dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mariucasara spune:
zaizak pe mine m-a chemat la control pe 28 decembrie. Nu stiu daca de Craciun nu e cumva plecat dar intre Craciun si revelion e la spital.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru
_walpurgis spune:
zaizak, tocmai mi-am facut programare la Euroclinic pe 21 Decembrie la dr. Haiduc. Deci cel putin pana atunci este in tara. S-ar putea deci pana de Craciun sa il gasesti.
Sincer am sunat prima data la Euroclinic si mi-a gasit loc luni, asa ca nu am apucat sa mai sun si la Medical City....
Dar banuiesc ca e OK si acolo.
zaizak spune:
walpurgis stai linistita e ok si la Euroclinic eu am fost o sg data acolo,chiar nu mai stiu pe cine am auzit ca e plecat din tara,in fine nu mai conteaza, astept sa-mi spui cum a fost.Pup
zaizak spune:
Walpurgis ce ai facut la dr?S-a intamplat ceva?
Craciun fericit tuturor si la multi ani!!!!!!!!!!!
Mami de fetita ANA-MARIA
BraveGirl spune:
Eu aveam programare pe 21, dar m-am anulat-o si m-am reprogramat pe 28. Deci nu e plecat din tara.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
_walpurgis spune:
A fost super prima intalnire cu domnul doctor, intradevar este un om deosebit. A trebuit sa il astept pentru ca avusese o nastere, insa asistentele de la Euroclinic mi-au spus zambind ca daca dansul a spus ca revine pentru consultatie, asa o sa fie. Si asa a fost, desi trecuse ora pana la care avea program, si nu mai eram decat eu in sala de asteptare. M-a lasat fara cuvinte...
A vorbit cu rabdare, foarte amabil, desi avusese o zi grea... rar am intalnit asa un om, fie medic sau nu.
Voi merge la Medical City pentru urmatoarea consultatie... acum am inima impacata, stiu ca o sa fie bine! Mi-a dat de facut niste analize.
Multumesc mult pentru incurajare, zaizak! Pup.
Sarbatori fericite tuturor!
little15 spune:
Am nascut cu dr. Hiduc, natural fara epidurala. Intrucat kitul nu mi-a folosit, as vrea sa-l vand. Cine doreste imi poate lasa mesaj privat.