Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Vin si eu cu vesti proaspete..de fapt cu un dovlecel proaspat, nascut ieri la 10,30 prin cezariana, 3200 g 49 cm scor apgar 9. E vorba de Emma Jasmine sufletelul meu mic. E sanatoasa si frumoasa iar eu incerc sa imi revin cat pot de repede dupa operatie uitandu-ma la ea si incercand sa nu bag de seama durerile.

Pupici si felicitari si celorlalte proaspete mamici si mult curaj celor care vor naste in curand.

Iulia de Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Auzi Luci, adica daca nu adoarme dupa ce papa si mai urla,inseamna ca nu s-a saturat????Ca Sara mai face din astea...plange dupa masa dar nu vrea biberon...

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

pai naiba stie mai Doro...ca la mine dupa ce papa sanul plin.....(eu ii dau un san la o masa) il pun in patut ca asa mi se pare mie firesc si lui NU si sta cuminte ca un ingeras 5 minute si apoi incepe sa urle ca taiat cu lama.....Nu plange de foame ca nu mai primeste mancare.....daca il iau in brate tace si adoarme....deci trage tu concluziile.....
Singura noastra problema e cu patutul ......ca deja cred ca dezvolt o deresie pe aceasta tema.....pe langa faptul ca sunt neatragatoare, neinteleasa, nefericita, neingrijita.....si tot ce vrei tu cu NE in fata

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Felicitari Giuliela. Sa-ti traiasca fetitza Emma Jasmine, sa fie sanatoasa. Si tu sa te refaci repede !!!

So, Gogo doarme noaptea...fata de prima mea fetitza, Eva. Deci, se poate si mai rau, el e mai cumintel .

Cu greutatea, ma bag si eu in seama..E drept ca trebuie urmarit cat ia bb..dar fara a face o obsesie din asta. Eu o cantaream pe Eva si de doua ori pe zi, eram paranoica de-a binelea..Si acum e slabuta, dar e mai inalta decat ar trebui la varsta ei. Iar chestia cu graficele pe mine ma omoara. Fiecare copil are ritmul lui de crestere. Eva nu luase mai nimik in prima luna, pentru ca in a doua sa ia 1300 de g.

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Aha....au inceput sa apara noi dovlecei.....vin zile grele si pline
Felicitari Giuliela sa iti treaca durerile ca incepe jobul acela celmai fain...cu printesuca.
Sa fiti sanatoase !!!!!

Mor de ciuda pe Ralu ca baga multe desene animate....cum imi place si mie dar nu am timp...ca scriu cu o viteza de zile mari.....ca sa apuc sa zic tot ce vreau.....pana se trezeste asta micu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
mami de Chiara pentru tine am doar o vorba: Laguna albastra.....ati vazut filmul, nu ? Eu unde stateaminainte aveam un zid in fata ferestrei iar acum am un atelier auto....deci e un pas inainte, nu ? Ada...este foarte frumos, sincer
Da, vazut, noi am naufragiat acolo fara bucatar, doar cu idealurile si sperantele noastre. Nu cred ca-mi place privelistea de la tine. Fetele, nu ma intelegeti gresit. Stau intr-adevar in paradis acolo, problema e acum, de fapt nu e o problema, doar ca nu ma recunosc, nu pricep de ce ma gandesc dintr-o data la ce e mai rau cand inainte nici nu-mi treceau prin cap variantele pesimiste. Si mi-e greu. Dar stiu ca toate astea vor trece si chiar multumesc frumos de ganduri. De abia astept sa-mi vad copila sanatoasa, dupa aia nimic nu ma mai opreste, redevin eu. 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

Vin si eu cu vesti proaspete..de fapt cu un dovlecel proaspat, nascut ieri la 10,30 prin cezariana, 3200 g 49 cm scor apgar 9. E vorba de Emma Jasmine sufletelul meu mic. E sanatoasa si frumoasa iar eu incerc sa imi revin cat pot de repede dupa operatie uitandu-ma la ea si incercand sa nu bag de seama durerile.

Pupici si felicitari si celorlalte proaspete mamici si mult curaj celor care vor naste in curand.

Iulia de Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Felicitari Giulliela !Sa-ti traisca printesa mica si sa te refaci rapid!

