Nou stil de viata (282)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata

va las cafele, suc de portocale proaspat, iarut cu musli si capsuni proaspete si va doresc o zi buna si o saptamana excelenta.

Pup toate fetele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Claudia,Anca va multumesc pentru aprecieri
Doina deja ma vad in gradina ta lenevind fara jena
Miha acum am inteles,draga de ea ce draguta este...da mai vrem un bb si lucram la asta
Zuzi e semn ca trebuie altul ...mai mare
Tumpi capsuni proaspete vreau si eu
Fetelor de azi am inceput dieta de 90 de zile,o tim impreuna cu o prietena si incercam sa ne mobilizam una pe alta
MD-fructe si cafea
P-sunca +salata
C-pui fiert cu salata
Zuzi vezi ca la mine nu ai modificat in listuta ,la raportul de sapt trecuta am spus ca am 84,5
O zi buna doamnele mele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tumpi cafeluta o iau de la tine si atata ca mai mult nu intra.

Anca spor la dieta si sa te ti de ea.

Vik deacord cu tine ca fiecare i se potriveste altceva.

Angelynna odihna nu prea este ,dar o sa fie peste 10 ani,sper eu.Bulbi de lalele acuma se planteaza .La multi ani pentru sora ta.

Zuzi hai zi ce s-a intamplat cu bani au venit sau au plecat.

Ma duc sa imi iau cafeluta si sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dragelor, ce faceti?
eu stau acum cu voi si ce bine e! sa mai ajung sa pun si eu mana in liniste si pace pe comp, sa fiu singura acasa si sa n-am nimica de facut.
Angelynna la multi ani surorii tale si felicitari puiutei tale pt primii pasi!
Anca s-aveti spor la facut bebei!
Zuzi io cred ca nu le place prea mult in portofel!
Gravidutzele cum sunteti? vreo pofta ceva? sarcine usoare in continuare! Vik am sa-i duc, daca se cumintesc!
lou, ce mai faci?
Anda unde esti?

va bine pe toate si va doresc o saptamana asa cum va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Claudia cum adica nu ai ce sa faci?
Cum esti singura acasa?
Te cred si eu ca e bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Am venit cu o cafea pentru Gusta ca altfel iar ma trage de urechi.

Tumpi, niste capsuni cu iaurt as minca si eu.

Vik, ma bucur ca Happy a reusit sa miste acul cintarului, cred ca i-a crescut moralul cum nu se poate mai bine. Personal insa nu cred ca evitarea cartofilor, orezului, piinii si pastelor e o solutie pe termen lung. La un moment dat tot ti se face pofta ca doar n-o sa-ti petreci viata fara alimentele astea.
Cred ca atunci cind iti schimbi stilul de viata si nu vrei doar o dieta pe timp limitat poti sa maninci de toate cu masura (cu exceptia dulciurilor si aici intra si sucurile din comert) si inlocuite cu varianta mai sanatoasa - orez brun, piine graham, cartofi copti in loc de prajiti, etc. Adevarata incercare urmeaza abia dupa ce slabesti, cind multe fete zic gata am scapat de cura si revin la obiceiurile dinainte.
Monti mi se pare si mie cam aiurea, pai ce farmec are sa maninc cartofii piure fara o bucatica de carne acolo? Mi se duce toata pofta de mincare.

Azi mi-am luat piine neagra, norocul meu ca nu se daduse toata ca de obicei dispare una doua. N-am mai incercat-o pina acum, mincam piine graham dar nu prea imi place stilul pe care il gasesc prin zona, ca tai o felie si se "desira" toata. Sa vedem daca asta e mai buna. Am vazut ca mai aveau si combinatia neagra+tarite, o s-o incerc si pe dumneaei.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Claudia gandestete la mine.Timpuri de alea mai vreau si eu da am zis ca saptamana asta imi acord mie 1 ora.Cam mult nu.Si tu pui unde ti-a zis Vik ca cuminti au fost ieri si numai trebuie sa fie si azi.

Aici ploua eu am treaba de nu stiu ce sa incep si vedeti cat ma agit am intrat sa vad ce faceti voi si dupa restu de treburi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si o dedicatie frumoasa pentru azi, noua mea melodie preferata.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia am scris in acelasi timp si iau si cafeluta de la tine,eu sunt fata strangatoare.Mie cel mai mult imi place painea neagra cu seminte in ea,mi se pare mai buna chiar astept sa vad ce spui si tu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Acum vin eu si iau o cafea de la Delia ca tare ma doare bibilica.

Anca,Delia, va mai dau capsunele, ca mai am.Am niste tufe de capsuni in gradina si sunt mai tomnatice.

Doina, tuberoze as vrea si eu.Eu am scos toti bulbii din pamnt de la lalele, frezii, gladiole, mai ales ca daca ma mut.

La primavara am sa seman ca am de la mama, regina noptii, ora 21 si inca o floae da nu mai stiu cum se numeste.

Sunt asa de cheauna ca habar nu am ce mai voiam sa scriu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput