Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Vreau si eu la voi pe listuta!

UM 12.02.2009
DN 17.04.1982
DPN 22.11.2009

Ma alatur mai tarziu odiseei de data asta, am pierdut o sarcina anul trecut in noiembrie, si mi-a fost teama sa ma exprim in scris... probabil din superstitie, am anuntat sarcina tarziu si familiei, la 14 saptamani....dar acum suntem bine,intram in saptamana 34 de maine, si speram sa ajungem la termen cu bine.

Am o intrebare: naste cineva dintre burtici in Cluj la clinica Hipocrate? Eu acolo o sa nasc si as fi vrut sa mai aud pareri ale altor -dutze.

Sarcini usoare tuturor!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Many_bany...super OK pediatra voastra...daca e dispusa sa vina sa va invete si cum sa ii faceti baie!
[red]

Vine acasa de cate ori o soliciti, contra cost, bineinteles.

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Vreau si eu la voi pe listuta!

UM 12.02.2009
DN 17.04.1982
DPN 22.11.2009

Ma alatur mai tarziu odiseei de data asta, am pierdut o sarcina anul trecut in noiembrie, si mi-a fost teama sa ma exprim in scris... probabil din superstitie, am anuntat sarcina tarziu si familiei, la 14 saptamani....dar acum suntem bine,intram in saptamana 34 de maine, si speram sa ajungem la termen cu bine.

Am o intrebare: naste cineva dintre burtici in Cluj la clinica Hipocrate? Eu acolo o sa nasc si as fi vrut sa mai aud pareri ale altor -dutze.

Sarcini usoare tuturor!

10+

Salut! Bine ai venit la noi!Cu privire la deceptia suferita, nu pot sa iti spun decat ca te admir, si pe tine, la fel cum o admir si pe Camy pentru curajul pe care il aveti! In ceea ce priveste listuta, sunt sigura ca fetele te vor trece repejor in listuta! Tu poti sa iti actualizezi semnatura si sa ramai cat mai mult alaturi de noi! Cu siguranta Miany si AndreCluj, clujencele noastre dragi vor sti sa iti dea raspunsuri cu privire la clinica de care vb!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neataa!

Ce matinali sunt fetili!!!
Si ce se mai vorbeste de achizitii cumparaturi..
Eu sunt cam suparici, ca ne-a venit ieri patutul Marei acas, l-a montat nenea ala, da pe urma am vazut ceva ce nu prea imi place si imi vine sa ma impusc ca nu am sesizat asta inainte de al cumpara!Patutul mic nu e prea inalt nu cred sa aiba mai mult de 50-60cm grilajul, si acu ma gandesc ca atunci cand incepe bb sa se ridice in picioruse pe langa grilaj o sa il escaladeze si o sa cada jos! Cred ca va fi valabil patutul maxim pana la vreo 8-9 luni, ca pe urma... Off si eram asa bucuroasa de achizitie ca e asa dragut patul! O sa pun poze cu el montat la album..sa il vedeti ce frumos si nepractic e

Vad ca lumea incepe sa fie mai activa pe aci..De analize si la noi e asa, daca nu mergi in primele zile ale lunii poti avea surpriza ca s-au terminat fondurile! Eu ultimele doua randuri de analize le-am platit pe motivu asta

Camy, vazut cadourile ,frumoaasee, astept acu si de la Lumi sa imi clatesc ochisorii de dimineata poate imi mai trece supararea..

Cu pernuta subscriu, nu cumpar fetii pana pe la 2 ani nici una! La fel si plapimioara, cel mult cumparam paturici de alea calduroase sa fie la indemana. Da am si eu o nelamurire cu sacii aia de dormit! Ca eu ce am vazut pana acu seamana cu niste salopete cu bretele parca si la partea de jos zici ca sunt sac. Asa e? Dar manutzele bebelui raman afara in frig...Asta inseamna ca tre sa il imbrac mai gros sus? Care a cumparat sac de dormit sa imi zica si mie cum arata, eventual ma uit pe picasa, sa ma lamuresc ce tre sa cumpar!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Referitor la patut, salteluta nu este reglabila pe mai multe pozitii? Cand creste bebe se lasa in jos pana la ultima pozitie si atunci automat gratiile sunt mai inalte. La noi salteluta este pe 3 pozitii, si se recomanda regalarea dupa varsta bebelusului.
Despre sacul de dormit, da este ca un maieu, cel putin ce am luat eu, iar manutele sunt afara, nu m-am gandit ca o sa-i fie frig la manute, sper ca nu, oricum ii pun si manusi in maini cateva luni.
Un ca sa un mai fi supi.

34 + Vlad

Mergi la inceput

Uitasem sa schimb semnatura
N-am mai scris in odisee de cand eram insarcinata in 10 saptamani.