Laura 36+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Auzi Luci, adica daca nu adoarme dupa ce papa si mai urla,inseamna ca nu s-a saturat????Ca Sara mai face din astea...plange dupa masa dar nu vrea biberon...

pai naiba stie mai Doro...ca la mine dupa ce papa sanul plin.....(eu ii dau un san la o masa) il pun in patut ca asa mi se pare mie firesc si lui NU si sta cuminte ca un ingeras 5 minute si apoi incepe sa urle ca taiat cu lama.....Nu plange de foame ca nu mai primeste mancare.....daca il iau in brate tace si adoarme....deci trage tu concluziile.....
Singura noastra problema e cu patutul ......ca deja cred ca dezvolt o deresie pe aceasta tema.....pe langa faptul ca sunt neatragatoare, neinteleasa, nefericita, neingrijita.....si tot ce vrei tu cu NE in fata

Insista sa stea in patut..Si eu am luat-o pe Eva ca urlaaaaaaaa , dar am facut prost, ca pana la 3 ani a dormit doar cu mine in pat. Si cu luatul in brate eu sunt sceptica. Parca v-am mai spus ca o invatasem in brate si la 2 ani spalam vasele cu copilul de gat. Altfel se tavalea pe jos in tipete.

PS si eu sunt la fel de NE, daca te consoleaza cu ceva...si pe deasupra mai nasc si fire ...din cand in cand

Mergi la inceput

Hai expertele sariti cu sfaturi

Ca sa vedeti ca nu le stiu si eu chiar pe toate, am si eu o mica dilema.
Gogo nu face caca tare
La el e o chestie asa mai lichida care are prin ea ceva bucatele...dar nu a facut niciodata un carnacior
Am citit la nea Capraru....ca la unii bebelusi asa e ....si ca nu trebuie intrerupta alaptarea....(ceea ce nici nu aveam de gand) si ca se va regla si el pe parcurs.
Totusi ma gandesc ca ar trebui sa fie un pic mai solid cacatoiul acela, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Moni ai dreptate, ar trebui sa mai strigam prezenta! Unde-i Iulika cu biciul ei?

37+ Alex - cumparaturi bebe

Cand am auzit de strigat prezenta am zis sa zic si eu prezent.

In primul rand felicitari noilor bebelusi si mamicilor lor. Sunteti tare norocoase ca va tineti deja puii in brate. Cata invidie pe capul meu. De-abia astept sa vina si puiul meu.

Alex bine ai venit acasa.

Coolutz bine ai venit printre noi.

Noi suntem binisor. Inca suntem kinder cu surprize, tot 2 in 1. De vreo doua zile imi e tare greu sa ma ridic din pat. Nu stiu de ce dar am impresia ca mi-ar trebui o macara ca sa ma ridice chiar si de pe tron .

Bebelul meu nu imi mai muta burta cu totul. Cred ca nu mai are atata spatiu la dispozitie incat sa se mai invarta cum facea el inainte. Cand fac o vizita la toilete am impresia ca o sa-l scap dar sper sa nu se intample. Oricum, am intrat si noi ieri in sapt 37 asa ca....imi e mai putin frica acum daca se intampla sa vrea afara.

Sotul e si mai nerabdator ca mine. Daca l-ati fi auzit ieri cum vb cu bebe si il ruga sa vina odata pe lume ca sa se joace cu el pt ca a asteptat deja prea mult....ti se rupea inima. Si eu ma rog sa mai stea macar o sapt.

In rest, sa stiti ca am citit cam tot ce ati scris.

Luto, nu te mai stresa atat ca sunt sigura ca discutiile despre bebe sunt binevenite oricand.

Dana, Manga, Kemsy voi chiar nu mai nasteti o data?

Nela, Iulika, Iuliapapusa, Anomis vazut bebei foarte frumosi.

Cristina_ana, Claucia tare m-am bucurat cand am mai aflat vesti de la voi.

Monica.

Roxxy sper ca esti mai bine si ca ti-a mai trecut supararea. Fii sigura ca totul va fi bine.

Lullaby, laura78nico ma bucur ca si la voi totul e bine.

Raluk sper ca s-au terminat conservele. Eu am o pofta de zacusca de mor dar daca mananc imi dau si stomacul afara de la atatea arsuri.

Sunt sigura ca am uitat pe multe dintre voi. Iertare. Dar va trimit un brat de ca sa ma iertati.

Si gata placinta.

Monica 36+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:

Hai expertele sariti cu sfaturi

Ca sa vedeti ca nu le stiu si eu chiar pe toate, am si eu o mica dilema.
Gogo nu face caca tare
La el e o chestie asa mai lichida care are prin ea ceva bucatele...dar nu a facut niciodata un carnacior
Am citit la nea Capraru....ca la unii bebelusi asa e ....si ca nu trebuie intrerupta alaptarea....(ceea ce nici nu aveam de gand) si ca se va regla si el pe parcurs.
Totusi ma gandesc ca ar trebui sa fie un pic mai solid cacatoiul acela, nu ?

Nu neaparat! Copii hraniti exclusiv la san au scaunele mai moi. Sa stii ca nici Sara nu face foarte tare kk si ia doar biberon.

Mergi la inceput