Burtici fericite de septembrie-octombrie (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, mai un pic si visul tau va deveni realitate. Este un moment deosebit, imi si inchipui. O sa fie minunat.

Pe mine asta m-a facut sa ma dau jos din pat in 24 de ore de la operatie: vroiam sa o vad pe Ana, vroiam sa o ating, sa ii simt pielicica, sa ii dau sa suga (stiam ca ii dau lapte praf pana ajung eu la ea). O vazusem numai in pozele pe care le facuse sotul...

Cu mancatul, eu zic sa mananci totusi ceva, mie mi-a fost foame cand au inceput contractiile si am mancat micul dejun cu pofta, chiar daca cu o zi inainte imi fisese ingrozitor de rau, pur si simplu mi-era foame si organismul a vrut energie, ma pregatea pentru ceea ce va urma. Nu am mancat friptane si mai stiu eu ce, doar o cana de lapte si doua toasturi cu gem. Dar mi-a fost suficient.

Aaaa, si mi-am sters unghiile de la maini, tin minte, ca mi se cojisera si le facusem rosii ca focul, aratau uratel, mi-am zis sa nu ma vada Ana asa neingrijita. La picioare erau inca boboc, le-am lasat, imi aduc aminte ca mi le-au sters asistentele cand s-a decis cezariana.

Gata, imi reiau epilatul sau poate bag un somnic, tre sa tin pasul cu Ana.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nela spor!! la epilat sau la somnic!
ma mai intind si eu in patuc..mai pun dvd-ul cu Sherry..sigur adorm!

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!!
M-am trezit la 7, si nu am chef de nimic...poate poate reusesc sa sterilizez obiectele lui bebe: suzeta, biberoane, pompa...in ca z ca or sa-mi trebuiasca (apropo, ca s-a discutat, noua la curs ne-au zis sa incercam sa introducem suseta cat mai tarziu, adica pe la vreo 3 saptamani, ca sa isi fi format bine stilul de supt copilul.)
Adriana_m, felicitari, sa aveti o bebelusha cuminte, sa va aduca numai bucurii si recuperare rapida!!!
Anomis, mi-am salvat mesajul cu ritualul vostru de la baitza lui bebe, si am invidiat capacitatea ta de ati putea face pedichiura
Raluk, aseara cu exercitiile mele de yoga paream un elefant ce se zvarcoleste Asa usor pare cand le vezi pe tipele alea...dar eu am elasticitate 5, daaar, perseverez si azi Luto, nu te mai stresa ca deranjezi cu discutiile despre bebe. Un singur lucru vreau sa iti spun: fii sigura ca atunci cand vor aparea alte mamici (inclusiv eu ), multe intrebari se vor relua, si iaaar se va discuta...asa ca stai linistitaSelen, ma tot gandeam ieri, ca "ga-gu" spus de Ursulica..aduce mai mult a "go-go". Iulika, fii pe faza ca emigreaza ursulica in UK

Gianina 39+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 2 zile!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Maria, se pare ca ai dreptate, era vorba de provizii. Eu nu m-am gandit sa-mi pun papita in bagaj. Daca mai apuc, pun si eu.
Si la mine se ridica foarte sus mai ale seara sau cand mananc de parca ar fi lihnit.
Ai incercat sa cauti camera pe langa bagaj?
Raluk, si eu sunt in acelasi stadiu cu telefoanele.Si daca nu deschid mess-ul vreu 3 zile incep sa ma sune fetele.
kemsy, vazusem si eu ca trebuie sa nasti ,dar n-am fost prea activa pe aici,am multe cap necitite si am tacut malc sa nu fac vreo boacana.Eu am termen 12,dar dupa eco 9. Sper sa fie 9 ca tare nerabdatoare sunt sa-l tin in brate pe puiul meu blond,cret si cu ochi albastri.
Eu am pus sapt dupa um si amr-ul dupa eco.
aleesicoo, felicitari! Stai linistita ca si la mine a fost pala liniuta 2 , dar eu am simtit ca e totul bine si nici n-am mai facut alt test.Sarcina usoara!

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Proba de semnatura!!

Gianina 40 + 1 dupa UM si 40-1 dupa ecograf cu Loris StefanViitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !
AMR: de acum poate sa vina cand vrea...dar nu vrea

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
"Azi noapte la ora 2.05 a venit pe lume bubulina noastra cea grasuna: 3600g si 52cm: ALICIA ANDREEA. Suntem bine amandoua.Adriana"

Felicitari Adriana! Bine ai venit Alicia Andreea!
anomis28, eu intrebam de saculetul cu sare.Intre timp am descoperit ca am un mag DM la 5 minute de mine(real Vitan). Sper totusi sa nu am nevoie.
Pozele erau in aparatul furat si nume n-am apucat sa le dau ca inca nu i-am studiat, mai ales acum de cand au si ochisori(dupa spusele tatei albastri).
Sunt cam intoarsa cu aparatul foto. Cred c-o sa imprumut unul si o sa astept "prima de nastere" de la munca sa-mi iau si eu.

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaMBuna dimineata mami de Ada (acum am vazut si al doilea nume, ce frumooooos e) . Sa nu iti fie frica, sigur o sa duci la termen mataluta, am eu asa o presimtire. Am o prietena tare buna in Shanghai, chinezoaica, care e tot in 30+, va urmaresc pe amandoua cu atentie, sunt geana pe voi! Ca vreau sa va vad cu puiutii in brate, fericite. Nu mai e mult, acusica vin si sarbatorile si gata, vine Chiara Ada.
Chiar iti place Ada? Eu nu sunt incantata. Am propus sa fie Ada in memoria soacrei, sa impresionez familia, si lui tati i-au dat lacrimile, asa ca am pastrat. Daca presimti tu, te cred. Noi, fecioarele, cam simtim lucrurile. Si eu presimt multe la altele, la mine nu presimt nimic ca ma blocheaza frica. Dar va trece. Spor la epilat! 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetele.
Alex las ca se face si bebeluta ta mare a mea a avut 2380 cand a iesit din spital.
Fetele asa rade luta mea iubita
http://family.webshots.com/photo/2286752490104955882FDTtNz

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Adriana felicitari.Sa ai o bebeluta sanatoasa papacioasa necolicioasa si cumintica cu o viata superba, iar tu sa te recuperedi cat ai zice peste si cu muuult titi.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Mamicute dragi..eu sunt habarnista rau, adica nici nu am copil in brate si ma dau cu parerea..dar asa se spune in toate cartile de puericultura..ca lapticul de mama contine absolut tot ce are nevoie bebe! ii asigura inclusiv necesarul de apa! aida spunea la un moment dat ca daca ii dai formula la bebe, trebuie sa introduci si ceiut/apa;

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Alex al meu papa mult la san dar daca nu se satura plange pana vin cu formula completare.

Eu completez lapticul de la san cu aprox 120gr de laptic NAN 1 pe zi. Avem 3 sapt si nu am bagat inca ceai.

Parerea mea e ca daca BB nu face scandal ca i-ar fi foame, nu trebuie completare si se satura cu sanul.

PUP! si fara colici

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi

Mergi la inceput