Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 11
nastad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gusta Doina ce fel de flori mai ai ,ca sa ma inspir si eu pentru gradina mea. Marilena si Mara Augusta |
Mai am irisi, gladiole, petunii, crini, trandafiri, margarete, lalele, lacramioare, branduse, zambile.Am mai plantat iasomie, mana maicii domnului, luleaua turcului , liliac -cred ca am vreo 10 pomi si cam atar , deocamdata.
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mihaser spune:
Salutare!
Doina parca simt parfumurile din gradina ta!
Eu sunt innebunita dupa liliac...tot consum gel de dus de liliac de la yves rocher iarna ca sa am un pic din parfumul lor!
Fetele Va multumesc din suflet ptr aprecieri! Daca as avea curaj sa pun si o poza de la mare din iulie sa vedeti diferenta...Aratam groaznic! Acum sunt intr-o faza intermediara...stiu ca mai am un pic pana la cum vreau sa arat...dar pana in martie cand implinesc minunata varsta de 18 (30) ani vreau sa mai slabesc 1-2-3 kg, sa scap de celulita si sa-mi fac curaj sa ma tund scurt.
Am si io pasarelele mele ca mama m-a avut la 21 si parea ca e sora mai mare!
Lou eu merg de 3 ori pe saptaman la tae bo, cam o data la alergari pe stadion si mai merg si la aerobic clasic sau mixt sau la abdomene...Nu-mi place sa fac pe aparate si nici Pilates.
Ma bucur ca ti-a placut tae bo...si eu fac cu 2 tipe...una e cea care are centrul si face alert si in forta...a doua face in forta, dar ceva mai lent...Eu m-am obisnuit cu amandoua!
Azi am luat bastonase din alea congelate numai cu legume si le-am facut la cuptor...Mi-am luat tot felul de bureti uscati (galbiori, hribi) ca-s innebunita dupa ciuperci si am citit ca sunt foarte indicate in cura de slabire...La Real e si oferta la Tefal Vital Cusine si vrem si unul din ala ca sa mancam mai sanatos...In Spania nu se consuma ulei de floare, ci numai de masline. Vreau sa facem si noi acelasi lucru.
Ma dispera faptul ca vine toamna si nu prea o sa mai fie fructe si legume.
Anca nu m-ai inteles...Eli a zis bebe cand a vazut gogoasa ta in poza...pe nasica mica! Mai faceti un bebe? Ce fain!
Ank nu te lasa! Si pe mine m-au motivat pozele cu Ruxi inainte si dupa...si uite ca am reusit...si nici macar perseverenta ei nu am avut-o...dar cu un pic de ambitie, mai impinsa de la spate de sot s-a putut.
Va pup!
gusta spune:
Am parcat acasa de azi dimineata nici bine nu stiu cum ma cheama dar o sa ma odihnesc la noapte
, ca olandezu nu e acasa.
Zuzi pai ce faci imi iei randul la insomnii ,vezi ca nu fac bine.
Tumpi azi am fost o catastrofa numai dieta nu se numeste ca acuma am luat prima masa si nu vreau sa spun ce contine
,vad eu marti la raport cate pe spinare imi iau.
Claudia multumesc de aprecieri,nici aici nu ii ajuta si ca sa o invat sa se imbrace singura duc lupte cu ea, si cred ca ma uraste copilul ca nu il ajut dar trebuie sa bag militarie ca dupa eu am probleme.
An-k asa imi place nu trebuie sa te lasi deloc.
Doina liliac as vrea si eu, lalele,narcise si inca cateva de primavara am si eu dar vreau acuma sa ma pun la punct si sa rearanjez gradina.
Ma duc ca treaba am destula si m-am cam saturat dar nu am ce face.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Buna seara.
Tumpi, sunt bine, multumesc de intrebare. Vad c-au luat si baietii raceala, deocamdata facem aerosoli, sper sa ramanem in faza asta.
Clau, pupam baietii sanatosi.
io m-am distrat putin citind cateva culmi,
, unele is tare haioase:
-culmea sovaielii: sa ezit, sa nu ezit...
-culmea ghinionului: sa faci pe prostul si sa ramai asa!
-culmea ciclismului: sa faci turul pantalonilor
-culmea auzului:sa auzi cum se crapa de ziua
-culmea cruzimii: sa-ti omori timpul.
-culmea pescuitului: sa pui scrum de tigara in ac si sa prinzi peste afumat
-culmea fotbalului: sa deschizi frigiderul si sa strigi goool !!!
nb
an-k spune:
Carmen, super culmile. Aia cu frigiderul mi s-a intamplat si mie doar ca am spus Gol! si nu am strigat ![]()
Am vazut ' the departure' si mi-a placut. Acu fug la nani nu inainte de a va lasa o dedicatie![]()
noapte buna
Zuzilici spune:
An_k mi-am permis sa fac si aceeasi dedicatie dar c-un videoclip mai adecvat stilului nostru...
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
justasmallkiss spune:
Neatza la fetele frumoase.Mi-am baut cafelutza si am zis sa va las si voua una pe cand va treziti.
Va tzuc si va doresc o duminica frumoasa.Fug la munci...
gusta spune:
neatza iau si eu cafeluta de la ioana si fug la pictat cu copilul.Aici e un frig de am deschis centrala.
Carmen sanatate si sa nu se agraveze la pui.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragutelor. Tocmai mi-am baut si eu cafeluta decofeinizata si cu lapte din soia
An_k, ma bucur ca te-a motivat Vikinga, si pe mine m-a impresionat la maximum mesajul ei. Ma bucur ca esti hotarata si ai vazut ce suport moral gasesti in zona.
Mi-au placut dedicatiile ![]()
Carmen, m-am distrat si eu de culmi, oare pe astea 3 le stii?
- culmea fotbalului: sa dai gol si in reluare sa fie bara
- culmea atletismului: sa alergi singur pe pista si sa ajungi al doilea
- culmea obrazniciei: sa impingi o babuta pe scari si s-o intrebi de ce se grabeste
Va las, vin mai tarziu, acum ma pregatesc sa dau din nou o tura de calareala la Jucu, cu prietena mea. Ieri am fost cu baietii, s-au dat si ei, dar lui Serban i-a fost cam frica, se vede ca inca e prea devreme pentru el ... are vreme...
Va 
Roxa
hcclara spune:
'neata dragelor, ce faceti?
am bagat capul la voi cat face fiu-meu litere, doamne ca puturosi sunt baietii, cand auzeam ca mai ziceau unele mame asta imi era si ciuda, dar acum am vazut cum e! bineinteles ca exista si exceptii, as fi vrut sa fie si al meu una! abia face literele, se scarpina, isi ridica un picior in sus, mazgaleste pe caiet unde vor muschii lui, isi scrie numele peste tot pe unde apuca, desi ii explic ca scoala e ceva serios si nu e bine ce face...ma rog, isi freaca ochii, asta doar la teme ca la tv n-are nimica, trebuie sa trag de el la orice....ce vom face mai tarziu, numai D-zeu stie! (oare de ce nu seamana cu mine???)
An-k acum a fost prima oara intr-o astfel de grupa ca e de la 6-12 ani, am primit scrisoare de la biserica daca vrea sa mearga, mi-a facut o rosie asa de frumoasa, mi-am pus-o in geam la bucatarie, a zis ca a fost ft greu sa o faca, e dintr-un fel de material atzos...au cantat apoi ca mi-a adus si cateva foi cu cantecele, au mancat macaroane cu sos (am platit 5 euro pt material si mancare), au facut si ceva jocuri.i-a placut. am zis ca il vom inscrie intr-o astfel de grupa de tineret, trebuie sa ne interesam la biserica.
Acum ne grabim sa plecam ca de la 10.30 e program, e ziua multumirii pt toate confesiunile religioase si ne vor povesti si despre ce au facut copii ieri. La scoala au religie de 2 ori in saptamana.
Carmen m-am distrat si eu de culmea fotbalului
Ai tai baieti frumosi ce mai fac? ocupati cu gradinitza? multa sanatate, si ai mei vad ca au muci.
Doina ce mult flori ai! ce fain! mi-ar place si mie dar n-am unde!
Marilena si la noi e frig.
pupici si o duminica placuta!