Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 18
s_alinutza spune:
As mai sta cu voi, dar bebe e tare agitat cand stau la calculator, se intinde cu piciorusele in coastele mele ![]()
Asa ca merg sa fac un pic de miscare, adica sa dau cu aspiratoru prin casa si sa sterg pe jos
si dupa aia ies un pic in oras, poate ii mai cumpar ceva lui bebe, ca lista cu necesarul pentru
e lunga.....
Va 

33+
MADALINA_T spune:
MONIS super tare
. Cand David avea cam 1 luna m-am dus sa-i fierb suzeta.Am uitat complet de ea si dupa vreo cateva ore bune am vazut ca iesea fum pe sub usa de la bucatarie.Cand am intrat toata bucatarie era plina de funingine,totul era negru
.Ne-a luat o gramada sa-i dam din nou o fata bucatariei.
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Mihamora multumesc ![]() As vrea si eu sa ma laud cu "achizitiile", da' sa fiu daca am cumparat ceva. Am primit, ne-a adus tati niste chestii si cand sa prind si eu curaj sa va intreb cum trebuie puse pozele la semnatura, suna matusa "sa nu cumperi nimic pana nu primesti pachetul de la mine, ca acu termini 7 luni si am avut curaj sa-ti cumpar", suna prietena "vezi ca ti-am facut pachetoi cu tot ce nu ii mai vine fiica-mii", alta "sa nu cumperi pat ca am eu si cu saltea si cu asternut", etc. Asa ca mai stau 2 - 3 saptamani pana incep si eu sa cred ca visul devine realitate si o sa va rog pe careva sa explicati ca la prosti cum se pun pozele si voi pune la semnatura un link "tot ce nu am cumparat pt printesa mea". 30+ Chiara Ada |
Inseamna ca si titita ta va fi ca si puta al meu, tot imbracat de la altii. Eu sunt foarte multumita ca am primit de toate de la rude, prieteni si asa am economisit niste bani, pe care am zis eu o sa-i folosesc cumparandu-i alte cehstii mai de seama cum ar fi niste cosmeticale mai bune, poate un sistem de supraveghere audio si video (ca asta e bun si cand incepe bebe sa misune prin casa si vezi tot ce face)un carucior mai scumput...oho..lasa ca mai sunt destule de cumparat...
Cand primesti toate cadourile sa ne anunti si imediat te ajutam la link si la postarea lor.

Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Laura, stii ca nu am mai ajuns la Roman...Mor de pofta sa mananc indiene si diplomat de la Tosca!!!! Ma gandeam sa plec zilele astea,astazi e si ziua fratelui meu,deci ar cam trebui...dar stau sa vad cum se prezinta sarcina,colul si...raceala asta. |

Asa sa faci!!!!!!!!!!!!!!!
Sa te gandesti si la mine, ca eu nu m-am indurat sa il rog pe fratemiu sa imi aduca si mie prajituri de acolo , weekendul trecut cand a venit la noi! Ma gandeam ca sunt atatea ore de mers cu masina si se strica...
Acu normal ca imi pare rau............
RamonaC,

