostru normal.Si chiar toti banuti au plecat
.
Ruxi si eu am un chist dar ma doare foarte rar.Multa sanatate.
Gabriela hai ca o sa fie bine cu Mara si a mea merge azi in vizita la teatru si am rugat-o macar sa se comporte civilizat.
Delia esti pregatita de scoala
?
Anda nu zici nimic de petrecere.
Felicitari la toate fetele care au slabit.Sunt in zona cu cafeluta.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzilici Mephala . Crezi c-ai sa poti deschide urmatorul subiect? Daca nu, se ofera cineva voluntar? ![]() |
sunt omul tau,
violeta70 spune:
Buna fetelor,
abia acum am putut intra. Zilele trecute am avut multe rapoarte de facut, bine ca mai am doar doua zile si pleaca seful ca nu mai pot.
Pentru raport, tot stagnare , mai ales ca sunt cu "rusii" pe cap, care de data asta au venit fix la 28 zile.
In Ungaria a fost ok, destul de greu drumul. Acolo am asteptat 3 ore pana am intrat la medic (probabil programarea mea a fost inafara programarilor lui, si practic am fost ultima pacienta). Consultatia a durat 1 ora. Se pare ca singura solutie la mine este FIV-ul, din cauza valorii FSH-ului si binenteles varstei. Din acest motiv voi incepe procedura de stimulare in noiembrie. Pana atunci fac tratament cu anticonceptionale si vitamine. La echografie se pare ca am un chist mic pe ovarul stang, dar el zice ca nu este ovarian ci functional si odata cu inceperea menstuatiei s-ar resorbi. Asa ca vineri ma prezint sa fac o echo sa vad daca a disparut, iar maine repet FSH-ul si TSH-ul. Doctorul vrea sa repet aceste dozari, desi sunt facute in iunie.
In rest sunt bine, doar racita de la frigul care l-am suportat si probabil ceva curent.
Va las acum ca vreau sa plec acasa.
Pupici
gusta spune:
Am ajuns acasa de 1 ora si imi e frig de numai pot,afara ploua chiar bine si imi da o stare tare naspa.Si ca sa imi caut de treaba azi am lucrat un pic cu Mara la o rama de poza.
Socru face numai tampenii,face pe el si azi am spalat o saltea cand am ajuns acasa m-am spalat si m-am oprit in prima bucata de dulce si cu lacrimi in ochi am devorat-o,de mi s-a intors dupa .Si maine am o zi plina .
Mai sunt in zona dar tare as vrea sa ma bag in pat
.
Sa va arat rama
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
sunt omul tau, |
Love you!
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Buna dimineatza doamne dragi.
Crys felicitari pentru kg. pierdut. Am sa modific listutza diseara.
Eu nu stiu cum stau...sunt racita cobza si-s mai rau ca un burete saturat de ceaiuri cu miere si lamaie.
Marilena si la noi e un frig...a plouat toata noaptea si-acum bate un vant turbat ... de te ia pe sus. Banii n-au plecat toti dar nici mult nu mai este pana pleaca, deoarece trebuie sa-i iau bilet de avion mamei, nu-i mult vreo 700 de euro dar pleaca nu vin. 
Anda te
si eu si mersi. 
Gabi ce ma bucur c-ai sa scapi de starea nasoal, cat despre kg. chiar ca te tii tare pe pozitie.
S-a intors Mara din excursie?
Anca si la tine am sa modific diseara.
Pana atunci astept sa va calculati cat ati slabit pe echipe pana acum.
O zi frumoasa va doresc.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Multam fain de urari fetelor
Va inchipuiti ca abia astept :))
Nu cred ca mai apuc sa intru maine ca ajung tarziu acasa si tre sa si termin de impachetat asa ca ne auzim cand ma intorc.. dupa weekendul viitor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
roxana1974 spune:
Ciao pisicutelor!
Celor care-s pe cale sa mearga la
va doresc somn usor!
Celorlalte, spor la toate!
Lou, unde zici ca pleci in vacanta? Si eu vreau!!!
Am uitat sa va zic, ca nu mi-am schimbat freza, doar mi-am facut par maro in loc de negru, nici nu mi-am taiat varfurile ca nu mai era timp, am stat 4 ore ca mi-a si decolorat firele. In fine, imi place maro, dar parca mai mult imi placea negru, in schimb, sper sa nu mai fie asa de mare contrastul cu firele albe, practic asta era ideea.
No bine, va las aici, mai voi maine.
Roxa
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Intru si eu fulger ca sunt foooarte prinsa cu diverse treburi casnice....Raport : 92.8 kg...cu scuzele de rigoare adresate Sherifei.
Va poop si poate maine recuperez.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

. Crezi c-ai sa poti deschide urmatorul subiect?