Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata actuale si viitoare mamici!
Am citit tot ce ati scris, am vazut si poze frumoase cu cadouri pt bebei ...
Ce am mai retinut asa de pe ultima pagina e ca Andre s-a mentinut pe pozitii si a refuzat-o civilizat pe dr ei. Ma bucur. Si eu am scapat neintepata pt ca eram racita si a doua oara cand am mers la ea a uitat. Altceva nu mai tin minte

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many, nu am mai multe trepte de reglare , ca si asta am inteles gresit cand am intrebat la magazin, e o singura treapta, e patut de ala transformer, dedesubt fiind patut normal pt adolescenti! Am pus pozicile la albumul comun, daca vrei sa iti dai seama de ce nu se poate regla! Off off..mai mai..daca sunt proasta, nici eu nici al meu nu ne-am dat seama!Si l-am studiat pe toate partile cica! Ne-am bucurat ca patutul mic e si leagan pt.ca are un sistem care poti sa il legeni cat sta bb in patut sa il adormi, ca are noptiera si sertare, ca se poate transforma...blabla//bla

Andre, bine ca te-ai tinut tare cu vaccinul ala!

Sa iti zic ce am patit eu cu vaccinul , va povestisem aici cum m-am trezit cu seringa infipta in mana, nemaiavand nici timp sa zic pas...Ma duc iar la medicul de familie sapt trecuta si ma intreaba doctorita daca am facut vaccinul. Si eu repejor''daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'', de teama sa nu imi mai faca inca unu!
Dar doctorita contrariata o intreaba pe asistenta: ''Da parca noi nu mai avem de mult pe stoc vaccinul!!'' Si asistenta plina de incantare ca a facut si ea o fapta buna catre mine imi zice: ''pai nu prea il mai aveam, dar pentru doamna am facut o exceptie, aveam eu unu pus deoparte pt altcineva si nu a mai venit!!!!!!!Asa ca a avut noroc doamna!!!!!''
Va dati seama ce ''bucurie ''pe capu meu .. Ma lipseam fericita de vaccin, dar datorita marinimoasei asistente....

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Am uitat..S-alinutza, bine ai venit la noi, sedere placuta cat a mai ramas pan la nastere!

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laurairina eu stiu ca vaccinul respectiv se face in doua doze, a doua doza facandu-se la fix o luna de la prima. Ar trebui acuma (ca stii ca nu mai are) sa te duci si sa intrebi cum e cu doza a doua, ca prima fara a doua e apa de ploaie..si tu o vrei neaparat, sa vezi ce moaca fac alea.... Eu asa le-as face, sa intre si ele putin in alerta daca tot te-su intepat pe nepusa masa.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Am uitat..S-alinutza, bine ai venit la noi, sedere placuta cat a mai ramas pan la nastere!

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Multumesc pentru primirea calduroasa!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutzaAndrecluj, despre vaccinul asta m-or fi intrebat pe mine la Hipocrate daca l-am facut? Saptamana trecuta la control, asistenta de la Hipocrate m-a intrebat daca nu mi-a facut cumva dr. de familie un vaccin, ca unii medici il fac gravidelor si altii nu. Mie nu mi-a zis dr. de familie deocamdata nimic, si ma gandesc ca nu e cazul sa-l fac musai, doar nu mai sunt conditiile de acum 25 de ani in spitale, ca atunci stiu ca se facea obligatoriu la toate gravidele.Mai naste cineva la Hipocrate? Sau dintre -dutzele care mai au bebei acasa, a nascut cineva acolo?[/font=Comic Sans MS]
Hello si bine ai venit, esti o curajoasa. Probabil despre vaccinul asta te-au intrebat, se face pe la 31, 32 de saptamani. Clinica Hipocrate e aia a lui Nanu? Din cate stiu eu, in odisee nu avem clujenece care nasc acolo, Miany si cu mine suntem la Gine 1, iar Biara la Gynia. Ramo data viitoare, daca nu vrei sa faci vaccinul, incearca un elegant "ntzzzz, ntzzzzz". N-am crezut ca e atat de eficient, eu cand primesc raspunsul asta de la gine ma blocheaza, acu am reusit si eu sa blochez. Lavi eu de fapt cred ca suntem blu, pardon, neprietenoase, si nu am apreciat cafeaua ta si apoi intentia conteaza. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

RamonaC, stiam de a doua doza, da eram asa bucuroasa cand am plecat ca nu mai au de unde sa mi-o facaa Si zici ca fara a doua doza vaccinu e apa de ploaie????????Adec, am tras intepatura si durerile de rigoare cateva zile , pt nimika????

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

S_alinutza,bine ai venit,ne bucuram sa te avem printre noi!

Andre, referitor la pasarica(intentionat am scris asa), imi place foarte mult sa glumesc,deci voi sti intotdeauna sa gust o glumita! A fost binevenita gluma lui Monis,e mult mai frumos sa incepem ziua asa.

Am postat,in sfarsit, poze cu hainutele Annabellei!

Lumi 33+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Mai fetilor eu zic ca tre sa cumparam de astea..pt trenurile noastre din Romania
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=32733

La ce naiba le-ar cumpara cineva pt cupchilu lui, daca nu are si trenu in dotare la pachet??
Ma tot minunez ce produse se mai vand pe DC....

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Sa iti zic ce am patit eu cu vaccinul , va povestisem aici cum m-am trezit cu seringa infipta in mana, nemaiavand nici timp sa zic pas...Ma duc iar la medicul de familie sapt trecuta si ma intreaba doctorita daca am facut vaccinul. Si eu repejor''daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'', de teama sa nu imi mai faca inca unu! Dar doctorita contrariata o intreaba pe asistenta: ''Da parca noi nu mai avem de mult pe stoc vaccinul!!'' Si asistenta plina de incantare ca a facut si ea o fapta buna catre mine imi zice: ''pai nu prea il mai aveam, dar pentru doamna am facut o exceptie, aveam eu unu pus deoparte pt altcineva si nu a mai venit!!!!!!!Asa ca a avut noroc doamna!!!!!''Va dati seama ce ''bucurie ''pe capu meu .. Ma lipseam fericita de vaccin, dar datorita marinimoasei asistente....
Adeca ai devenit piloasa si matale? Macar cu asistenta, nu? Stii cum, in final nu ai de unde sa stii, depinde unde nasti si in ce conditii. Poate chiar ti-a facut o favoare in final, vezi dupa dupa ce nasti. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput