Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adriana felicitari mami ...ce bucurie ...yuhuuuuu sa fti sanatoase si frumoase.
Anomis eu de disperata cum sunt ...ca-mi zice adi ca si copilul seamana cu mine la disperare am intrebat si eu expertele vietii de pe aici de unde naiba stiu eu daca ii dau cata mancare ii trebuie, ca nu pot palpa, nu pot contoriza, nu pot vedea ...nimic....sunt cutiile inchise.
Cu alte cuvinte vreau si eu sa stiu cat lapte pe cap de vaca furajata produc.
Si mi-au spus asa.....daca plange copilul se elimina celelalte 3 optiuni (schimbat chiloti, daca ii e frig sau cald)...si numai apoi se da mancare .....
Daca doarme dupa ce papa si face mult caca si pisu atunci e bine.
Si asa m-am relaxat.....cand vad pachetelele pline de pisulica si cacatoi ....sunt fericita.
Copilul meu nu doarme mereu ca urla mult, tare, isteric, se inroseste, isi trage obrajii.....DAR daca ii dau sanul il da afara .....deci e logic ca nu ii e foame....ci plange ca-l doare burtica, vad asta dupa schimonoseli si picioruse.
Cand ii e foame devoreaza sanul si la sfarsitul mesei da singur sfarcul afara, delicat, exact cum scrie la carte ca se intampla cand e satul......si ia moaca lui Ebru
Sper sa fi fost coerenta ....si sa te fi ajutat un pic.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Felicitari mamicilor care au nascut!

Eheheh...incepe si la noi, ca poate ne invidiati!Cumintenia de beblusa mi-a tras un scandal care abia s-a incheiat. Deci, nu facuse caca de alataieri,lucrurile s-au agravat si a urlaaaat acu de diminata de am trezit bebeleusa vecina, care are 4 luni...si a inceput si vecina sa tipe. Buuuun! facut caca tacut si apoi reluat programul pe motiv de oboseala.Eu am legan la carut de am ametit si apoi lasat bb 10 minute sa tipe. Acu se pare ca a adormit!Pe Magic FM s-a calmat.

Monica- ai dreptate cu colicii, nu se fac numai de la ce manaca mama. Si fii-mea bea doar biberon si are colici.

Lucia-esti mortala cu Gogo al tau. Intreb si eu ca nesimtita. De cate ori pe noapte se trezeste??

Maria- nu e zi sa nu verific daca ai nascut.Astept vesti

Andre- pai tu stai in paradis!

Mai citesc si revin

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

mami de Chiara pentru tine am doar o vorba: Laguna albastra.....ati vazut filmul, nu ?
Eu unde stateaminainte aveam un zid in fata ferestrei iar acum am un atelier auto....deci e un pas inainte, nu ?
Ada...este foarte frumos, sincer

Nela am mai cules din folclor urmatoarele, referitor la pusul in patut:
- pe scutecul sau ce are el unde doarme cu capusorul sa punem cativa stropi de lapte ca simte mirosul si se relaxeaza copilul
- sa-l alaptam intr-o paturica ...care va fi calda si buna ...si cand il transferam in patut sa o facem cu tot cu paturica
Eu inca exersez si se pare ca evoluam spre bine....
E asemanator cu ce zicea Raluka referitor la tricoul nostru pus langa el...pt miros.
Acum doarme Gogo cu o carpa pe care ii fac baca pe umar ....la nas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Ma scuzati ca dau buzna asa, pe nepusa masa, dar vreau sa va anunt, cu mare bucurie, ca o persoana draga mie si, din ce stiu eu, colega cu voi la Odiseea aceasta, - Adriana_m, a nascut ieri noapte o printesa...

"Azi noapte la ora 2.05 a venit pe lume bubulina noastra cea grasuna: 3600g si 52cm: ALICIA ANDREEA. Suntem bine amandoua.Adriana"

Sper ca nu cumva am incurcat ID-urile. Recunosc ca nu stiam exact ID-ul ei de pe DC.

Va doresc sa aveti nastere usoara fiecare dintre voi si bebei sanatosi!

Iupiiiiiiiiiii . Multumim, ralnied ca ai venit sa ne anunti!

Felicitari, Adriana!

Bun venit pe lume, Alicia Andreea!

Ce ma bucur!!! Abia astept sa ajungi acasa sa ne povestesti cat de usoara a fost nasterea! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii in viata!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Kemsy 40+1 a fost si in cazul meu .....
Nastere usoara mami !!!!
Vine zilele astea....
Intuiesc ca si la Mangulica va fi tot curand....foarte curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele am vazut ca anascut Ramona!
Sa-ti traisca mami si sa fii fericita si recuperare rapida iti doresc!
Bun venit pe lume bb Tudor!

Ma duc sa recuperez si revin...

Laura 36+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Auzi Luci, adica daca nu adoarme dupa ce papa si mai urla,inseamna ca nu s-a saturat????Ca Sara mai face din astea...plange dupa masa dar nu vrea biberon...

Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Nela epilare cu succes si fara dureri... si sa vina tati cu cantar! . Imi place ca ne organizezi

anomis . Deci daca noi gravidele va facem "pofta" cu odihna, voi ne amintiti ca puteti sa va faceti pedichiura . Nu te mai gandi la prostii cu laptele, de unde vin ideile astea?

Cu pastele era vorba de fapt de carbohidrati multi, in general. Multumesc pentru pontul cu alcoolul alb!

Dana abia astept sa vad ce zice maine doctorul! Vad ca se apropie momentul! Si imi place ca nu iti e deloc frica, esti doar nerabdatoare! Sper sa fiu si eu asa. A, si nici eu nu as rezista apoi cateva ore de travaliu daca de la inceput nu as mai manca nimic. Eu cred ca imi voi asculta organismul, daca voi simti nevoia sa mananc, voi lua ceva, si voi papa exact ce voi simti nevoia. Desi recunosc ca mi-e cam frica pe langa toate durerile sa mai si vomit acolo pe masa pentru ca am mancat . Grea decizie, ca nu stim cat va dura travaliul...

Cu laptele eu din ce am privit in jur am vazut ca exact persoanele care nu-si pun atatea intrebari au lapte mult si alapteaza usor. Femei care nici nu se gandesc la grafice, care considera normal ca dupa nastere sa ai lapte si sa alaptezi chiar si un an de zile si care nici nu-si pun intrebari de genul "oare laptele meu e bun?". Cum sa nu fie bun, daca ala e dat pentru bebe... Pentru ca asa e natural, nici un animal nu-si pune problema ca nu are lapte sau ca laptele nu-i ajunge. Deci pe noi stresul si prea mult citit ne omoara .

Kemsy ai fost foarte tare cu ga-gu al lui Ebru

Andre si mie imi place si Ada!

Iulia ce fain rade printesa ta!

Tulibu felicitari!!! Bun venit pe lume, Vladimir Ioan! Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Abia asteptam sa ne povestesti mai multe!

Thea iti urez mult lapte si bebe neplangacios!

coolutz bine ai venit la noi! Si multumim mult de sfaturi! Foarte incurajatoare! Sa mai intri si sa ne dai de stire cand se intampla minunea, sa facem galerie

uve hmmm, si mie mi-e sprijinita de coapse dar nu respir mai usor. Poate doar a crescut foarte mult si acum e si sus si jos . Mustul e ok, ca nu are alcool, e suc de fructe de fapt.

Moni ai dreptate, ar trebui sa mai strigam prezenta! Unde-i Iulika cu biciul ei?

Luci cu alaptatul vorbesti deja ca o mama cu experienta!

Doro tinem pumnii sa nu mai deranjati vecinii

Mergi la inceput

Intru pe contul comun sa fac modificari la panoul de onoare si la lista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Lucia-esti mortala cu Gogo al tau. Intreb si eu ca nesimtita. De cate ori pe noapte se trezeste??

....succes cu bebe ...e distractiv pana la un punct
Gogo nu doarme pana la 12 noaptea nici daca stau eu in cap, in spagat, in pod....si nici daca-l ameninta tasu cu bataia (citez: "daca vin la tine iti inrosesc curuletul")....Deci la 12 doarme si apoi se trezeste la 3 sau la 4 si apoi la 7 - 8.

Cand se trezeste are o foame in el de zile mari

Mergi la inceput