Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
Ancutza_Bro spune:
Lumi
si eu iau Ca, Fe si vitamina C si mi-a mai dat vit A + D2 ... tu macar iei Ca efervescent , mie mi-a dat gluconic (la fiole) si e rau tare la gust...cah... plus ca mai iau si Elevit-ul ... o sacosa de pastile
ps: asteptam pozele 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
am uitat sa spun ca am vizionat si pozele de la Camy si tare mi-au placut 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
ionelamaria spune:
Bravo Lumi. Ma bucur ca esti optimista.
Eu de Mall am fost dezamagita profund la tot ce tine de bebe. Lucrurile sunt prea scumpe. Si MINI BLU m-a dezamagit. Un set bluza si pantalon din bumbacel 90 ron. Pai in pretul asta iei 3-4 din alte magazine de calitate asemanatoare dar fara sa scrie pe eticheta miniblu. Si un pulover pt bebe mi se pare exagerat de scump 70 ron. Pai copiii cresc repede... apuca sa-l poarte de 2-3 ori... Nu mi se pare o investitie buna
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
vias spune:
multumesc mult fetelor 
Lumi bravo pt firea ta optimista...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Abia astept sa-mi vad pasarica !!! Lumi 33+ cu Alexa Annabelle Denise |
Te referi la puiuta din burta, nu-i asa?

Lasand hlizeala, bafta la morfo

(sper sa nu te superi, dar e prea ridicata la fileu si a fost prea tentant monis
34cu poze noi
Lumi_Richard spune:
Camy,Ionela,ms!
Ionela, la Miniblu am fost cu Richard,cand era inca aici...pai sunt mai scumpe decat la Mothercare, s-a speriat si el!
Monis, sa stii ca imi voi vedea ambele pasarici! Una la ecografie, una ca trebuie s-o defrisez(sufera de parologie acuta),just in case...nu i-o pot arata D-lui Doctor asa!![]()
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
many_bani spune:
Buna dimineata si de la mine,
Noi deja avem pediatra, care vine acasa, a zis sa sune sotul cand ajungem acasa de la maternitate si vine si dansa sa facem prima baita impreuna si sa ne arate cu sta treaba cu "puta". Am vorbit cu ea despre pernuta, a zis ca nu recomanda folosirea pana la 2 ani, dar este alegerea parintilor, pentru invelit recomanda sacul de dormit ca nu exista riscul de sufocare, dar in nici un caz si sac si pilota. Si uite asa o sa folosesc din seturile de lenjerie numai cearceafurile de pat, cele de pilota si fetele de perna o sa intepeneasca in dulap.
Ptr. patut, noi am luat numai o aparatoare laterala si o sa punem cam pe jumatate din fiecare laterala si pe capat (nu stiu cum sa explic), ca sa nu-l baricadam
. I-am zis pediatrei ca am luat si Infacol si a zis ca ne-am grabit, ca poate nu este nevoie, asa sa fie sa nu fie nevoie si-l dam la alta mamica, la cat am dat pe el, merita avut in casa.
Este prima data azi cand simt ca ma dor oasele bazinului, nu stiu de ce.
Va urez o zi calma cu buna dispozitie 
34 +
Vlad
laviniablaga spune:
Camy am vazut pozele cu achizitiile pentru bebe si sunt toate tare dragute...
Lumi ma bucur ca ai revenit mai optimista...
Monis...ce bine ca esti din nou printre noi...
Ionela...te-ai trezit...sau iti fac un ness?
Am pus gulashul la foc...urmeaza sa termin ciorbita de burta...dar pana se fierbe cred ca o sa tampesc!
...
Mi-am incercat muraturile - puse de mine
- eu zic ca sunt bune, ma autoincurajez...dar astept sa vina Luci la masa sa dea verdictul!
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
Ancutza
..deci esti cu treaba pe la medic...lasa ca e bine oricum
...important e ca ai prenatalul in mana!
Many_bany...super OK pediatra voastra...daca e dispusa sa vina sa va invete si cum sa ii faceti baie!
Lumi bafta cu operatiunea defrisarea pentru ca stiu ca e o treaba dificila!Si bafta la eco!
Lavi,
34+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laurairina13 spune:
Neataa!
Ce matinali sunt fetili!!!
Si ce se mai vorbeste de achizitii cumparaturi..
Eu sunt cam suparici, ca ne-a venit ieri patutul Marei acas, l-a montat nenea ala, da pe urma am vazut ceva ce nu prea imi place si imi vine sa ma impusc ca nu am sesizat asta inainte de al cumpara!
Patutul mic nu e prea inalt nu cred sa aiba mai mult de 50-60cm grilajul, si acu ma gandesc ca atunci cand incepe bb sa se ridice in picioruse pe langa grilaj o sa il escaladeze si o sa cada jos! Cred ca va fi valabil patutul maxim pana la vreo 8-9 luni, ca pe urma...
Off si eram asa bucuroasa de achizitie ca e asa dragut patul!
O sa pun poze cu el montat la album..sa il vedeti ce frumos si nepractic e
Vad ca lumea incepe sa fie mai activa pe aci..De analize si la noi e asa, daca nu mergi in primele zile ale lunii poti avea surpriza ca s-au terminat fondurile!
Eu ultimele doua randuri de analize le-am platit pe motivu asta
Camy, vazut cadourile ,frumoaasee, astept acu si de la Lumi sa imi clatesc ochisorii de dimineata poate imi mai trece supararea..
Cu pernuta subscriu, nu cumpar fetii pana pe la 2 ani nici una! La fel si plapimioara, cel mult cumparam paturici de alea calduroase sa fie la indemana. Da am si eu o nelamurire cu sacii aia de dormit! Ca eu ce am vazut pana acu seamana cu niste salopete cu bretele parca si la partea de jos zici ca sunt sac. Asa e? Dar manutzele bebelui raman afara in frig...Asta inseamna ca tre sa il imbrac mai gros sus? Care a cumparat sac de dormit sa imi zica si mie cum arata, eventual ma uit pe picasa, sa ma lamuresc ce tre sa cumpar!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze