Nou stil de viata (282)
Raspunsuri - Pagina 15
Eftimie C. spune:
Crys succes in tot ce ti-ai propus!Ia spune-mi, la scoala de sferi s-au introdus poligonul si conducerea pe timp de noapte sau sunt inca in stadiu de proiect?
an-k spune:
Vikm un mare 
, esti de nota 10. Ma bucur ca esti pe capul meu
.
Azi am fost la dr. Am slabit 3 Kg, aveam 101 kg, imbracata si inainte de cina. I-am spus situatia si m-a dat dreptate, totusi mi-a interzis carbohidratii de orice fel, mi-a lasat un fruct pe zi dar nu in fiecare zi, din cele acre, mi-a lasat 2 plicuri de prafuri pe zi si mi-a introdus carnurile si ouale si dintre lactate doar iaurturile degresate fara fructe (al meu fu fara
), sa am 2 mese normale asa si doua de proteine.
Azi am mancat asa:
D: lapte degresat cu musli, au putin zahar dar am zis sa termin cutia acum si voi cumpara bio 2 linguri (voi continua sa ma uit la cantitati)
P: salata iceberg cu gratar de porc (muschi file) bucata cat palma, castravete, ulei de masline si otet
C: conopida fiarta cu sos. Sosul ceapa ciuperci si sparanghel, calite intr-o lingurita de ulei de masline si o cutie de smantana, am mancat cot la cot cu Bia si sper sa mai am p 2 zile, + o feliuta de proscuito crudo. Eu zic ca e bine, poate smantana ar fi trebuit sa o schimb cu lapte degresat.
Prafurile le voi tine pentru urgente o cutie de lapte cu ciocolate e binevenita mereu cand altii se indoapa cu biscuiti- proteica of course![]()
Azi am fost personal putin si la 11 eram transpirata toata, acum ca stiu imi voi lua haine de schimb, una peste alta nu imi pare rau ca am transpirat![]()
Imi pare rau ca socrul tau e mai rau
Lou, super ca mergeti in vacanta, si mie mi-ar place, distractie placuta.
Delia, nici eu nu imi imaginez viata fara paine si cartofi, dar din pacate o perioada va trebui sa traiesc fara ele sau in cel mai bun caz limitate la maxim
, dar sa nu ma plang ca face rau la self esteem![]()
Roxa, cum a iesit bostanul?
zuzi merci ca mi-ai schimbat in listuta, indraznesc sa te mai rog ceva, sper sa nu te superi, daca vrei sa imi treci cele 104kg, la greutatea initiala, cea scrisa cu albastru

Sunt in zona, fac un referat
puskin spune:
Buna seara,
eu va citesc in fiecare zi insa n-am stare de scris. Ma supara durerea din partea dreapta.
Am fost la doctor de dimineata si nu au fost in stare sa imi ia sange (3 asistente au incercat
), astfel incat ma mai duc inca o data joi. Pana atunci nici gand sa aflu cauza durerii. Mi-am facut si o programare la ginecolog....
Va pup pe toate
.
Eftimie C. spune:
An+k imi place ambitia ta!
Puskin apendicita ai luat-o in calcul?Stiu ca din cauza apendicelui ai dureri in partea dreapta si-ti amorteste piciorul...Sper sa fie totul ok 
louisea spune:
An-k felicitari pt kg pierdute.
Ma bag si eu sa-ti dau sfaturi la papa
Musli din ce is facute? Aici ce am vazut (ca eu nu cumpar) is facute din fulgi de ovaz, nuci si fructe uscate. Vezi ca fructele uscate au multe calorii (stiu ca altfel e cam fara gust). Daca din astea ai, pescuieste din fructe si lasa restul
Dupa mine cel mai sanatoase is fulgii si apoi adaugi tu ce mai vrei (nuci, fructe proaspete)
Bine faci ca alegi si legume (conopida, ar mai merge si varza, morov etc.) si nu papi numai salate (au putine calorii dar nu tin f mult de foame).. Eu mi-am facut varza cu morcov (feliute) dar am mai pus si altceva ca dehh nu-s la cura :))
Spor la referat. Ce studiezi?
Gusta si eu care credeam ca vi sa ma ajuti si pe mine
Spor sa ai atunci
Carmen E bune si alea ![]()
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
an-k spune:
Lou, merci si tie de sfaturi. Da, din alea am, si intr-adevar is ccam fara gust fara fructele uscate. O sa scot din ele dar nu detot![]()
Fac colegiul de asistente medicale. Referatul il fac despre pacientii cu diabet. Defapt am ales o persoana (pacient) de la stagiu si fac referatul in jurul ei. Nu mai am mult de lucru ca il facusem de ieri azi doar completez cu ceva info care imi lipseau si le-am obtinut azi.
Maine, nu-mi surade ca am de facut un studiu de caz pe care trebuie sa il predau vineri si e muuult de scris, sper sa-mi iasa
.
Carmen E, merci
Ruxi ma bucur ca mai scrii, imi place sa te citesc, cat despre durere, te-a consultat si altfel, multe lucruri nu ies neaparat la sange. Iti tin pumnii sa nu fie nimic grav. Te doare locul mai tare daca il apesi?
Pup
puskin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eftimie C. Puskin apendicita ai luat-o in calcul?Stiu ca din cauza apendicelui ai dureri in partea dreapta si-ti amorteste piciorul...Sper sa fie totul ok [/purple] |
Da, e una din ipoteze numai ca mie nu-mi amorteste piciorul...
Lou
.An-k, spor la slabit. M-a palpat un pic...atat. Si nu, nu ma doare mai tare locul daca apas.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nastad
hahaha , sa crezi tu ca ai timp de lenevit . Doina www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru |
pai de ce sa nu am mama?ma pui la munca ?si tu?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
Neata
Anca felicitari pentru kg pierdute
Marilena imi pare rau ca socrul tau nu se simte bine
Azi Z2 din dieta si am voie legume asa ca azi sunt calare pe morcov![]()
Pentru raport stagnare
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!