Saru'mana, mi-ai mai luat o piatra de pe inima cand mi-ai zis si de prietena ta ca are la fel si e ok patutul. Cat despre sertarul din stanga, am hotarat ca scoatem dulapul de haine din camera si o sa am loc de patut sa il pun ca lumea, sa am acces la toate sertarele
Laura,
34+
Mara TeodoraAMR 6 saptamani !!
poze
miany75 spune:
buna ,fetelor! Va doresc o zi mai buna ca si a mea...se pare ca e molipsitoare "starea neprietenoasa" ...am sentimentul ca m-am trezit cu fata la cearceaf...sper sa nu ma tina mult..
Am citit in urma dar momentan nu ma simt in stare sa raspund la fiecare in parte..
Va
si poate ne auzim mai incolo...
miany
34+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
fetelor, alta veste buna.
o colega de-a mea a nascut aseara. are un baietel de 3.600 kg. ![]()
cica aseara pe la 8 au apucat-o durerile si a plecat la spital (ea a condus
). la 8 jumate era la spital cu dilatatie 3-4. intr-o ora a ajuns la dilatatie maxima si la 9,30 nascuse deja.
cica au trecut-o toate apele si a suferit dureri mari, insa intr-o ora a scapat...
au taiat-o jos foarte putin. nici n-a mai avut timp sa-si puna epidurala.
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui monis5Ieri am pus pe aragaz 3 linguri de apa ca sa-mi curat unghiile de la maini... pe la 2.30. Pe la 5 ma intrebam de ce o fi cald in casa . Evident ibricul se cocea linistit de 2 ore jumate, noroc ca a fost focul la mic... eu n-aveam oricum treaba, am si dormit in timpul asta... aoleu sper sa-mi treaca dupa ce nasc ca daca raman asa, ma dau de pomana... Nu mai zic ca nici unghiile nu mi le-am curatat, ca deh... am uitat. Dar mai bine, ca am facut lasagna aseara si mi-am tivit niste rosu naturel pe la unghii de la decojit rosiile |

De parca n-ai avea pe cine sa intrebi cum sa decojesti frumos rosiile. Off offf. Deci te-ai jucat cu focul. Nu iti face griji pana nu ia foc casa. Amnezia asta gravidoasa cred ca e general valabila, acu depinde care cu ce consecinte se lasa. Eu plateam linistita prin home banking niste rate la mama, ieri se trezeste ca mai are ultima rata si nu stie cat e. Pai hai sa sunam. Sunam, intrebam frumos si ni se raspunde ca ratele sunt neplatite de 5 luni si are mega penalizari. "Doamna, esti cu capu? Doar am chitantele in fatza". In fine, ne spune aia sa mergem la banca sa vedem ce s-a intamplat. Dupa care ma gandesc sa verific totusi si guess what? Viram banii la o cu totul alta banca.Sun la aceasta "alta banca" si mi se spune ca ei ne trimit in fiecare luna banii inapoi cu postasul, evident dupa ce isi trag "comisionul de administrare". Il prinde mama pe postas la colt, ala cica a tot incercat sa ne dea banii dar niciodata nu gaseste pe nimeni acasa. Cum, mai bulina, din mai sunt in pat, gravizenia m-o fi si surzit sau ce?
30+
Chiara Ada
tinonino81 spune:
Dar totusi sunt si putin suparata,sotul asta al meu isi tot gaseste de plecat cu tot felul de treburi,si eu raman singurica
,vine numai maine si poimaine lucreaza,deci pana sambata sunt singura.
Am si eu un stres,ca nu o sa am la cine apela cand o sa fie momentul
.aici nu am pe nimeni,noroc ca e aproape spitalul la 10 min de mers cu masina
: 34+
Radu Stefan
poze
monis5 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
pai daca e vorba numai de cearsaf e simplu, ca luam o bucata de panza si-l facem noi (trebuie numai facut tiv), sau tai un cearsaf de-al nostru. cu aparatorile nush ce sa zic... se pot face la o croitoreasa cred. |
Ramo - uite cum mi-am facut eu la croitoreasa - patut
monis
34cu poze noi
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, alta veste buna. o colega de-a mea a nascut aseara. are un baietel de 3.600 kg. cica aseara pe la 8 au apucat-o durerile si a plecat la spital (ea a condus ). la 8 jumate era la spital cu dilatatie 3-4. intr-o ora a ajuns la dilatatie maxima si la 9,30 nascuse deja.cica au trecut-o toate apele si a suferit dureri mari, insa intr-o ora a scapat... au taiat-o jos foarte putin. nici n-a mai avut timp sa-si puna epidurala. |
Sa ii traiasca grasunelul si sa fie sanatosi amandoi. Pe mine asa ma amuza gravidutele astea care tin neaparat sa conduca ele cand merg sa nasca de numa...Eu una...as vrea sa fiu dusa pe sus, daca se paote
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI