Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Am facut,in sfarsit,poze la hainute...si camasa mea de noapte pe care am cumparat-o ieri. Acum ma apuc sa le descarc pe calc...le veti putea vedea curand! |
Din capitolul: "In curand pe micile ecrane". Asteptam. Azi refac lista de cumparaturi
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
Ramonika spune:
neata burtici,
fac si eu prezenta, desi is cu somnu-n glanda
si cam fara chef.
sper sa ma lase astia azi in pace cu sedintele lor, ieri am plecat la 5 si 20 de la munci... 
am fost si pe la mama, am alintat baiatul
mi-a mai venit inima la loc.
revin mai incolo, sper cu mai mult chef.
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Iei prenatalul de azi pentru octombrie? Mie mi-a spus dupa 1. 30+ AMR 10 sap Mihneaaniversarea nuntii noastre POZE |
pai azi e 30...mi-l da azi dar il face cu data de maine...asa mi l-a dat pana acum...

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
ionelamaria spune:
Stati sa vedeti cand ma trezesc si imi dau seama cat am vorbit prin somn

. Inca nu si-a facut efect cafeaua. 
30+ AMR 10 sap
POZE
ionelamaria spune:
Neata cuscra. AMR 2 zile de munca. Cum merge curatenia?
30+ AMR 10 sap
POZE
Ancutza_Bro spune:
Camy la faza cu pernuta subscriu la ce au zis fetele...stiu ca bb trebuie sa doarma perfect la orizontala din cauza coloanei si am mai citit pe undeva ca trebuie sa il lasi sa doarma dezvelit noaptea, sa nu il acoperi cu nimic pt ca isi poate trage peste fata si se sufoca...
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
Lumi_Richard spune:
Ancutzica
!
Ionela, la Transmed am facut...inarmeaza-te cu banuti,eu am platit 150 Ron.
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:
Lumi, asta e. Daca macar as sti ca sigur ies corect analizele. Ca prea imi ies toate bine... si nu prea imi vine sa cred. nu ma vad traind 1000 de ani. ![]()
30+ AMR 10 sap
POZE
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Neata cuscra. AMR 2 zile de munca. Cum merge curatenia? |
neata cuscra
curatenia... merge si sta...
ieri s-a facut ceva, insa azi al meu consort m-a informat cum ca e ocupat cu niste ... saci de struguri....
si ca posibil sa dureze toata ziua... 
macar de m-as alege si eu cu niste must, ca alcooale cred ca vreo cateva luni bune tot nu primesc dezlegare sa beau...
Lumi_Richard spune:
Fetele din Iasi, ieri am fost prin Mall. In afara de Premaman, la celelalte magazine am vazut exact acealeasi lucruri pe care le-am vazut si in Siraj,exceptie facand pretul![]()
Am vazut patuturi superbe la Premaman,si hainute nu mai zic...dar au niste scoruri!!!!
Asa ca voi lua patut din Siraj,oricum il vom folosi maximum 4 lunite,ca pe urma plecam la tati,in Tokyo,si acolo pregatim camera printesei.
Nu stiu ce sa fac de carucior...o prietena vrea sa mi-l trimita,dar din Pitesti...cred ca e prea complicat! Probabil voi cumpara ceva mai ieftin,oricum va fi temporar,ca si patutul.
Imi mai trebuiesc apoi paturi,salteluta...De lista pt spital nici nu m-am apucat si nici chef nu am!
Astazi mergem la ora 17 sa facem morfologia fetala.Voi discuta si cu doctorul meu despre Hep B,opinia hepatologului de aici si toate informatiile culese din US si UK,precum ca nu se impune cezariana si este incurajata alaptarea. Fire optimista cum sunt
,mi-am achizitionat camasuta de noapte pt alaptat
.
Abia astept sa-mi vad pasarica !!!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise