Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 12
an-k spune:
Buna, inspirata de mesajul Vikingai am luat micul dejun asa: (va rog sa imi spuneti daca e prea mult), 1 para + 1 iaurt degresat+ 25 g muesli, mie dupa dieta crancena cu proteine mi se pare mult si ma simt super full.
Zuzi,
videoclipul, ce mai induram noi femeile![]()
Claudia, super ce au facut ei la Biserica, aici nu am auzit de activitati de genul asta, poate ne informeaza scoala cand or mai creste, pupici puiului creativ
Roxa, asa e, de aia va iubesc eu pe voi si de aproximativ 3 ani tot ma intorc aici ca fiul risipitor. Sper ca de data asta sa nu o mai iau pe carari, si am un feeling ca de data asta voi reusi, am primit saptamana asta un colet de la mama cu cartea lui Monti, si azi am lecturat putin. Imi plac si ideile lui, infine cum oi scalda-o si prin cate diete de renuntat sigur sigur nu renunt
Mai tarziu as vrea sa iesim cu bicicletele. Si as vrea sa incerc sa ies in fiecare zi chiar daca doar 10 min la inceput.
Va pup si va doresc o duminica superba
louisea spune:
Hallo gagici
Am venit si eu de la sala si vreau sa pap un pic
Miha bravo tie
Cu aparatele nu ma prea omor nici eu, dar fac sa-mi mai fixeze muschii
Sau cel putin asta sper
Si mie-mi plac la nebunie ciupercile de toate felurile
Vik asa imi place sa te citesc
Ar trebui sa scrie klumme.. Sau cum le-or zice.. Sti din alea ce Carry in Sex and the City scrie :))
Claudia asa-s cu astia mici :))
la amandoi
O duminica placuta tuturor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
an-k spune:
Am mancat si pranzul, luat din cartea lui monti:
deci o lingura de spaghetti integrale fierte al dente si racite, + o lingura de sos facut dintr-o bucata de file de porc, ceapa si ardei si o lingura de ulei de masline, combinata cu salata verde pana am umplut farfuria ca sa scada si mai mult indicele glicemic - ca abatere o aripioara din paella de aseara pe care mi-a aruncat-o sotul in farfurie ca doar el nu mananca cc carnuri pe os
, si nu am refuzat-o dar promit sa nu mai fac.
acum vom iesi la plimbare cu bicicletele
Va rog daca aveti comentarii la meniul meu nu ezitati![]()

Pup
Delidana spune:
Salutare,
An_k, ceea ce maninci ar trebui sa depinda si de efortul zilnic pe care il faci. Mie prinzul mi se pare cam putin cantitativ, dar nu stiu cita carne ai pus linga paste. N-ar trebui sa fie mai mult de 200g.
Dimineata as incerca mai multe cereale, 25g sint cam 2 linguri daca nu ma insel si mi se pare putin, vreo 4-5 linguri ar fi ok, si sa fie din cele cit mai putin prelucrate, gen fulgi de ovaz.
Eu am 2 reguli de care incerc sa ma tin si-mi reuseste in majoritatea zilelor: cel putin 2 fructe/zi si aproximativ 50% din prinz si cina sa fie vegetale (nu conteaza de care).
In rest miscare multa si fara dulciuri/zahar.
Mi-e asa un somn de la vremea asta mohorita...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
roxana1974 spune:
io gagici, am dormit ca un
dupa ce am mancat cu baietii, calareala de la Jucu mi-a obosit oscioarele, desi e fain si soaaare afara. Acum ei pleaca in parc si raman eu sa fac niste mancarica de cina. Am si un bostan pe care vreau sa-l bag la cuptor, sa vad ce iese.
pe curand,
Roxa
Eftimie C. spune:
Buna!
Azi e zi de leneveala asa ca nu ma pot lauda cu prea multe.Ne pregatim de o plimbare pana la tara la mosie si apoi pentru o noua saptamana de munca...care incepe cu o mare greva
si copilul la bunici ca nu e nimeni la gradi.
Tumpi departe de mine talentul culinar, dar ma chinui sa fac pe gospodina ![]()
Sunt aici cateva veritabile talente in ale bucatariei.
Zuzi super clipul.Nu stiam varianta asta.
Tzuni felicitari si succes cu noul "decodor".
una bucata Meri, despre care astept mai multe vesti
Zuzilici spune:
'Neatza! Va
si eu rapid si plec la cumparaturi...Mi s-a rupt portofelul
O fi vreun semn? Pleaca banii sin el sau se-aduna atat de multi ca nu mai incap? ![]()
In rest sunt pe baricade. Smotru, mancare, lectii cu Bella ...Toate bune si frumoase care ma tin in priza de la 7 dim. pana pe la 11 noaptea.
Am plecat, pe mai tarziu. 
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
angelynna82 spune:
Salutare fetele si 
Noi am avut petrecerea de ziua surorii mele de asta am absentat
, a facut draga de ea 9 ani 
Vikinga sarcina usoara in continuare, super ca faci gimnastica 
Hcclara am citit mesajul tau si m-atrecut un fior…off ma gandeam ca esti in Romania dar vad ca totusi sunteti in Germania (in gandirea mea ar trebui sa aibe o alta mentalitate…dar..)
. LA fel e si sor-mea cu lectiile 
EftimieC must zici
, cum faci tu bulionul? 
Doina wow cate flori ai, doamne cat de furmos va fi la primavata, eu am plantat flori de piatra…sunt atat de frumoase cand e cald afara
, dar la anul voi pune mai multe 
Mihaser asa sunt eu cu mama…ea m-a avut pe mine la 20 ani
…stam ore intregi si vorbim vrute si nevrute 
Gusta eu am pus bulbii de lalele…sper sa iasa ceva,
si iti uram odihna placuta
Mephala multa sanatate baietilor
, amuzante culmi ![]()
An_k, Zuzilici frumoase videoclipuri
, melodia de la ultimul videoclip este preferata piticei mele 
justasmallkiss iau cafeaua maine dimineata 
Roxana cool treaba cu (,) calaritul 
Azi am avut o zi superba, puiul meu a facut cativa pasi singura, atat de fericita este cand vine inspre bratele mele,uofff, mi-s atat de mandra de dar in acelasi timp si trista…trece timpul atat de repede…mai are cateva zile si face anul iar duminica avem turta 
Va
am si va dorim o noapte buna
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
vikinga spune:
Va pupacesc si eu pe fiecare in parte cu drag
.An-k hai ca-s pe capul tau acum
. Regulile si parerile altora pot fi in zeci de variante, in fct de cit au slabit la viata lor, in fct de cit s-au ingrasat si din ce cauze, in fct de viata si activitatea lor. Dar tu trebuie sa ai varianta tasi mai ales dieta care sa ti se potriveasca tie, insa nu trebuie sa te sperii de inceput si sa incerci sa o schimbi, o sansa tre sa-i dai. La kg multe de slabit altfel se pune problema. Si pt ca am discutat in timp cu multe persoane care au slabit asa un 20-30kg si am experiementat si eu regimuri"minune"
si tot la ala clasic am ajuns cam am o idee mai clara.Uite chiar am terminat o birfa spumoasa cu Alice, Happy in TO si printre altele vb ca a slabit si ea 10kg, din care juma de kg apa si 9,5kg grasime, iti poti inchipui efectul de liposuctie extraordinar, avind in vedere faptul ca grasimea e mai usoara ori sa zicem mai voluminoasa, intelegi tu ideea. La fel o dieta recomandata de nutritionist, proteica diferenta fiind ca ea a tinut-o pe asta nu a schimbat-o pe parcurs. Continuitatea si stabilitatea is mare lucru. Eu am incercat Monti dar nu mi s-a potrivit, mi s-a parut apa de ploaie si nu ca principiile ar fi gresite, disocierea alimentelor si mincatul in x luat cu y si cu z
inafara de a fi inebunitoare nu-s pe logica mea. Disocierea alimentelor pt a minca mai mult nu-mi pare a fi o idee de bun simt plus ca asa cum prezinta cartea meniurile iti da ideea falsa ca hat poti minca o groaza si e bine, totusi de tinut ca la carte cum recomanda el e greut. Si daca el iti da ideea de mina libera, pe urma mai lasi si tu de la tine, mai vine si o iesire, o vacanta si la fel o ametim si nu iese nimic la urma. Nu critic metoda, daca ar fi un bucatar sa-mi faca meniurile alea ar fi bine cred, critic insa ideea aia de lejeritate, cum ca ia uite ai voie atitea sa papi si poti slabi. E perticuloasa pt persoane care au de slabit 15-20-30kg care au nevoie de ceva strictete ca de nu se invirtesc cu anii in jurul cozii. Un Monti e ideal pt mentinere cu toate ca nu-s mare fun disocieri si nush ce formule complicate magice. Nu-s fun-ul "pacalirii" metabolismului pt a avea burta plina. Adica un morcov amarit e de groaza din cauza indecelui glicemic dar un cascaval merge. In rest recomandarea lui de salate si legume plus peste fiert si carne slaba la gratar e ca peste tot.Dar cum am zis, asta nu mi s-a potrivit mie personal nu inseamna ca altora nu le-a mers f bine, poate ca s-au organizat mai bine in meniurile alea. Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi slabit cu monti 25kg nu ca nu ar fi, iti zic doar asa din experienta mea.Pastele integrale de ex sunt bune, dar la mentinere ori asa cind si cind o data pe sapt. Iar e f bine ca-s aldente, de fapt e marele secret al italienilor mincatori de paste, un sos de bun simt si paste al dente. Eu zic totusi sa ai grija la paste chit ca-s integraletu, ca tot salata ori leguimele fierte stau mai bine linga o carne la gratar
. Uite vb si cu Alice, la fel din iulie nu a mai mincat orez, paste, piine, fructe putine de tot, unul pe zi. Se simte minunat, are energie si slabeste.Fructele sunt ok dar cit mai putine, la fel si Alice zicea ca a redus drastic fructele, astea pe linga vitamine totusi au glucoza aia care da peste cap slabitul. Fructele cit mai putin dulci eu de ex mincam un mar zilnic dimineata si pe linga inca ceva in cantitate mai mica. O para mai mica si mai acra e ok. Cantalupul iar e ok. Eu mincam si cite o banana pe linga marul ala dar inainte de sport asta.Musli sunt ok daca miensuta sunt fara zahar. Iaurtul de fructe mai bine sa fie fara zahar decit neaparat 0.1% grasime. Sau am retinut gresit, a fost unul normal? Atunci e f bine.Micul dejun deci e ok daca nu a fost deloc zahar in compozitie, musli fara zahar puteai sa mai pui un piculet, plus un iaurt simplu si slab ca dressing chiar ca f bine.Uite ca mi-am adus aminte de sucul de rosii! E super! Sa ai grija sa nu iei cu zahar, in rest cite un pahar dimineata, ori intre prinzuri e minunat. Daca-ti place picant fa in gen blody mary fara vodka, cu gheata si ce se mai pune e demential. Uite daca mergi undeva poti sa comanzi asta ca nu e deloc o rusine. Plus ca ,, condimentele ar accelera arderile.Pe urma iar mai sunt idei de fierturi gustoase. Ciorbele noastre bune si dragi, fara dres, fara prajit ceapa, cu bors acru proaspat si patrunjel proaspat in farfurie si-s minunea minunilor la slabit. Ciorba de vita mai ales. Pui un ciolan mare si sa vezi ce gust are carnea aia fiarta cu legume, cu ceapa mai ales
. daca-ti place hreanul, poti minca o supa felul intii si ciolanul fiert cu hrean felul doi. Ori o juma de gaina fiarta pe zi cu legume pe linga tot fierte si mincata ori ca ciorba, supa, ori bauta zeama-n cana si mincat cu hrean ori usturoi ori lamiie ori tzatziki light carnea si legumele.Chiar sper sa nu te enerveze acum ca-ti tot zic, chiar stau incomod in pat cu laptopul si scriu cu burta pe o parte, mi-a amortit si un cot
, insa m-ai facut sa-mi indrept energia si experienta mea umila catre tine pt ca tu ai mult de slabit si nu exista in cazul asta lalaieli si cai de mijloc, adica ori faci dieta asta cum ti-a zis-o dr ori o lasi balta de pe acum. Hcclara du baietii la Kino sa o vada pe Wikie, chiar e bun pt virsta lor , dar si eu am ris cu larcimi
.Vikinga
26+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
liris spune:
Doamnelor,
in numele lui Robert va multumesc pentru urari si va doresc numai bine si voua!!