Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
s_alinutza spune:
Referitor la patutul lui bebe, noi ne pregateam sa cumparam, dar am primit unul de la cumnata mea. Fetita ei face 4 ani in noiembrie si tocmai s-a mutat in camera ei, cu mobila noua, asa ca am primit mostenire fostul ei patut de bebe. E dragut, din lemn, cu 3 nivele de reglare a saltelutei. Salteaua vreau sa o schimb, sa cumpar una noua. M-am uitat pe net, si am vazut ca se gasesc cam la 100 ron la dimensiunea care ne trebuie noua (120/60).
Ce nu stiu eu cum sa aranjez in camera lui bebitza e masa de infasat. Am o saltea de infasat dintr-aia cu marginile laterale ridicate(am cumparat-o anul trecut pt o nepotica, dar nu a folosit-o, asa ca am primit-o inapoi
) care ar incapea de-a latul patutului, da ma bate si un gand sa facem la comanda un corp de mobilier pe care sa o pun. Mi s-ar parea mai stabil. Inca ne mai gandim cum sa facem. Tot ce pot spera e ca bebe sa aiba rabdare pana ii terminam de amenajat camera ![]()

33+
laurairina13 spune:
Mamaaaa, Lumi ce dragutze suuunt!!!!
Asa de curiozitate, cat ai dat pe toate ?? Ca spuneai ca oricum sunt mai ieftine decat ce gasesti pe la mall-urile noastre!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Laura,nu mai fi suparata,e super patutul....gasiti voi o solutie sa nu sara!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:
Lavi, m-am trezit. Ness sigur nu vreau ca imi ridica pulsul si... deja e prea mare de felul lui
.
Laurairina, Camy, din pacate cam vor sta in dulap lenjeriile. Eu nu am luat inca... dar nu prea gasesc doar cersaf si aparatori... deci parca vad ca voi fi in aceeasi situatie.
Laura, pai mie nu imi plac sacii aia de dormit exact pentru ca va sta bebe cu manutele in frig. Paturica aia care se transforma in sac de dormit rezolva problema. Are si manutele la caldurica... asa ca voi mai lua din alea 1-2
s_alinutza, bun venit la noi. Asteptam vesti de la tine
Andrecluj,mie inca nu mi-a pomenit nimic de acest vaccin. sper nici sa nu spuna![]()
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
mihamora spune:
'Neata !
Am vazut si eu poze cu Pirelia , frumoase si cu camera lui NIcholas - foarte frumoasa camera, iar decoratiunile minunateeee, vreau si eu.
Camy - pernuta nici eu nu o sa folosesc,iar pilota, paote doar sub supravegherea mea, adica noaptea sigur nu o sa ii pun. Foarte frumoase lucrurile pentru Flavius, sa le poarte sanatos!
Lumi -e bine ca nu ai infectie urinara, imi pare rau ca ai racit, sper sa iti treaca repede.Ma bucur ca esti optimista, te asteptam cu vesti bune de la dr.
Ionela - poate imi spui si mie unde gasesc mai exact pantalonasii aia in siraj, sa nu umblu ametita pe acolo, in ultima vreme am observat ca nu mai duc. Body-uri de alea din carrefour avem si noi
Unde e Transmed?EU de o luna ma chinui sa imi fac analizele si nu reusesc...
Laurairina - asa e cum ai descris, sacul si exista si cu maneci sau cu maneci detasabile.
S alinuta - Bine ai venit! Sarcina usoara pana la termen!
Cory B - felicitari pentru vestile bune!
Andre - felicitari pentru kg acumulate!
Fata de perna am folosit-o unde sta bebe cu capul, el mai regurgiteaza si mi-a fost de folos,mai schimbam cu alte pelincute sau bavetele.
Michelle
30 + "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria dar nu prea gasesc doar cersaf si aparatori... deci parca vad ca voi fi in aceeasi situatie. |
pai daca e vorba numai de cearsaf e simplu, ca luam o bucata de panza si-l facem noi (trebuie numai facut tiv), sau tai un cearsaf de-al nostru.
cu aparatorile nush ce sa zic... se pot face la o croitoreasa cred.
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 RamonaC, stiam de a doua doza, da eram asa bucuroasa cand am plecat ca nu mai au de unde sa mi-o facaa ![]() Adec, am tras intepatura si durerile de rigoare cateva zile , pt nimika????![]() ![]() Laura, 34+ Mara TeodoraAMR 6 saptamani !! poze |
Eu ase cred ca citisem pe undeva cand eram stresata tare cu vaccinul ala.
Mie oricum nu mai are cand sa mi-l faca, in oct nu mai am de gand sa dau eu pe la ea si o sa-l trimit pe sot dupa prenatal.
Mie tot imi place patutul vostru, pacat insa ca nu aveti sufucient loc sa poti umbla si la sertarelul din stanga.
Prietena mea cea mai buna a avut din asta cu leagan, dar fara sertarul din dreapta si i-a fost de un real folos. Ea il avea pus cumva paralel cu patul ei si ea statea intinsa in pat si il legana cate putin cu piciorul si imediat adormea piciul. E adevarat ca pana pe la 8-9 luni poti sa il lasi fara frica acolo dar si dupa aceea eu zic ca merge. Bebelul ei are 1 an si 2 luni si doarme si acum in el, numai ca nu indrazneste sa il lase nesupravegheat cand e treaz.
Oricum vei vedea ca pe la 10-11 luni nu o sa mai vrea sa stea atata in patut ca e tentat sa exploreze totul prin casa si o sa vrea sa mearga si degeaba aveai tu un patut de 1 m de inalt daca el planga si nu vrea sa mai stea in el.
Oricum pt perioada asta de tranzitie de la 1 an- pana la cat o sa ii transformi patutul poti sa ii iei un tarc, pe care il foloseste si ca loc de joaca si ca patut si din ala gasesti si in jur de 150 lei.
Asa ca nu mai fi supi...ca e super patutul

Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
s_alinutza spune:
Andrecluj Hipocrate e clinica Dr.-lui Nanu, chiar la el sunt in evidenta. Mie mi-e tare drag de el, ca merg la clinica asta de cand eram studenta, adica de vreo 6 ani. Dansul a urmarit si sarcina de anul trecut pe care din pacate am pierdut-o, dar ideea e ca imi stie tot istoricul medical. Apai oi vedea io cum e cu nasterea la clinica asta, si va povestesc dupa
Saptamana viitoare trebuie sa vorbesc si cu moasa, sa imi dea amanunte despre bagajul de spital si alte celea.
Ce putin mai e totusi pana vine bebe! 

33+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui s_alinutza Vreau si eu la voi pe listuta! UM 12.02.2009 DN 17.04.1982 DPN 22.11.2009 Ma alatur mai tarziu odiseei de data asta, am pierdut o sarcina anul trecut in noiembrie, si mi-a fost teama sa ma exprim in scris... probabil din superstitie, am anuntat sarcina tarziu si familiei, la 14 saptamani....dar acum suntem bine,intram in saptamana 34 de maine, si speram sa ajungem la termen cu bine. Am o intrebare: naste cineva dintre burtici in Cluj la clinica Hipocrate? Eu acolo o sa nasc si as fi vrut sa mai aud pareri ale altor -dutze.Sarcini usoare tuturor! ![]() 10+ |
Bina ai venit.
Arunc un ochi in lista si daca Ramonika nu a 'comis-o' deja, te pun ea.monis
34cu poze noi
tinonino81 spune:
Neata fetele!
Lavifoarte buna cafeluta,multumesc!
S-alinutzabine ai venit la noi si nastere usoara!
Pot sa va spun ca am dormit azi noapte ca un bebelus
,nici nu mai stiu decand nu am mai avut asa noapte![]()
![]()
: 34+
Radu Stefan
poze