Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, chiar ca esti norocoasa...ce nu as da sa primesc si eu hainute si de toate de la neamuri..
O sa vina dar dupa ce nasc cu cadouri. Da' eu pana atunci stau cu morcovu' si frunzulitele crescute bine ca nu am cu ce sa imbrac bebitza, si ca ..la inghesuiala o sa mearga al meu la cumparaturi singur in disperare de cauza si o sa imi cumpere cine stie ce prostii!!!! Sa nu mai zic ca vreau biberoane bpa free, si alte minuni de genu'..iar al meu sigur o sa imi cumpere alte avioane'..
Mai am doar o luna, si nu se intrezareste nici o avere la oorizont sa apuc si eu sa mai fac cumparaturi pt fii'mea pana nasc! Plus hoarda de neamuri-a se citi soacra/bunica/cumnate care zic sa nu cumparam nimic inainte ca e de rau augur!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, vreau si eu asa repede sa nasc( sau "usor" e mai corect spus?)

Andre asta cu banca e taaaare.E bine ca ati recuperat banutii

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Laurairina,pacat ca nu ai profitat de ocazie.... Eu,daca nu ajung la Roman, o sa o rog pe mama sa-mi aduca,cand vine la mine.

Miany,imi pare rau sa aud ca nu te simti prea bine. Te asteptam cat mai curand cu vesti bune!

Andre, RamoC,ce fain ca aveti rude/prietene cu copilasi si v-au facut cadou hainutele! E super cand deschizi cutia si incepi sa scoti,sa descoperi, sa admiri....si sunt atat de micute si frumoase!!!

Lumi 33+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Mai fetelor noroc cu voi,citindu-va mi-am dat seama ca si eu mi-am pus doua oua la fiert pe la 10,nu va mai zic ce-am gasit,sa vada sotul cum e sa ma tot lase singura

: 34+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pai ei stau intr-o localitate de la marginea Iasului si musai sa mearga cu masina.
iar barbatu-su n-are carnet, merge cu bicleta, putea s-o duca el pe bicicleta...
si pana sa cheme pe cineva sa vina s-o ia, ar fi trecut prea mult timp...

ce-mi place cand aud vesti bune. ce bine ar fi sa avem toate norocul asta, intr-o ora sa scapam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda...mi-am clatit bine ochii atat cu hainutele lui Lumi care sunt superbe si calitatea iese pana si prin poze ...si cu patutul Marei ..care la fel...mi se pare ca-i super..si ca bebe nu o sa cada din el...relax laurairina...nu o sa cada nimeni din patut..
Sa stapaniti sanatoase si voi si bebelusii vostrii achizitiile

S_alintza bine ai venit...sarcina usoara in continuare!

Andrecluj super tare postasul vostru...e lesne de inteles ca probabil a si cheltuit banii...nu????
Iar pe partea cu primitul de la rude, prieteni, esti o super norocoasa...eu chiar stiu ca nu am de unde...si acum nu vb de prietena mea care i-a luat 2 pijamalute si o alta prietena un prosop si o lenjerie...Pt ca probabil o sa mai primeasca si Flavius un costumas, doua de la mama, verisoara, nasi...dar atat...

In fine...sa fie el sanatos..ca-i cumpar eu tot ce-si doreste si ce-i trebuie lui

...si lenea nu vrea sa dispara

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Andre sper ca ati facut scandal la sefii postasului. Eu una l-as fi castrat direct cu unchiile mele.
Nici nu vreau sa ma gandesc acuma ce de neplaceri o sa aveti cu banca la care era datoare mami tau si mai mult ca sigur ca aia au raportat-o la biroul de credite si vreo 5 ani o sa figureze acolo. Mare pacat...
Sper sa o rezolvati cat mai repede si cat mai favorabil pt voi.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Mai fetelor noroc cu voi,citindu-va mi-am dat seama ca si eu mi-am pus doua oua la fiert pe la 10,nu va mai zic ce-am gasit,sa vada sotul cum e sa ma tot lase singura

Taree fazzaa...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

asta e buna de faza zilei...

eu patesc asa de obicei cu ceaiul... mereu uit ca am pus apa la fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Monis faine si lenjeria cu aparatori si patutul...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput