Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
hello!
pt cine n-a prins ieri emisiunea, e frumoasa de Mada iar la Antena 2 de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliella![]() Vin si eu cu vesti proaspete..de fapt cu un dovlecel proaspat, nascut ieri la 10,30 prin cezariana, 3200 g 49 cm scor apgar 9. E vorba de Emma Jasmine sufletelul meu mic. E sanatoasa si frumoasa iar eu incerc sa imi revin cat pot de repede dupa operatie uitandu-ma la ea si incercand sa nu bag de seama durerile. Pupici si felicitari si celorlalte proaspete mamici si mult curaj celor care vor naste in curand. ![]() Iulia ![]() ![]() si ![]() |
Felicitari pt beelusa si refacere usoara si mai ales rapida.
![](floare.gif)
Monica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
VARSTA BEBE
![](images/user_woman.png)
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Doro76
Insista sa stea in patut..Si eu am luat-o pe Eva ca urlaaaaaaaa ![]() PS si eu sunt la fel de NE, daca te consoleaza cu ceva...si pe deasupra mai nasc si fire ...din cand in cand Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005) |
Doro iti multumesc mult ca ma incurajezi cu patutul...credeam deja ca poate exagerez eu.....
Si auzi, tu ai experienta primei nasteri....ne vom reveni, nu ? Ca eu ma simt ca la 120 de ani .....si mai trebuie sa fac si exercitii cu fofo ca sa nu ma scap pe mine (cu toate ca inca nu mi s-a intamplat)....dar imi amintesc de Cristina care ne spunea ca e unul din riscurile nasterii naturale.
Te rog spune-mi ca imi voi reveni cumva....
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ce fire elimini ?
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](floare.gif)
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui tulibu Buna fetelor! am reusit si eu sa intru, sa va povestesc...... Pe data de 14.09.2009, a venit pe lume Vladimir Ioan, adica bebelusul meu iubit, s-a nascut prematur la 34 de saptamni si 3 zile, si a avut 2.530 kg, 45 de cm lungime , apgar 9, nascut normal cu epidurala Ioana ![]() ![]() ![]() bebe |
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Felicitari Tulibu, bine ai venit Vladimir! Sa cresti mare si sa o faci pe mami fericita!
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
_
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Da, vazut, noi am naufragiat acolo fara bucatar, doar cu idealurile si sperantele noastre. Nu cred ca-mi place privelistea de la tine. Fetele, nu ma intelegeti gresit. Stau intr-adevar in paradis acolo, problema e acum, de fapt nu e o problema, doar ca nu ma recunosc, nu pricep de ce ma gandesc dintr-o data la ce e mai rau cand inainte nici nu-mi treceau prin cap variantele pesimiste. Si mi-e greu. Dar stiu ca toate astea vor trece si chiar multumesc frumos de ganduri. De abia astept sa-mi vad copila sanatoasa, dupa aia nimic nu ma mai opreste, redevin eu. ![]() ![]() ![]() |
parerea mea personala este ca tu stand in pat toata ziua, ai prea mult timp si te gandesti numai la prostii.
Incearca si tu sa crosetezi o paturica ceva, sa rezolvi niste integrale, sa faci ceva care sa-ti rupa gandurile de la prostii.....
Bineinteles ca vei avea o fetita minunata si vom face aici un chef pentru tine
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Intrebare: dupa ce nasti, pleci cu avionul acasa ? Ca din cand in cand monstrii mei mai scot capul la lumina....si mi-am amintit ca trebuie sa zbor cu Gogo la 3 luni.....Stiu ca nu e periculos dar ma mai asigur si eu de alte opinii.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
monikus spune:
citat din mesajul lui lutoniana Te rog spune-mi ca imi voi reveni cumva.... ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Luto, sunt sigura ca iti vei reveni curand. Nu da in depresie inca. Ti l-ai dorit atat pe Gogo. Acum il ai. Fii fericita ca e langa tine si incet incet totul va fi din ce in ce mai bine. Sunt sigura de asta. Iar tu vei redeveni rachitoare vorba Mangai.
![](pupic.gif)
Monica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
VARSTA BEBE
Doro76 spune:
SIIIIGUR CA NE REVENIM
Pai, eu pe la patru luni jumate, adik la botez, incepusem sa arat a om. Pe la sase luni, cica eram chiar atragatoare...zice iubitul meu..A fost mai greu cu , ca dureaaaaa rau de tot primele dati dupa nastere. Dar am revenit in forta apoi.
Nu pot fi foarte incurajatoare cu celelate aspecte...adik cu controlul de pp. Eu am tras mai bine de un an in urma nasterii naturale.
Pai eu stiu ce fire elimin?????? Ca te-am intrebat si pe tine zilele trecute. Am scos un fir de la cusatura acu cateva zile, iar ieri a iesit si un nod. De durut nu ma mai doare chiar asa...parca tu ziceai ca unele fire sa absorb iar altele nu...Pup
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
septoct2009 spune:
Dupa ce am pus-o in lista de gravide pe coolutz si la bebei si mamici pe Adriana si tulibu, zic "hai sa vad pe ultima pagina, nu trebuie sa mai trec ceva?
Si vad vestea buna de la giuliella
Intru iar sa fac modificari.
Luci de-abia vad pe aici pe lista posturile, din cauza stelelor tale superbe albastre
raluk16.
monikus spune:
citat din mesajul lui selen80 hello! pt cine n-a prins ieri emisiunea, e frumoasa de Mada iar la Antena 2 ![]() ![]() POZE URSULICA nunta |
Acum ma uit si eu. E super frumusica Mada a noastra.
![](pupic.gif)
Monica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
VARSTA BEBE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui septoct2009 Luci de-abia vad pe aici pe lista posturile, din cauza stelelor tale superbe albastre ![]() |
vaiiiiii...ca nu vazusem...ce bucurieeeee.....
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Sa-mi spuneti Doamna senioara de acum...ca tot ziceam ca ma simt ca la 120 de ani :)
dau de baut o bere la toate fetele care alapteaza
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
![](pupic.gif)