LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)
Raspunsuri - Pagina 16
greyeras spune:
Neata fetelor!
Scriu repede ca vrea sa-i pun mickey mouse si e cam terorista zilele astea. De luni seara e tare mucioasa, nu am mers la dr, inca, sper sa nici nu ajungem.
Mandarinutza se numeste circul orlando, dar nu stiu programul, noi am fost duminica de la ora 18:30 si tine cam 1h si 30 min.
La tara a fost frumos, ne-am relaxat, doar ca Adelina ne-a cam facut o criza de rasfat de genul ca s-a trantit prin praf un pic, sper sa scapam de naravul asta cu trantitul pe jos cand ceva nu ii convine.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
greyeras spune:

LA MULTI ANI! MIRUNA 

LA MULTI ANI! LISA 

sa fiti sanatoase si fericite.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
slippers76 spune:
Neatza
Azi n-am timp nici sa mor. Cafele multe 

pentru toata lumea.
Sanatate bolnaviorilor mari si mici (Bernix, Sabina, Daria, Fluturas , Alex, si sper sa nu mai fie altii), felicitari celor care au un job nou (Sabina), bafta multa celor care reincep job-ul (inteleg ca-i Papanash pe lista) si zile usoare la gradi pentru toti copilasii, dar mai ales pentru Sara si Andrei, care sunt un pic mai suparati zilele astea.
Pupici si pentru scolarul certat al lui Gabitz (lasa mami, mai bine un copil activ, istet si descurcaret, decat unul natang si supus despre care invatatoarea sa aiba de spus numai de bine - asta era principiul mamei cand eram noi la scoala, ca si le incasa saraca sistematic din cauza noastra
).
Pupici multi printesei Andreea a Celiei, sarbatorita in familie de ieri.
La multi ani fericiti si luminosi pentru toti puiutii care implinesc azi 2 anisori, cu smotoceli suplimentare pentru Mirunica si Lisa. Sa petreceti frumos
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, da, sunt si ustensile de baieti, parca si Rox zicea de ceva similar, daca nu ma inseala creierul placentar Si eu pe Tudor nu prea il vad de Robert Cu bagajul de spital nu ma stresez. Mi-e sa nu uit chestii esentiale gen lenjerie intima, periuta de dinti etc, doar azi l-am intrebat pe dr ce sa duc cu mine miercuri si a zis ca nu e nevoie de nimic Cat despre petrecere, tot nu m-ai ajutat cu tortul ala, desi am asa un sentiment ca sacosa e deja in drum spre Oz Si ce de inimi frante acolo la voi!!! Ce triunghiuri amoroase... ;) |
Avem Mega blocks de mult timp, nu mai putem lua, avem din cel mare cu 120 de piese...Azi la pranz dau p fuga la 2 magazine de jucarii sa caut cadouri si la cateva magazine de mobila pentru pat de om mare.
Cu tortul nu am putut ajuta pentru ca eu fug de bananele in prajituri din cauza ca se inmoaie si nu-mi place consistenta. Si nu mi s-a parut cinstit sa influentez decizia pe baza preferintei mele unice si personale.
Si acum e mai ceva decat triunghi...pe langa Emilia si Milja, a intrat si Amanda in combinatie. Intr-o zi se jucau impreuna si radeau de mama focului tavalinduse in iarba si noroi...
sarbatorita si restul familiei!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria buna dimineata, ![]() LA MULTI ANI LISA MARIA LA MULTI ANI MIRUNA LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI ![]() Petrecere frumoasa tuturor BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Sunt si eu prin zona.
Bikmaria, multumim
. Bafta in continuare cu gradi!! Juniorului cum ii e la scoala?"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Vad ca ofer un espresso mic azi? La multi ani dragelor mele LISA si Mirunei! Sa creasca mari si sanatoase si destepte si frumoase! (Plus LMA in urma si inainte... ca-s absolut neserioasa, stiu. Si sufar.) Cu insomnia mea de gravida, voiam sa dau un raport scurt, ca in vremurile vechi, de acum peste doi ani (!!) - ca la 'Gravidute' nici geana nu am dat de cand cu insarcinarea. Am fost ieri la control. BB e bine, 860g, mare (peste o saptamana mai mare decat statistica, cica!) si i-a prins in final un portret 3d de toata frumusetea. Si seaaamanaaaa cu Michael!!! Zici ca e tot el inauntru! (Or fi frati?! (Sper sa-l placa Emma Sofia - superb nume, cuscra draga, nu mai schimbati nimic, pliiiiz!)Va pup, ca s-a trezit si castorul - fug cu lak-tek / a-lek (=lapte) sus. Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Countdown |
Picio, multumim
. Eu tot am zis sa o iei incetutz, ca prea esti in viteza. Dar las' ca se linsitesc ele apele si la voi. Cum e Radu cu operatia??? Felicitari si pt vestile de la eco si abia astept sa vad si eu mocushoara lui Don Juan No. 2
.Pup pe Mi-cha cel nazdravan si pe parintii-i din dotare
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Sabina La multi ani Mirunica si Lisa! Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de viata! Ceamica, de unde stii tu insides de la cons? ia zi tot Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, multumim
. SI tie bafta cu noul servici si felicitari sotului pt o noua etapa de petrecut alaturi de alti "scoleri" ;). Eu una astep impresii calde de la locurile faptelor ;)"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui alinkav Neata! ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, Lisa Maria! La multi ani, Miruna Andreea! La multi ani, Flavia! La multi ani, Luca! La multi ani, Ioana! La multi ani, Alexandra! ![]() ![]() ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Alinkav, multumim
.La voi cum mai e? Cum se simte Alex? Olivia a scapat???
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui Celia![]() Miruna Andreeade mami Danuta Lisa Maria de mami Adi Flavia Maria de mami Pitic Luca de mami Katrin Ioana de mami Anomar12 Alexandra de mami Daniela76 La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi! mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
Celia, multumim de urari
. TI-am vazut printesa, ce stil si ce fronda
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui greyeras![]() LA MULTI ANI! MIRUNA ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI! LISA ![]() ![]() ![]() sa fiti sanatoase si fericite. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Greyeras, multumim
. Sa va fie de bine relaxarea de la tara."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009