O zi frumoasa tuturor!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neatza fetele! Am fost la eco la Herghelegiu ieri: bebe printul are 2,350 kg..CO, LA, col...tot normal Sunt fff happy ca ne-am vazut comoara. Un bucalat Va pupicesc 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, azi se pare ca reprezint eu Clujul, asa ca va salut si va pup pe toate fara exceptie. Sa vad ce tin minte. Lavi A fost cafelutza mai slaba sau sunt eu "neptrietenoasa" azi? (daca imi permite Moni sa adopt expresia, ca parca suna mai bine decat depresiva, singura, trista, etc). Lumi welcome back. Exact aceeasi constatare am facut-o si eu in magazinele din Cluj, in timpul "lungilor" mele plimbari. Aceeasi calitate, doar ca la mall-uri preturile sunt de 2, 3 ori mai mari ca deh, chiriile sunt mari. In rest, si eu ca tine, nu cumpar nici aia, nici aialalta, ca o sa cumpar cand ajungem la tati, parca vad ca zana mea iese din spital in fundu' gol. Bafta azi la morfo, sa vii cu vesti prietenoase! Am vrut sa te intreb si eu de care pasarica vorbesti, dar Moni a fost mai rapida. Vazut hainute frumoase de Flavius, felicitari Camy !Pana aici ma tine memoria. Am fost si eu azi la medicul de familie, n-am inteles de ce, dar mama facea muutre mutre ca nu ma misc. Medicul a scos frumos siringa, acul si fara sa imi spuna despre ce e vorba, am stiut si am folosit o minunatat expresie invatata de la ginecologul meu, foarte literara de altfel "ntzzzz, ntzzzzz". A zis ca sunt prima gravida care refuza vaccinul antitetanos, i-am spus ca asta e, trebuie sa-mi intreb ginecologul, pentru ca teoretic nasc in mediu steril. Doctorita cica "pai e drept ca se face pentru cele care nasc acasa, dar eu trebuie sa-l fac". Nu mie, domnita. In rest, tensiune de intrat in coma, doar 6 kg puse, ceea ce ma bucura, pentru ca stand si mancand in pat ma asteptam sa fiu balena rau. Mi-a zis ca ar trebui sa vin la controale din 2 in 2 saptamani de acum, eu am scos iar artileria grea, respectiv "ntzzzzzz, ntzzzzz", i-am zis ca acolo e focar de infectie, toti tusesc si stranuta si o sun sa-i spun de kilograme si tensiune fara sa vin. So... cand se naste zana mea, vine acasa, facem prima baita impreuna, punem la tzitzi bebelina si vedem cum presteaza, etc. Ioi ce m-am intins. De nu scriu 3 zile din motive de stari neprietenoase am scris azi destul, ok? 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

iar m-au luat greturile ...cred ca din cauza ca m-am apucat de curatenie

...patut..si al meu are trei trepte de reglare a saltelutei...iar cu lenjeria...e clar..caut numai aparatori...se pare ca si la mine fetele de perna si de pilota vor ramane in dulap mult si bine..
dar unde gasesc eu doar aparatori???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andre cred ca de vina e cafeaua mea...ca nici Ionela nu se trezise bine mai devreme! Tu esti o dulcica la fel ca intotdeauna...a..uitasem..intrebase cineva de o clinica din cj...poate stii tu sa raspunzi

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Medicul a scos frumos siringa, acul si fara sa imi spuna despre ce e vorba, am stiut si am folosit o minunatat expresie invatata de la ginecologul meu, foarte literara de altfel "ntzzzz, ntzzzzz". A zis ca sunt prima gravida care refuza vaccinul antitetanos, i-am spus ca asta e, trebuie sa-mi intreb ginecologul, pentru ca teoretic nasc in mediu steril. Doctorita cica "pai e drept ca se face pentru cele care nasc acasa, dar eu trebuie sa-l fac".
30+ Chiara Ada

Andrecluj, despre vaccinul asta m-or fi intrebat pe mine la Hipocrate daca l-am facut? Saptamana trecuta la control, asistenta de la Hipocrate m-a intrebat daca nu mi-a facut cumva dr. de familie un vaccin, ca unii medici il fac gravidelor si altii nu. Mie nu mi-a zis dr. de familie deocamdata nimic, si ma gandesc ca nu e cazul sa-l fac musai, doar nu mai sunt conditiile de acum 25 de ani in spitale, ca atunci stiu ca se facea obligatoriu la toate gravidele.

Mai naste cineva la Hipocrate? Sau dintre -dutzele care mai au bebei acasa, a nascut cineva acolo?

33+

Mergi la inceput