Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutonianaparerea mea personala este ca tu stand in pat toata ziua, ai prea mult timp si te gandesti numai la prostii.Incearca si tu sa crosetezi o paturica ceva, sa rezolvi niste integrale, sa faci ceva care sa-ti rupa gandurile de la prostii.....Bineinteles ca vei avea o fetita minunata si vom face aici un chef pentru tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lutoniana spune:
monikus ma bucur sa te revad si multumesc de incurajare.
Eu nu ma las asa usor...si doar din atat.....dar nici comod nu-mi este......
Bine macar ca stiam dinainte ca va fi greu ca sa nu ma ia prin surprindere .....
Oricum, zi de zi descoperim cate ceva minunat si pe zi ce trece ne apropiem mai mult de bebelus, interactionam, ne cunoastem, dezvoltam o relatie splendida.
Cu cat trec orele relatia noastra e mai frumoasa si mai trainica. Acomodarea lui la o noua lume e dificila...a noastra la un nou membru de familie de asemenea....dar ce satisfactii.....cata dragoste in fiecare imbratisare si in fiecare sarut.....
Stau si ma intreb ce ne-am fi facut fara buze sa-l putem saruta....iar el fara ochisori sa ne poata privi cat suntem de topiti dupa el.....
Pentru talpitele si gurita lui as putea sa mai trec de cateva ori prin ce am trecut .....si nu exagerez cu nimic.
Imbratisez fetele mele dragi si merg sa pap ceva ca se va trezi piciul curand si ii va fi foame
Revin cand mai am timp
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura78nico/laura78nico.jpg)
laura78nico spune:
citat din mesajul lui selen80 hello! pt cine n-a prins ieri emisiunea, e frumoasa de Mada iar la Antena 2 ![]() ![]() POZE URSULICA nunta |
Selen multumim de pont ...acum ma uit si eu este ff frumoasa Mada!
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
lutoniana spune:
andre noi avem cam 3 ore.....3.15 - 3.30 de zbor .....si apoi 2-3 ore cu masina de la Bucuresti la Brasov sau la Braila...vom vedea ce destinatie alegem intai...ca oricum trebuie sa le bifam pe ambele.
Spor la paturica !
Acum fug.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui giuliella![]() Vin si eu cu vesti proaspete..de fapt cu un dovlecel proaspat, nascut ieri la 10,30 prin cezariana, 3200 g 49 cm scor apgar 9. E vorba de Emma Jasmine sufletelul meu mic. E sanatoasa si frumoasa iar eu incerc sa imi revin cat pot de repede dupa operatie uitandu-ma la ea si incercand sa nu bag de seama durerile. Pupici si felicitari si celorlalte proaspete mamici si mult curaj celor care vor naste in curand. ![]() Iulia ![]() ![]() si ![]() |
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Felicitari Giuliella, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si tie recuperare rapida!
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
_
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Dana15 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Stau si ma intreb ce ne-am fi facut fara buze sa-l putem saruta....iar el fara ochisori sa ne poata privi cat suntem de topiti dupa el..... Pentru talpitele si gurita lui as putea sa mai trec de cateva ori prin ce am trecut .....si nu exagerez cu nimic. |
Ohh Dumnezeule!! ce frumos!!!!
![](plang.gif)
![](olala.gif)
![](plang.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Dana 39s mamica mandra de
![](fetita.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
Am venit de la spital, totul ok, maine sper sa intru in cezariana, mai trebuie sa o sun pe dr dimineata pentru confirmare. Daca apare vreo urgenta ma amana ca eu mai pot sa stau linistita, mai ales ca nu am contractii.
E normal sa nu fi avut contractii dar sa am deja dilatatie de 2 cm?
Ma bag sa-mi schimb semnatura, eu sper ca maine va fi ziua cea mare!!!
_ 39+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
citat din mesajul lui lutoniana monikus ma bucur sa te revad si multumesc de incurajare. ![]() Eu nu ma las asa usor...si doar din atat.....dar nici comod nu-mi este...... Bine macar ca stiam dinainte ca va fi greu ca sa nu ma ia prin surprindere ..... Oricum, zi de zi descoperim cate ceva minunat si pe zi ce trece ne apropiem mai mult de bebelus, interactionam, ne cunoastem, dezvoltam o relatie splendida. Cu cat trec orele relatia noastra e mai frumoasa si mai trainica. Acomodarea lui la o noua lume e dificila...a noastra la un nou membru de familie de asemenea....dar ce satisfactii.....cata dragoste in fiecare imbratisare si in fiecare sarut..... Stau si ma intreb ce ne-am fi facut fara buze sa-l putem saruta....iar el fara ochisori sa ne poata privi cat suntem de topiti dupa el..... Pentru talpitele si gurita lui as putea sa mai trec de cateva ori prin ce am trecut .....si nu exagerez cu nimic. Imbratisez fetele mele dragi si merg sa pap ceva ca se va trezi piciul curand si ii va fi foame ![]() Revin cand mai am timp ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
M-ai impresionat. Trebuie sa recunosc ca eu nu m-am gandit pana acum asa dar ai dreptate. Probabil ca in momentul in care imi voi tine mult doritul bebelas in brate nu va mai conta nimic altceva si voi simti tot ceea ce poate simti o mama care si-a asteptat atat de mult copilasul.
![](pupic.gif)
Monica
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
VARSTA BEBE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Giuliela felicitari pentru pentru printesica.Sa fie sanatoasa papacioasa necolicioasa si cuminte.Iar in viata sa nu aiba nici o saparare.Tie o recuperare fulger mult titi si sa traiti 1000 de ani sa va bucurati de prichinduta de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Dana15 spune:
Felicitari giuliella!! bun venit pe lume puiut emma jasmine!!!
monikus felicitari pentru cele 37 saptamani!! ioi ce trece timpul!
mamicutze cu depresii...nu prea stiu ce sa spun pentru ridicarea moralului..decat ca sunt absolut convinsa ca va trece!! si voi veti redeveni femei atragatoare, increzatoare, puternice.. plus veti avea o aura speciala..de mamica!
ce frumos arata stelutele albastre ale luciei!!!
Dana 39s mamica mandra de final countdown... 4
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi