Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicutAndrecluj... te invidiez pana la cer si inapoi
Si eu pe tine. Pentru ca esti un monument de curaj si pentru ca deja iti tii puiutzul in bratze. uve_got_mail 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Tulibu, felicitari, bun venit acasa si recuperare rapida!!Sa aveti un bebe asa cum vi-l doriti voi!!
Coolutz, bun venit si tie la noi, nu fi timida, ne place ca ne impartasesti din experienta ta!! See you later aligator!!
Ar fi timpul sa nasc si eu, nu de alta dar astia pe reality au inceput sa dea reluare emisiunile despre nasteri...la ce ma mai uit eu??

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
AMR: de acum poate sa vina cand vrea...dar nu vrea

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Noua cu decalotarea ne-a zis pediatra ca dupa 2 luni... hmmmm

coolutz, bine ai venit printre noi. Sti replica, datele s ate trecem pe listuta

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Ti-a spus si de ce dupa 2 luni? Offf...cate cabinete si medici atatea pareri:(

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

Buna fetelor!
am reusit si eu sa intru, sa va povestesc......
Pe data de 14.09.2009, a venit pe lume Vladimir Ioan, adica bebelusul meu iubit, s-a nascut prematur la 34 de saptamni si 3 zile, si a avut 2.530 kg, 45 de cm lungime , apgar 9, nascut normal cu epidurala

Ioana 32+
bebe

Buna dimineata fetele, sunt la recuperari

Vladimir ce nume senzational sa te faci mare si voios si sa ii bucuri pe parinti zi de zi.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioana bine ai revenit pe la noi!! sa creasca mare, sanatos si voios bebe Vladimir!
Coolutz welcome!!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Ne-au aparut niste bubitze pe frunte si pe capsor, probabil de la transpiratie. Stie cineva daca trebuie sa ma impacientez sau e ceva normal si trec?

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

A...si mai voiam sa intreb cunoscatoarele...la baitza, in cazul baieteilor, faceti ceea ce se cheama decalotarea? ca in unele carti scrie sa nu umblam, sa lasam sa se petreaca natural...

eu nu sunt cunoscatoare dar i-am studiat cucu lu' Gogo si cred ca inca e prea mic ca nu se intampla nimic acolo si nu se misca nimic.
Se zice ca la baita ar fi cel mai bine....nu obligatoriu zilnic....sa se faca decalotarea.
Eu il las pe sot sa se descurce ca stie cum e cu puta si am vazut ca tot ii "trage" la baita....asa usor....dar repet, am intrebat si eu mamici de baietei si mi-au zis ca dupa o luna incepe sa aiba sens activitatea aceasta.
Ma si tampeste moasa de cap de cate ori vine imi zice sa-i pun in pampers puta in jos ca daca o pun in sus se uda buricul cu pisu ....ceea ce e aberant ca nu ajunge pana acolo...si nici nu iese prin chilotei.....
Eu uit mereu sa vad daca e in sus sau in jos
Sper ca ti-am fost de folos

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

Decalotarea la noi a fost facuta de dr pediatru la 7 luni...parerile sunt impartite...unii sunt pro, altii sunt contra decalotare...cunosc situatii in care decalotarea a trebuit facuta mai tarziu, cand copilul era mai constient de ceea ce i se intampla si e chiar neplacut...atat pt tine ca mama dar mai ales pt copil...
eu am ales varianta in care "treaba murdara" a fost facuta de dr...altfel eu nu cred ca eram in stare sa il decalotez putin cate putin si nici nu as fi avut siguranta ca treaba e facuta cum trebuie...
lui andrei i-a trecut "supararea" in vro 2 zile de la decalotare, si acum mai avem grija la baita sa il curatam

pana la urma nu stiu care este cea mai buna varianta, cunosc persoane adulte care au fost decalotate cat erau mici dar si persoane la care decalotarea s-a produs "natural"....nici unii nu se plang...

datele mele ar fi :
coolutz DN:21.12.1979; UM:31.12.2008; DPN: 11.10.2009
...mai trebuie ceva?

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Uff,ca tot citesc dar parca nu stiu ce sa zic

Adriana_m,Tulibu,felicitari pt

Vestea buna e ca de cateva zile,Razvanel se trezeste doar o data pe noapte (Doamne tine-i naravul)

Am vazut si eu poze cu Bruculicace i-as papa falcutele

Monica,ma bucur sa te citescasa ma gandesc ca e Atmoix mai linistit si ai si tu putin timp liber.Luto,de asemenea

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Uitasem sa va multumesc pt aprecierile la adresa baietilor mei

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput