Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
pozele cu noile achizitii ale lui bebe...la semnatura ![]()
ionelamaria ai grija sa-ti treaca dracusorii...![]()

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
vias spune:
mai are cineva lenea mea?????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
monis5 spune:
Neata tuturor
Camy - da, lenea asta ar trebui trecuta la simptomatologia unei sarcini normale ![]()
![]()
.
Pernuta nu se pune la copil pana pe la 1 an... unii nu vor pana chiar mai tarziu... cert e ca nu e sanatps pt coloana. Cu paturica / pilota te hotaraesti singurica.
monis
34
cu poze noi
ionelamaria spune:
Waaaauuu Camy, ce frumoase sunt ! Imi place catelusul puloverul si GEANTA ... dar si celelalte. Clar.... vreau si eu din astea!!! Ce de treaba... iar la cumparaturi. Si cand ma gandesc ce Fain e la americani cu lista de cadouri... 
30+ AMR 10 sap
Mihneaaniversarea nuntii noastre
POZE
monis5 spune:
Lumi si Ionela - cate un
asa de dimineata pentru o zi insorita. S cate 1 

monis
34
cu poze noi
ionelamaria spune:
Neata Monis. Subscriu.... lene lene.... sarcina... lenee
Camy... si eu tot asa stiu... fara pernuta ca e mai sanatos pt coloana. Pe acelasi criuteriu voi cumpara si salteluta pt patut ( inca nu am cumparat) ceva mai tare... Eu si acum prefer fara perna sa dorm si pe pat tare... ma odihnesc mai bine. Pun pernutele sub cap cand am arsuri... ma pacalesc eu ca e mai bine![]()
30+ AMR 10 sap
POZE
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga La catalog sunt strigate urmatoarele: CAMY - sper sa fi ajuns Pustache al tau, MIANY, MONIS, RAMONAC, ANDRECLUJ, RAMONIK, RALUCI, SIMINA, FLORICIK, IONELAMARIA, LUMI, ANCUTZA,SIMONETTE, SHTEPHY, RALIA, PIRELIA, TINONINO, LACRAMIOARA, MADALINA, DANKUTZA, DIENUTZE,KATY,LAURAG, RGAPIE, LORELIX,LYLYANA, etc....pe cine am omis sa se prezinte oricum si sa ma atentioneze! |
prezenta
... neata burtici... tare-i buna
Lavi
...in sfarsit am adormit si eu pe la 2 azi-noapte, ceea ce pt mine e foarte devreme...sunt fresh acum, ma preg sa plec la dr de fam sa imi dea prenatalul pe octombrie ... va pupacesc 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
ionelamaria spune:
Lumi, tu spuneai ca ai facut la Transmed analizele. Pai daca a iesit ceva... merg si eu acolo... ca astia m-au facut prea sanatoasa si nu e bine.... Cred ca maine la analize cu mine![]()
30+ AMR 10 sap
POZE
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro prezenta ... neata burtici... tare-i buna Lavi ...in sfarsit am adormit si eu pe la 2 azi-noapte, ceea ce pt mine e foarte devreme...sunt fresh acum, ma preg sa plec la dr de fam sa imi dea prenatalul pe octombrie ... va pupacesc ![]() |
Iei prenatalul de azi pentru octombrie? Mie mi-a spus dupa 1.
30+ AMR 10 sap
POZE
Lumi_Richard spune:
Monis
, ce dulcica esti!!!
Ionela
Am facut,in sfarsit,poze la hainute...si camasa mea de noapte pe care am cumparat-o ieri. Acum ma apuc sa le descarc pe calc...le veti putea vedea curand!
Lumi
33+ cu
Alexa Annabelle Denise