dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 8
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui izabela603 Buna Monis, Felicitari, sa-ti traiasca puiul. Ma bucur ca ai avut o experienta placuta ... atat cat poate fi de placuta o nastere. Izabela |
Multumesc . A fost o nastere usoara. Ca 'placuta' nu e chiar un cuvant pe care l-as folosi sa descriu asa un... proces
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
alinushca spune:
Am si eu o intrebare pentru cele care ati nascut natural cu dr. Haiduc, va rog. Face epiziotomie de rutina sau sunt si sanse sa scapi? Multumesc!
monis5 spune:
citat din mesajul lui alinushca Am si eu o intrebare pentru cele care ati nascut natural cu dr. Haiduc, va rog. Face epiziotomie de rutina sau sunt si sanse sa scapi? Multumesc! |
Eu l-am intrebat din timpul sarcinii si mi-a spus ca nu e adeptul taiatului 'default'. Pana la urma tot m-a taiat, insa eu am avut un mare hemoroid si taietura a ajutat expulzia, drept urmare a micsorat din riscul ruperii hemoroidului (care oricum a avut de suferit, iar epiziotomia s-a vindecat cu mult inaintea lui). Nu stiu daca nu aveam necazul asta, daca m-ar fi taiat sau nu... cred ca ar fi bine sa discuti cu el. Nastere usoara!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
alinushca spune:
Monis, merci frumos! Si eu am avut probleme cu hemoroizii la prima sarcina. Imi imaginez de ce ati luat decizia asta. Dar oricum, pt domnul doctor e un lucru bun ca macar sa nu o considere o chestie necesara in fiecare caz.
Mai e cineva cu experienta asta ?
crocodilux spune:
Buna!
Ma poate ajuta cineva cu tarifele de la dr Haiduc? Si de la anestezist, neonatolog, moase, asistente, infirmiere. Ma intereseaza atat pentru nastere naturala, cu epidurala, cat si pentru cezariana.
Dr Haiduc vine la nastere?
E plecat in perioada sarbatorilor? In ce perioada?
Multumesc mult.
_walpurgis spune:
Buna, sunt gravidutza in luna a 5-a si noua pe forum. Am citit cu interes acest topic, si m-a ajutat mult sa iau decizia de a alege sa nasc la Filantropia... Peste cateva zile voi merge la o consultatie la domnul Dr. Haiduc, si sper sa fie totul OK si decizia de a naste cu el sa fie definitiva.
Am mers pana acum la la Medlife, la un medic in care mi-am pierdut increderea din pacate... Nu eram decisa sa nasc la Medlife, dar acum m-am hotarat sa imi incerc norocul la Filantropia.
Am sunat pentru programare la Dr Haiduc, dar o doamna amabila de la camera de garda m-a informat ca nu e nevoie de programare, sa vin cand e dl. Dr de garda si sa astept sa imi vina randul... Cu trimitere de la medicul de familie si cu adeverinta de salariat.
Evident, nu cunosc preturile pentru consultatii / nastere cu domnul doctor, si as fi recunoscatoare cui ma va ajuta cu aceste informatii.
Multumesc, si numai bine!
mariucasara spune:
citat din mesajul lui _walpurgis Buna, sunt gravidutza in luna a 5-a si noua pe forum. Am citit cu interes acest topic, si m-a ajutat mult sa iau decizia de a alege sa nasc la Filantropia... Peste cateva zile voi merge la o consultatie la domnul Dr. Haiduc, si sper sa fie totul OK si decizia de a naste cu el sa fie definitiva. Am mers pana acum la la Medlife, la un medic in care mi-am pierdut increderea din pacate... Nu eram decisa sa nasc la Medlife, dar acum m-am hotarat sa imi incerc norocul la Filantropia. Am sunat pentru programare la Dr Haiduc, dar o doamna amabila de la camera de garda m-a informat ca nu e nevoie de programare, sa vin cand e dl. Dr de garda si sa astept sa imi vina randul... Cu trimitere de la medicul de familie si cu adeverinta de salariat. Evident, nu cunosc preturile pentru consultatii / nastere cu domnul doctor, si as fi recunoscatoare cui ma va ajuta cu aceste informatii. Multumesc, si numai bine! |
Din pacate nu te pot ajuta cu tarifele pentru ca eu am mers mereu la Medical City la consultatii. Ca sa iti faci o idee, la Medical City prima consultatie e 120 de lei si urmatoarele 60 de lei. O eco trim 2-3 si consultatie este 280 de lei.
Sarcina si nastere usoara!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru
zaizak spune:
Buna seara viitoare mamici marca Haiduc.Eu am nascut in martie cu Catalin e super om si super dr.
Walpurgis parerea mea este ca pentru prima intalnire cu el ar fi bine sa te duci la Medical City sau Euroclinic,este mai liniste poti sa discuti cit vrei cu el sunteti doar voi in cabinet,iti explica tot (mai are putin si iti deseneaza) iti raspunde la toate intrebarile,la Filantropia cind e el de garda s-ar putea sa astepti mult mai ales daca are vreo nastere si dupa toate celelalte paciente ale lui sau nu.La spital intra si alti dr cu pacientele lor asistente nu-ti mai zic se plimba lumea pe acolo ca pe bulevard si oricum se grabeste si el (poate o nastere poate fffffffff multe paciente si daca sunt pacientele lui de mai mult timp le baga in fata).Oricum nu-ti face probleme esti pe maini fffffffffffffffffff bune.Daca pot sa te mai ajut cu ceva astept intrebari.
Mami de fetita ANA-MARIA
_walpurgis spune:
Multumesc mult, zaizak si mariucasara!
Sper sa reusesc sa obtin programare atunci la o clinica in timp util (desi acum, cu sarbatorile, cine stie).
Voiam sa merg la Filantropia ca sa vad si spitalul, nu am fost niciodata acolo desi am tot auzit ca sunt conditii bune.
O sa revin sa povestesc cum a fost vizita la domnul doctor!
zaizak spune:
Walpurgis nu cumva Catalin e plecat de sarbatori din tara,eu asa stiu parca de pe 15 dec nu mai este pina la anul intereseaza-te eu asa am auzit niste gravidute care trebuiau sa nasca cu el in perioada asta.In legatura cu programarea parerea mea e ca la Medical City e mai bine nu sunt multe prog si e si mai intim eu numai acolo am fost sa-mi citeasca analizele si eco.Stai linistita sunt super conditii la Filantropia.Sa-mi spui si mie te rog daca l-ai gasit in perioada asta ca as vrea sa-mi fac si eu o prog la el.Bafta!!!!!!!
Mami de fetita ANA-MARIA