Nou stil de viata (282)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Va las cafelutele,ceaiul si micul dejun.Se vede ora de la cat sunt pe baricade.Puiul mi-a facut febra si spre dimineata s-a mai linistit si eu sunt fresh si ma tin cu mana de cafea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

nici noi nu am mai plecat :(...am fost la dr si ne-a dat antibiotic ptr cri...amigdalita...fireste. Dupa ne-a zis sa-i facem analize sa vedem cum sta cu imunitatea.
Aseara am fost la sport. Ma duc si azi la 10 30 la circuit unde se lucreaza toate grupele de muschi intr-o ora jumate. Aseara aveam 57, 3 si azi dimineata 56,6...deci colega e de bine!

Gusta sanatate Marei si multumim ptr tratatie...Eu am baut Activia de dimineata si ma pregatesc de un lapte cu cereale...Alea bio au zahar...brun! Avea dreptate Lou...fulgii sunt cei mai siguri!

Vio abia astept ziua cand ne vei da vestea cea mare!
Eu chiar vreau sa stiu detalii si despre operatiunea bebe!

Azi mi-am propus sa fac prajitura cu fructe uscate a Andei.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata si multumim Marilena de cafelutza!
multa sanatate Marei si tie Miha pt piticul tau!
Vio eu cred ca iti va da DD un pui mic si dulce! si as mai vrea sa ne tii la curent.
Tumpi chiar ma gandeam la tine si la mami dulce, mai tin minte cand ati scris ca ati inceput sa conduceti. acum rad si eu de mine cand la inceput imi era frica ba sa parchez, ba sa merg pe o noua ruta, pe autostrada inca nu merg ca acolo mi-e frica cand vreau sa intru pe autostrada, insa nu am nevoie, mie prin oras imi trebuia. am luat si eu o amenda, m-a prins si pe mine radarul acum vreo 4 luni, am depasit cu 7 km, si am primit 15 euro. tin pumnii sa nu iti ia multe pct.
la noi ploua, am fi avut oktoberfest la fotbal dar nu mergem, am facut numai un tort sa-l trimit acolo spre vanzare( asa se face, marc e membru in club, iar banii se aduna in fondul clubului), il trimit pe al meu sa-l duca si sa cumpere 2 bucati din el sa vad cum a iesit

in rest, facem lectii, maine a zis soacra-mea ca sta cu ei ca sa ies eu cu barabatul undeva, asa ca mergem la film si abia astept.

canadiencele voi ce mai faceti?

va pe toate si va doresc un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor!

Acum ce mi-am savurat cafeluta si m-am gandit sa va citesc.

Vio, iti tin si eu pumnii sa fie totul asa cum iti doresti. Esti o fata minunata si meriti tot ce e mai bun! Sper din tot sufletul sa reusiti!

Clau (hc)

Mihaser, te rog du-ma cu un link la prajitura Andei cu fructe uscate, vreau neaparat s-o fac si eu . Btw, ma bucur sa vad cat de tare te-ai molipsit de faza cu sportul si ce bine iti tihneste, si ca ai rezultate asa de bune, bravo!

Pisicutelor, eu am decretat azi zi de leneveala in familia mea. Sunt inca in pijama si nu am de gand sa a schimb rapid. Voi citi imediat dintr-o carte pentru noi siiii poate ma uit la un film...mai incolo mergem la shopping de mancare si some windowshopping de chestii de casa...Nasty e la tenis acum, el a fost mai harnicel. Maine in schimb voi alerga la Crosul BT

Va las deocamdata, dar revin mai incolo sa va iau pulsul

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Se vede ca am inceput scoala, deja am mai putin timp de scris pe forum... la analize n-am ajuns, am avut o infectie la ureche, inca ma mai supara, iau tratament si sper sa fiu ca noua in citeva zile - sint extrem de sensibila la curent.
Ieri am fost la film, am vazut "Idila cu dadaca mea", cu draguta de Catherine Zeta Jones, un film usurel si predictibil dar dragut, bun pentru o dupa-amiaza de relaxare.
Am trecut apoi pe la Carturesti unde am admirat expozitia de fotografie de la subsol si am vazut si pozele Sabinei, bineinteles , cel mai mult mi-a placut cea cu batrinul si in mod special cea cu femeia de dupa perdea, are asa un aer misterios si interesant.
Felicitari, draga Sabina, si la cit mai multe poze reusite!

Mi-am luat si o carte, "De ce iubim femeile" de Mircea Cartarescu, am citit deja jumate din ea, am inceput-o in metrou si era sa uit sa mai cobor, m-am amuzat teribil si o sa mai caut carti scrise de el.

Roxa, spor la alergatura, vad ca sinteti o familie sportiva.

Vio, tinem pumnii.

Carmen, mai traiesti? Mai da si tu dintr-o mina sa te vad.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna.

Delia, uite aici , traiesc, dar sunt prinsa cu treburi si nu-mi ramane timp liber pentru forum, . De altfel, pluteste o apatie generala pe subiect si chestia asta imi taie tot elanul.

No, daca tot v-am salutat, urez toate cele bune Violetei, , sanatate pentru Mara si un weekend placut celorlalte fete.

Noi suntem binisor, Teo s-a acomodat la gradinita, inca nu-i place total, dar si-a gasit prietena, . Lui Iustin i-a coborat raceala, a dat in pneumonie, de astazi suntem pe antibiotic.
Mai pe seara voi deschide capitol nou, asa cum am promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Carmen, apatie ??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974

Mihaser, te rog du-ma cu un link la prajitura Andei cu fructe uscate, vreau neaparat s-o fac si eu .

Praji cu fructe uscate si nuci:

Pentru o tava de 16 cm
125 g stafide
100g smochine uscate
85 g caise uscate
15 g cirese confiate (poti folosi caise/ stafide/ smochine)
alte fructe confiate sau tot caise/ stafide/ smochine
1 pastaie de vanilie
85 ml apa clocotita
85 g nuci sau migdale

Pui toate fructele intr-un castronel, pui semintele de vanilie peste. Se toarna apa clocotita, se acopera vasul si se lasa asa pana e absorbita toata apa.

Nucile se prajesc, 10-12 minute la 175 de grade.

Aluat

57 g unt
57 g zahar brun
67 g faina
58 g migdale macinate
75 g ou (1.5 oua)
1 lg miere (20 g)
1 mar mic

Bati untul pana devine cremos. Apoi adaugi zaharul si mierea. Apoi adaugi ouale si mixezi bine. Adaugi faina si migdalele.
Cureti marul si il razi fin. Adaugi marul la mixtura de mai sus. Apoi adaugi fructele si migdalele/ nucile.
Pui aluatul in tava (unsa cu unt si preferabil cu fund detasabil). Se coace 1.5 h sau pana e ferma.
O lasi sa se raceasca in tava si ca sa o pastrezi o poti tine in hartie de copt bine infasurata.

Mergi la inceput

Salutare!

Ne-a rupt azi la sala...de la 10 30 la 13 am ajuns acasa! Cica noi suntem avansate ....Evident am febra musculara si as bea o tona de lichide.

Clau sunt sigura ca e yummy tortu` ala . E mai bine piticu meu...i-a revenit si lui vocea si nu mai face febra.

Roxa esti tot pe meniu vegetarian? e vegan sau ovo-lacto-vegetarian? in Tm e un program super " primesc aproape de casa cosul cu legume" Ptr anul viitor ma inscriu si eu!

Ruxi ce mai faci? Mai hai pe la noi!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc mult si o sa va tin la curent cu procedura. Azi sau cel tarziu maine ii voi scrie doctorului despre echografie si rezultatele la hormoni. Nu de alta dar poate imi va da ceva pentru resorbtia chistului. Azi incep anticonceptionalele.
Ziua de azi a fost mohorata, destul de rece, dar nu trebuie sa ne miram ca doar este octombrie.
Dimineata am fost la biserica cu coliva si cateva pachete, pentru bunica, dupa care am mers la cimitir cu multe flori de multe culori.
Acum lenevesc pe acasa, iar maine probabil la fel, ca m-a cam ajuns oboseala.
Va doresc o duminica cat mai placuta
Pupici

Mergi la inceput