Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 4
Ancutza_Bro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Ancutzule, eu zic ca ar trebui sa se multumeasca si ele cu banii, ca in abrambureala aia sa ma tii si prosopul si sapunul ala dupa tine, pe langa telefoane si ap foto e cam mult... Poate prosopul ala si sapunul sa le dai cand o sa te invete cum sa-l imbaiezi pe bebe sau cand ti-o desfunda sanii (sper sa nu fie cazul), ca si atunci cica tre sa le dam...sa fie duamne cu noi. Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
ai si tu dreptate ...offff...deja ma doare capul
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
floricik spune:
Lavi felicitari prietenei tale. Sa-i traiasca baietelul
Ramonika ce-i apuca acu' cu sedintele?
Hai poate nu dureaza mult sa poti pleca repede acasa. bafta si la smotruit.
Raluci voi sunteti ok ?
Ancutza asta cu prosopul nu o stiam
Sper sa se multumeasca cu banii pt ca asa cum zice si Ramo o sa avem atatea pe cap.
Eu am stat in fund vreo 3 ore( m-am ales cu dureri de spate) si am aranjat toata hartogaraia din casa...facturi, chitante
Dar acum le-am asezat asa cum imi place mie![]()
Lavi, si fetita mea e tareeee energica. La 1,5 kg nu credeam ca are atata putere. Nici dr la eco nu o putea prinde pt a o masura.![]()
30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
vias spune:
Buna fetele
m-am intors de la dr...am luat si concediul 

...am scapat...pt octombrie il trimit pe Pustache
..si acum astept sa vina careva sa ma duca la servici sa las concediul...si gata...am scapat..
Tensiunea mea la medic fost ok...sper sa ramana asa...acum nu ma mai doare nici capul..iar cu arsurile la stomac mi-a zis sa mananc biscuiti...ca nu-mi da nici un medicament 

..asa ca "am pus-o"
inca 4 saptamani..![]()
A_driana ma bucur tare mult ca ai intrat sa mai scrii..chiar azi ti-am trimis un mail..nu stiu daca l-ai primit 
Lavi felicitari prietenei tale...ce m-a distrat sotul...abia astept sa-i povestesc lui pustache...desi acum sper sa-i fie bine..![]()
MadalinaT felicitari pt rezultatele de la eco 
..ma duc sa ma pregatesc de Happy hour 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
BoboMom spune:
Succes la alegerea numelor pentru fetele care inca sunt in cautari!
Noi n-am avut probleme cu asta. Nicholas era ales de mult, cam de la inceputurile noastre
(si Rachel pt fetita), iar dupa ce ni s-a confirmat sarcina am inceput sa cautam al doilea nume. Ne-am hotarat usor la Sofia pt al doilea nume in caz ca era fetita (a fost ideea sotului meu - asa o cheama pe bunica mea
), iar pt baiat ne-a luat ceva timp, dar nu mult. Adica aveam cateva variante, dar ne-am decis destul de usor la James. Am fi vrut numele unui bunic, dar nu mergeau...
Eu tocmai am sunat si m-am programat la dr azi la 2 jumate, desi am programare joi. Mi-e sa n-am o infectie urinara, ca am simptome...
Si am zis ca e mai bine sa nu astept pana joi, asa ca merg la alt dr azi, ca al meu nu e azi la cabinet. Sper sa fie alarma falsa si sa fie doar bebe care ma apasa pe vezica ![]()
Laura
33+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
RamonaCopot spune:
Eu m-am apucat de bagajul de spital, pana la urma. Am zis sa nu le bag in troller sa nu se uite aia la mine ca la maimute, si le-am pus in plase de plastic. Am pregatit in mare pt mine si pt bebe, dar acum in timp ce faceam dus mi-am adus aminte cate mai am de pus, asa ca sigur voi mai face inca vreo doua plasoaie. Am pus in scoica o paturica groasa din aia cu fermoar si capse, paturica subtire de pus pe dedesupt, un body si un costumas pe care le las acasa sa le aduca cine s-o nimeri sa ne scoata din spital.
Acuma ma gandesc ca am pus putine haine pt bebe, 5 body, 5 pantalonasi cu picior si 5 bluzite din alea ce se incheie la spate, in caz ca nu ma lasa cu body sa-l imbrac eu, sau pt cazul in care nu o sa stau in salon cu bebe (sper sa nu fie cazul), 5 caciulite si 5 perechi de manusi.
Tampoane din alea de vata si tifon pt mine am facut doar 6 si sper sa ma lase dupa aceea sa folosesc always, ca ma plictisesc sa le fabric. Mai bine ma joc toata ziua cu pampersii si suzetele si hainutele ca alea nu ma plictisesc...inca
.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
hei salutare burticute ce mai faceti?
am aparut si eu pe aici.ma duc sa citesc din urma si revin 
Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ancutza_Bro spune:
va rog spuneti-mi si mie cum v-ati pus umbre colorate la nume...vreau si eu...
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro va rog spuneti-mi si mie cum v-ati pus umbre colorate la nume...vreau si eu... ![]() Anca 34+ ![]() POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |
Ancutzule, trebuie sa scrii in primul rand mai multe mesaje sa faci macar 500 puncte, parca si dupa aceea poti sa iti cumperi si tu aspectul acela.
Asa ca spor la forumit
.Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Ancutza_Bro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Ancutzule, trebuie sa scrii in primul rand mai multe mesaje sa faci macar 500 puncte, parca si dupa aceea poti sa iti cumperi si tu aspectul acela. Asa ca spor la forumit . |
eiiii...nu ma mai joc, asta-i discriminare
apai eu nasc pana sa ajung la 500 de postari

merci Ramo

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
rgagapie spune:
Seara buna,
Azi fac si eu cinste, a mai trecut o saptamana ![]()
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+31
Maya Paula
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!!!!