Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 17
Lumi_Richard spune:
Laurairina,multumesc mult,dar arata si mai bine in realitate,nu au iesit pozele prea clare....Ce ma incanta mult la ele este calitatea...nu se simt broderiile sau cusaturile ca la hainutele care le-am vazut/pipait pe aici.
Nu mai stiu exact,dar au fost pana in 340 Lire,cu tot cu trasport/livrare.Si,cum spuneam,am luat pentru 0-3 si 3-6 lunite.
Mihamora,multumesc! Si eu ma bucur mult sa te vad!!!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Miha, Transmed e in Podul de piatra, Centrul Medical(cladirea rosie).
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 [font=Comic Sans MS] Bina ai venit. Arunc un ochi in lista si daca Ramonika nu a 'comis-o' deja, te pun ea.monis 34cu poze noi |
E OK, m-am gasit deja pe listuta.
Multumesc!

33+
ionelamaria spune:
Mihamora, pantalonasi eu am gasit la un stand in drepta chiar in capat. Cred ca mai gasesti si in alte parti.
Transmed e in Podu de Piatra. E o clinica mare imediat dupa statia tramvaiului 5.
Ramonika, cu cearsaful o rezolv.... dar cu aparatorile... sa vedem. Teoretic nici nu ar trebui la patut pliabil cum e al lui Mihnea. As pune mai mult pentru a-l proteja de curent...ca nu are in ce sa se loveasca![]()
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, azi se pare ca reprezint eu Clujul, asa ca va salut si va pup pe toate fara exceptie. Sa vad ce tin minte. Lavi A fost cafelutza mai slaba sau sunt eu "neptrietenoasa" azi? (daca imi permite Moni sa adopt expresia, ca parca suna mai bine decat depresiva, singura, trista, etc). Lumi welcome back. Exact aceeasi constatare am facut-o si eu in magazinele din Cluj, in timpul "lungilor" mele plimbari. Aceeasi calitate, doar ca la mall-uri preturile sunt de 2, 3 ori mai mari ca deh, chiriile sunt mari. In rest, si eu ca tine, nu cumpar nici aia, nici aialalta, ca o sa cumpar cand ajungem la tati, parca vad ca zana mea iese din spital in fundu' gol. Bafta azi la morfo, sa vii cu vesti prietenoase! Am vrut sa te intreb si eu de care pasarica vorbesti, dar Moni a fost mai rapida. Vazut hainute frumoase de Flavius, felicitari Camy ! Pana aici ma tine memoria. Am fost si eu azi la medicul de familie, n-am inteles de ce, dar mama facea muutre mutre ca nu ma misc. Medicul a scos frumos siringa, acul si fara sa imi spuna despre ce e vorba, am stiut si am folosit o minunatat expresie invatata de la ginecologul meu, foarte literara de altfel "ntzzzz, ntzzzzz". A zis ca sunt prima gravida care refuza vaccinul antitetanos, i-am spus ca asta e, trebuie sa-mi intreb ginecologul, pentru ca teoretic nasc in mediu steril. Doctorita cica "pai e drept ca se face pentru cele care nasc acasa, dar eu trebuie sa-l fac". Nu mie, domnita. In rest, tensiune de intrat in coma, doar 6 kg puse, ceea ce ma bucura, pentru ca stand si mancand in pat ma asteptam sa fiu balena rau. Mi-a zis ca ar trebui sa vin la controale din 2 in 2 saptamani de acum, eu am scos iar artileria grea, respectiv "ntzzzzzz, ntzzzzz", i-am zis ca acolo e focar de infectie, toti tusesc si stranuta si o sun sa-i spun de kilograme si tensiune fara sa vin. So... cand se naste zana mea, vine acasa, facem prima baita impreuna, punem la tzitzi bebelina si vedem cum presteaza, etc. Ioi ce m-am intins. De nu scriu 3 zile din motive de stari neprietenoase am scris azi destul, ok? ![]() ![]() ![]() 30+ Chiara Ada |
Andre - f tare cu medicul de familie... tot auzindu-va pe voi, am inceput sa ma bucur ca a mea e asa... neglijenta
Sau o fi amnezia?!?!

Ieri am pus pe aragaz 3 linguri de apa ca sa-mi curat unghiile de la maini... pe la 2.30. Pe la 5 ma intrebam de ce o fi cald in casa
. Evident ibricul se cocea linistit de 2 ore jumate, noroc ca a fost focul la mic... eu n-aveam oricum treaba, am si dormit in timpul asta... aoleu sper sa-mi treaca dupa ce nasc ca daca raman asa, ma dau de pomana... Nu mai zic ca nici unghiile nu mi le-am curatat, ca deh... am uitat. Dar mai bine, ca am facut lasagna aseara si mi-am tivit niste rosu naturel pe la unghii de la decojit rosiile monis
34cu poze noi
MADALINA_T spune:
Neata si de la mine.De vreo 2 zile vad ca dorm si eu in sfarsit cum trebuie
.
LAURAG-pt NST imi pune o banda pe burtik si aparatul inregistreaza bataile inimii ala lui bb, eventualele contractii si intensitatea lor.
CAMY-sper sa te simti mai bine
,mai ai un pic.perna pt bb? sub nici o forma.
KRELIA-cum te mai simti?
LAVI-felicitari pt prietena ta. ai reusit sa faci rost de poze?
ALINUTZA-bine ai venit
Vaccinul antitetanos nu l-am facut nici la prima sarcina si nu il fac nici acum.
Va las ca ma cam doare spatele, burta se intareste.Ieri am avut o zi atat de buna dpdv al contractiilor,dar azi bvad ca o iau de la capat. Una calda,una rece.
Sunt super mandra de baietul meu,a inceput sa fac pian,el a vrut,iar profesoara a zis ca e super talentat,a zis ca nu se astepta.Manca-lar mama pe el de flacau.
30
+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
Lumi_Richard spune:
Laura, stii ca nu am mai ajuns la Roman...Mor de pofta sa mananc indiene si diplomat de la Tosca!!!!
Ma gandeam sa plec zilele astea,astazi e si ziua fratelui meu,deci ar cam trebui...dar stau sa vad cum se prezinta sarcina,colul si...raceala asta.
Daca ajung acolo,primul lucru care il voi face,va fi sa mananc prajituri,cu tot diabetul meu!!!!!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Cory_B Neatza fetele! Am fost la eco la Herghelegiu ieri: bebe printul are 2,350 kg..CO, LA, col...tot normal Va pupicesc ![]() 33+ ![]() |
Felicitari!

ce bine e sa auzim vesti bune de dimineata monis
34cu poze noi
Andrecluj spune:
Mihamora multumesc
As vrea si eu sa ma laud cu "achizitiile", da' sa fiu daca am cumparat ceva. Am primit, ne-a adus tati niste chestii si cand sa prind si eu curaj sa va intreb cum trebuie puse pozele la semnatura, suna matusa "sa nu cumperi nimic pana nu primesti pachetul de la mine, ca acu termini 7 luni si am avut curaj sa-ti cumpar", suna prietena "vezi ca ti-am facut pachetoi cu tot ce nu ii mai vine fiica-mii", alta "sa nu cumperi pat ca am eu si cu saltea si cu asternut", etc. Asa ca mai stau 2 - 3 saptamani pana incep si eu sa cred ca visul devine realitate si o sa va rog pe careva sa explicati ca la prosti cum se pun pozele si voi pune la semnatura un link "tot ce nu am cumparat pt printesa mea".
30+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
Andrecluj, vreau si eu asa.... sau poate ma trezesc peste cateva sapt cu surprize si voi avea de toate la dublu. 

30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE