LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neata fetelor!

Scriu repede ca vrea sa-i pun mickey mouse si e cam terorista zilele astea. De luni seara e tare mucioasa, nu am mers la dr, inca, sper sa nici nu ajungem.

Mandarinutza se numeste circul orlando, dar nu stiu programul, noi am fost duminica de la ora 18:30 si tine cam 1h si 30 min.

La tara a fost frumos, ne-am relaxat, doar ca Adelina ne-a cam facut o criza de rasfat de genul ca s-a trantit prin praf un pic, sper sa scapam de naravul asta cu trantitul pe jos cand ceva nu ii convine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! MIRUNA

LA MULTI ANI! LISA

sa fiti sanatoase si fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neatza
Azi n-am timp nici sa mor. Cafele multe pentru toata lumea.
Sanatate bolnaviorilor mari si mici (Bernix, Sabina, Daria, Fluturas , Alex, si sper sa nu mai fie altii), felicitari celor care au un job nou (Sabina), bafta multa celor care reincep job-ul (inteleg ca-i Papanash pe lista) si zile usoare la gradi pentru toti copilasii, dar mai ales pentru Sara si Andrei, care sunt un pic mai suparati zilele astea.

Pupici si pentru scolarul certat al lui Gabitz (lasa mami, mai bine un copil activ, istet si descurcaret, decat unul natang si supus despre care invatatoarea sa aiba de spus numai de bine - asta era principiul mamei cand eram noi la scoala, ca si le incasa saraca sistematic din cauza noastra).

Pupici multi printesei Andreea a Celiei, sarbatorita in familie de ieri.

La multi ani fericiti si luminosi pentru toti puiutii care implinesc azi 2 anisori, cu smotoceli suplimentare pentru Mirunica si Lisa. Sa petreceti frumos

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adimercedes, nu te mai citez, ca e prea lung mesajul deja.
Dar vreau sa-si spun ca imi place cadoul ales Lisei si ma gandesc si eu pt. Tudor la ceva similar, dar cu ustensile pt. baieti...poate un camion-macara mare ca e innebunit, pe care sa-l 'repare'. Sa vad ce gasesc. Mai am pe lista un balansoar mic (asa cum erau odata calutii din lemn de se leganau copii inainte si inapoi) si un tractor cu pedale, dar sa vad ce gasesc. Poate saptamana asta ma ocup de cadou.

Cu numele la tudor, asa am fost si noi. am avut 2 si am zis sa decidem cand il vedem cum arata, sa vedem ce se potriveste mai bine. Si sotul era bucuros si m-a lasat pe mine sa aleg, desi el avusese ideea cu Tudor, iar mie mi-a placut mult, asa ca am zis ca seamana mai mult a Tudor decat a Robert. numele de mijloc, Cristian, era cam batut in cuie.

Cu bagajul de spital, nu-ti fa griji...acolo nu prea ai nevoie de nimic. Aici poti sa mergi la nascut doar cu carnetul de gravida, nu ai nevoie de nimci altceva, au ei de toate. Dar eu mi-am pus chestii care am crezut ca-mi trebuie, oricum...

Iar parintii au tot timpul parerile lor...de...

Spor la pregatirile pentru petrecere, sa va distrati frumos si sa nu te apuce nascutul pana atunci, ci dupa petrecere.

Yaia, da, sunt si ustensile de baieti, parca si Rox zicea de ceva similar, daca nu ma inseala creierul placentar . La noi am vazut camion cu MegaBlocks in el, tare fain si maaare, se poate folosi si la groapa de nisip etc. Eu am luat pt Lisa ceva barcuta cu blocuri din astea si apoi ceva cu Winnie si Kanga etc, plus recent o ferma si toate blocurile astea sunt compatibile si are acum un sac cu o multime de piese sa contruiasca ce vrea. Insa inca ferma e hit mare. www.megabrands.com/Shop/Brands/Maxi/?&page=1&sortby=avail_date&sortdir=DESC&n=48" target="_blank">Aici poti vedea cam ce produse au, insa la noi nu sunt toate si sunt unele pe care nu le-am gasit pe site. Mi s-au parut mult mai faine si accesibile decat Lego Duplo...

Si eu pe Tudor nu prea il vad de Robert , desi si noua ne placea Robert/Roberto pe o vreme, dar parca nu e pt bb asta.

Cu bagajul de spital nu ma stresez. Mi-e sa nu uit chestii esentiale gen lenjerie intima, periuta de dinti etc, doar azi l-am intrebat pe dr ce sa duc cu mine miercuri si a zis ca nu e nevoie de nimic decat de foaia cu semnatura pt ceza si cardul roz pt spital, sa stie ce dosar am ;)

Cat despre petrecere, tot nu m-ai ajutat cu tortul ala, desi am asa un sentiment ca sacosa e deja in drum spre Oz ...

Si ce de inimi frante acolo la voi!!! Ce triunghiuri amoroase... ;)

Avem Mega blocks de mult timp, nu mai putem lua, avem din cel mare cu 120 de piese...Azi la pranz dau p fuga la 2 magazine de jucarii sa caut cadouri si la cateva magazine de mobila pentru pat de om mare.

Cu tortul nu am putut ajuta pentru ca eu fug de bananele in prajituri din cauza ca se inmoaie si nu-mi place consistenta. Si nu mi s-a parut cinstit sa influentez decizia pe baza preferintei mele unice si personale. Eu am o reteta de tort super simpla si bestiala care merge la copii de minune: blat de pandispan (7 oua, 10 linguri zahar, 10 linguri faina), insiropat putin si umplut cu frisca amestecata cu capsune sau sirop de cacao. Iese bestial si copii il adora. Pot da reteta exacta de acasa daca te intereseaza. Si e usor de facut, rapid si...super usor de mancat!

Si acum e mai ceva decat triunghi...pe langa Emilia si Milja, a intrat si Amanda in combinatie. Intr-o zi se jucau impreuna si radeau de mama focului tavalinduse in iarba si noroi... Dar acasa tot pe Milja o pomeneste de mama focului!

sarbatorita si restul familiei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna dimineata,
LA MULTI ANI LISA MARIA
LA MULTI ANI MIRUNA
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI
Petrecere frumoasa tuturor

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Sunt si eu prin zona.

Bikmaria, multumim . Bafta in continuare cu gradi!! Juniorului cum ii e la scoala?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Vad ca ofer un espresso mic azi? Cu o bila de Lindor langa.

La multi ani dragelor mele LISA si Mirunei!
Sa creasca mari si sanatoase si destepte si frumoase!
(Plus LMA in urma si inainte... ca-s absolut neserioasa, stiu. Si sufar.)

Cu insomnia mea de gravida, voiam sa dau un raport scurt, ca in vremurile vechi, de acum peste doi ani (!!) - ca la 'Gravidute' nici geana nu am dat de cand cu insarcinarea.
Am fost ieri la control.
BB e bine, 860g, mare (peste o saptamana mai mare decat statistica, cica!) si i-a prins in final un portret 3d de toata frumusetea. Si seaaamanaaaa cu Michael!!! Zici ca e tot el inauntru! (Or fi frati?! )
(Sper sa-l placa Emma Sofia - superb nume, cuscra draga, nu mai schimbati nimic, pliiiiz!)

Va pup, ca s-a trezit si castorul - fug cu lak-tek / a-lek (=lapte) sus.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Picio, multumim . Eu tot am zis sa o iei incetutz, ca prea esti in viteza. Dar las' ca se linsitesc ele apele si la voi. Cum e Radu cu operatia??? Felicitari si pt vestile de la eco si abia astept sa vad si eu mocushoara lui Don Juan No. 2 .

Pup pe Mi-cha cel nazdravan si pe parintii-i din dotare .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

La multi ani Mirunica si Lisa!
Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de viata!

Ceamica, de unde stii tu insides de la cons? ia zi tot

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, multumim . SI tie bafta cu noul servici si felicitari sotului pt o noua etapa de petrecut alaturi de alti "scoleri" ;). Eu una astep impresii calde de la locurile faptelor ;)

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Neata!

La multi ani, Lisa Maria!
La multi ani, Miruna Andreea!
La multi ani, Flavia!
La multi ani, Luca!
La multi ani, Ioana!
La multi ani, Alexandra!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Alinkav, multumim .

La voi cum mai e? Cum se simte Alex? Olivia a scapat???

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Miruna Andreeade mami Danuta
Lisa Maria de mami Adi
Flavia Maria de mami Pitic
Luca de mami Katrin
Ioana de mami Anomar12
Alexandra de mami Daniela76

La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Celia, multumim de urari . TI-am vazut printesa, ce stil si ce fronda

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

LA MULTI ANI! MIRUNA

LA MULTI ANI! LISA

sa fiti sanatoase si fericite.

Greyeras, multumim . Sa va fie de bine relaxarea de la tara.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput