Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 14
nastad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 [Doina wow cate flori ai, doamne cat de furmos va fi la primavata, eu am plantat flori de piatra…sunt atat de frumoase cand e cald afara , dar la anul voi pune mai multe ![]() |
De la florile de piatra poti sa aduni semintele ( sunt ca semintele de mac ) si sa le imprastii pe acolo pe unde vrei sa-ti mai iasa flori
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Doina deja ma vad in gradina ta lenevind fara jena |
hahaha , sa crezi tu ca ai timp de lenevit .
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
tumpi spune:
Doina, asa e, cand ai multe prin gradina, nu prea ai timp, dar in we asa e de frumos sa te relaxezi printre minunatiile colorate si inmiresmate.
Eu vreau sa fac rost de bulbi de tuberoze, tb sa vb cu mama, ca sa-mi pun eventual la primavara.
Flori de piatra am si eu,dar cum am tot fost pe drumuri nu am apucat sa iau semintele.
Ma gandesc ca am muncit atat la gradina asta si acum tb sa o parasesc din pacate.
Am asa o strare ceva de n-ar mai fi, ma doare capul, presiunea atmosferica e naspa.vreau acasa la mine, m-am saturat sa stau departe sa nu pot sa ma ocup in liniste pe drumuri.
Colega mai respira si tu putin.
Va pupic, ma intorc la munca, mai apar abia maine la raport.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
louisea spune:
Salutare fete frumoase
Claudia fericito
Eu is bine.. doar f busy cu facultatea, serviciul si restul. Tre sa fac si bagajul ca vineri decolam spre Dubai :)) Abia astept. Iti inchipui
Tumpi
sa-ti treaca. Cand ajungi acasa rasfata-te cu o baie lunga cu spuma, lumanari si un pahar de vin
Gusta da tu ai treba sau iti faci singura?
Da-o incolo si relax.. Bucura-te de viata sau vine-o la mine si fa ceva treaba ![]()
Gabi esti mai bine?
Ruxi o vorba - doua nu ne mai zici? 
No.. v-am pupat in grup. Ma duc la sala
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
louisea spune:
Carmen E
tu ce invarti? Cu ce te lauzi? ![]()
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Eftimie C. spune:
Lou nu prea am cu ce sa ma laud...datoriile se pun?![]()
Angelynna bulion am facut pentru prima data anul acesta.
Reteta mea de bulion:
10kg rosii, din alea lunguiete, 5kg gogosari si o jumatate de litru de ulei.Se dau rosiile prin masina speciala care le lasa fara piele si seminte si se pun la fiert.Se dau gogosarii prin masina de carne (ies nmai bine decat la robot) si dupa ce rosiile mai scad se adauga in aceeasi oala.Se adauga ulei, piper, sare, cativa catei de usturoi, zahar sau miere (cateva linguri) si mirodenii (oregano, busuioc, dafin...) dupa plac/gust.Se fierbe totul cateva ceasuri pana se incheaga si apoi se toarna in borcane pe care le bagi la sterilizat in cuptor.A iesit super bun!
Mai ales ca noi l-am fiert la tara la cuptor, in oala de tuci.
Pup Crinuta mica si astept pozicile de la ruperea turtei
CRISCOSTY spune:
Salutare! Eu sunt prinsa rau saptamana asta, sa nu ma dati disparuta daca dispar ca magarul in ceata
Am foarte multa treaba la servici, caut si o scoala buna de soferi,invat pentru scoala si am si un examen important de dat. Cu dieta stau bine, in ultimele zile am bagat la greu salate, gratare si fructe. Sigur la raport o sa fie bine
Zuzi, colega..tu cum stai?
Va pup pe toate si revin maine cu raportul
gusta spune:
Tumpi respir noaptea si imi e deajuns.La raport cred ca o sa fie rau ca am papat crema de zahar ars.Sa vedem maine.
Lou sincer am treaba de nici eu nu stiu cand o termin,si nu imi caut de treaba.
Socru meu e din ce in ce mai rau, si se simte si in casa asa ca de mancat nu dar mai bag un dulce si imi e asa ciuda pe mine.Sper de maine sa fie altfel ca nu imi place asa
.
Marilena si Mara Augusta

, dar la anul voi pune mai multe