Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Camy,multumesc!

Ramonika,super de prietena ta! Felicitari,refacere grabnica,bebelus sanatos si mancacios!

Lumi 33+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, bune vestile cu prietena ta, sa dea Domnu la toate o nastere usoara si rapida! (nu are rost sa mai spun continuarea la urare- si sa ajunga si la spital la timp, sa nu nasca pe drum....stii tu morcovu meu )

Andre, chiar asa , sa insistati la postas ce s-a intamplat cu banii toate lunile astea, ca trebuia sa ii duca inapoi la posta, sa raporteze, tot trebuiau sa va anunte cumva..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 34+ Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Tinonino esti tare. Acum ai niste oua fierte fara nici un pic de bazaconii prin ele, asa tari cum trebuie sa le manance gravidoasele .
Nu mai fi nacajita, ca atunci cand o sa fie sa nasti ne suni pe noi si ne anunti, dupa aia suni la taxi, sau la salvare si e rezolvata treaba. Cu sotul iti iei revansa dupa, cand o sa-l lasi cu bebe mic si tu o sa ai o gramada de treburi prin oras de care trebuie sa te ocupi singura .

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ionela , Laura asa e, sunt norocoasa, dar ganditi-va ca investitiile ma asteapta cand ajungem la tati. Adica noi acolo avem un patutz, ai copiilor lui. In rest, avem de cumparat tot. Plus avion, carat mami dupa mine, etc... Miany clar au imprastiat astia ceva la noi pe strada. sa treaca Ramonika felicitari prietenei tale, asa da! Tinonino chemi un taxi. Nu? Camy postasul a zis ca a predat banii. Acu am vorbit cu sefu-so, asta si-o ia, nu scapa. Dar, in fond, sunt suparata pe mine. Cum e posibil sa confunzi o banca cu alta cateva luni la rand? E drept ca aveam salvata banca la plati si nu ma controlam, dar negravidoasa nu cred ca as fi facut o greseala de asta. Ramo m-am gandit sa-l castrez, dar nu am vrut sa ma enervez mult cand i-am vazut fatza aia tampa cum ca el ne cauta de cateva luni si nu e nimeni acasa. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

"Surpriza mea" a avut efect imediat,sotul meu a mai bantuit prin oras,si-a dat seama ca m-am suparat si s-a intors sa-mi aduca o pizza.Eu l-am intampinat cu putin fum.
Andre bineinteles ca daca o sa fie cazul o sa chem un taxi,dar eu am vb cu bebe si i-am zis sa vina numai cand e si tati acasa

: 34+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

fetele dupa amiaza revin cu pozele micutului ianis ca i-a facut tatal lui o multime! si eu am misiunea de a le prelucra in photoshop...

ramonik felicitari prietenei tale!

monis...amuzanta faza cu ibricul, cu unghiile, si rosiile!

ramoC..neatza!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Lavi, m-am trezit. Ness sigur nu vreau ca imi ridica pulsul si... deja e prea mare de felul lui.

Laurairina, Camy, din pacate cam vor sta in dulap lenjeriile. Eu nu am luat inca... dar nu prea gasesc doar cersaf si aparatori... deci parca vad ca voi fi in aceeasi situatie.

Se gasesc in Cora, Carrefour etc, la raionul de bebe, cearceaf de pat cu elastic pe margine, nici nu este scump si imbraca bine salteluta. Aparatori de pat am luat marca Valentini Bianco, distribuite de SC Heptagon, 021.316.05.80 sau www.valentini punct ro (scoti cuvantul punct). Nu este in set cu lenjeria si unul singur are dimensiuni de 180x4o. Stiu ca sunt din Buc. dar numai asa va pot ajuta cu informatii . Insa cred ca se gasesc si pe net. Mai au sigur in Ikea, dar sunt mai inguste si niste imprimeuri naspa, cel putin mie nu mi-au placut.

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Monis,
cat ti-a luat croitoreasa?
si cat ai dat pe patutz?
sunt foarte frumoase

LORELIX DANIEL 33+
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Salut Burtici!!
Eu sunt deja mamica unui baietel de 5 ani,Matei si urmeaza sa retraiesc aceasta minunata experienta ,undeva in jurul datei de 05.nov.Eu citesc acest forum de 5 ani si pe voi de la inceputul odiseei,dar nu am indraznit sa va scriu.Acum presiunea este din ce in ce mai mare si simt ca am nevoie de incurajari.Va pup si sper sa am timp sa scriu mai multe.
Datele mele:
UM:30.01
DN.07.01.1976
DPN:05.NOV

Mergi la inceput