Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
mhhhhhhhh...vad ca nici voi nu va omorati cu scrisu' pe aici...

..eu am gasit-o pe soacra-mea si am mers la servici, am scapat de medical..

...asa imi statea in cap...
ma plictisesc asteptandu-l pe Pustache sa se intoarca de la Bucuresti...abia astept sa desfac cadoul de la prietena mea...ca doar e pt Flavius
...si ma bucur ca ei i-a placut cadoul meu (i-am trimis cadou o paturica care se face sac de dormit cu sapca si botosei...am vb cu ea la telefon si mi-a placut ca era asa de incantata...)
...si acum astept...astept...si mi-e asa urat...

...si pustache inca nu a plecat din bucuresti 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
eiiii...nu ma mai joc, asta-i discriminare apai eu nasc pana sa ajung la 500 de postari ![]() merci Ramo ![]() Anca 34+ ![]() POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |
Hai ma ca se poate. Nut-i trebuie 500 postari, ci 500 puncte (acum vad ca 600). In stanga paginii sus ai acolo profil personal, foloseste puntele, mesaje private... da click acolo la "foloseste punctele" si iti zice cate puncte ai (eu vad ca ai deja 458 parca) si cate puncte iti mai trebuie sa iti cumperi si tu aspectul glow...
Oricum acest glow se vede doar cu internet explorer, iar eu folosesc mozilla si nici nu am apucat sa vad cum arata.
Hai ca mai ai putin si stralucesti si tu!

Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Camy se pare ca mai ai de asteptat ceva, daca nici nu a plecat din buc. Poate reusesti si bagi un somnel pana atunci, sau iara au revenit insomniile?
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rgagapie Seara buna, Azi fac si eu cinste, a mai trecut o saptamana Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +31 Maya PaulaAMR 9 SAPTAMANI !!!!!!!! |
Felicitari!
Nu mai e mult pana la 40.Sambata facem si noi 31 de saptamani. Si pot sa trec si eu la semnatura AMR
30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Katyuscha21 spune:
am revenit si eu cu o stare super naspa,agitata si inima imi bate ca zici ca am baut 3 cafele.ma gandesc la ziua ce mare ca nu mai e mult si ma ia cu groaza.

Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
RamonaCopot spune:
Rgagapie imediat trec si alea!
si acusi numeri si tu zilele.
Da sa nu uit, daca tot esti darnica ia trimite tu aicea la mine o pizza picanta ca balosesc dupa una din aia si nu ma prea lasa buzunarul sa dau comanda prin telefon. Ma mint singura ca nu e buna la "cufureala" mea, dar daca e de la altii merge
nu? 
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Ancutza_Bro spune:
gata Ramo, am vazut de unde...mai am nevoie de 142 pcte... o sa mai urmaresc din cand in cand...multumesc 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro gata Ramo, am vazut de unde...mai am nevoie de 142 pcte... o sa mai urmaresc din cand in cand...multumesc ![]() Anca 34+ ![]() POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |

Oricum pana vine bebelina o sa stralucesti cu siguranta!Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
vias spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Camy se pare ca mai ai de asteptat ceva, daca nici nu a plecat din buc. Poate reusesti si bagi un somnel pana atunci, sau iara au revenit insomniile? Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
nu bag nici un somnel..ce vrei sa-l pazesc la noapte pe Pustache??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro gata Ramo, am vazut de unde...mai am nevoie de 142 pcte... o sa mai urmaresc din cand in cand...multumesc ![]() Anca 34+ ![]() POZE AMR 6 SAPTAMANI !!! |
daca se putea sa se transfere puncte iti dadeam eu.sincera sa fiu nici nu stiu daca se poate intereseazate si vezi si daca se poate te servesc eu cu ceva puncte

Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!