dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodilux spune:

little 15, cum a fost? cum s-a comportat dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seracristal spune:

Buna,

si eu sunt pacienta a dr Haiduc si subscriu la parerile bune despre el. Voi naste undeva la sfarsitul lui februarie la Filantropia si va rog sa imi dati si mie tarifele daca ati nascut de curand. Va multumesc pentru ca impartasiti parerie si experientele voastre. Mie imi sunt de mare ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Buna,
Sunt o viitoare mamica, insarcinata in 18 saptamani si am decis sa-mi doctorul. Dupa lungi documentari pe net ( si intreband dif pers) am decis ca voi merge la Dr Haiduc.Singura chestie care ma nelinisteste e ca din cate am citit politica spitalului merge pe nastere naturala. Sunt intru totul de acord,insa oare daca e nevoie de cezariana te lasa sa te chinui?!
Rugamintea mea ar fi daca imi puteti spune si mie tarifele pentru nastere si poate si tariful pe consultatie la filantropia; si daca stiti cum pot ajunge la Dr Haiduc la Filantropia?
Va multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

dianuzza, si eu am avut aceeasi nelamurire. Inital am vrut sa merg la Filantropia pentru prima consultatie, dar am primim sfaturi foarte bune pe acest topic (multumesc mariucasara si zaizak ) sa merg la una din clinicile particulare la care domnul doctor mai lucreaza, pentru ca acolo are mai mult timp sa discute cu tine in liniste.

Eu am sunat la Filantropia la camera de garda si mi-au spus care este programul d-lui dr., dar mai bine incerci sa iti faci o programare direct la Medical City sau Euroclinic, apoi stabilesti impreuna cu dumnealui unde vei merge pentru urmatoarele consultatii.

In paginile anterioare ale topicului poti gasi toata discutia despre acest subiect. Bafta!

Tarifele pentru nastere - si eu as vrea sa le stiu

www.justmommies.com/tickers/pic/baby_due/23548/" border="0">

Mergi la inceput

multumesc walpurgis,
Asa am si facut :). Mi-am facut programare la euroclinic pe data de 11, puteam merge si la filantropia pe 16 cand era el de garda, insa avand in vedere ce am citit pe forum , adica exact ceea ce mi-ai spus si tu, am zis sa merg la euroclinic si apoi discut cu el despre restul. Astept in continuare daca este cineva care ma poate ajuta cu preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Walpurgis, ti-am trimis PM cu tarifele. Le am si eu de la alte fete care au nascut deja cu el. Si eu sunt pacienta lui Haiduc, dar inca nu am nascut, sper ca dupa ce nasc sa am timp sa va dau detalii despre cum a fost.

dianuzza, activeaza-ti te rog mesajele private din profilul personal ca sa-ti pot trimite tarifele.

va si sa aveti sarcina usoara!

Carmen 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

Multumesc mult KarmenS!! Esti foarte draguta
Acum sunt si mai fericita, pentru ca am aflat ca voi avea o fetita!! Nu am stiut ca bebelusul este o bebelina ... pana aseara la morfo-fetala.
DPN 11 mai 2010.

Merg la domnul doctor Haiduc dupa data de 20 cu rezultate si ecografii, si va mai povestesc detalii dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Si eu am auzit cuvinte bune despre dr. C. Haiduc.

Felicitari, Walpurgis, pentru fetita, sa fiti sanatoase si sarcina cat mai usoara iti doresc!

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Citat:
citat din mesajul lui _walpurgis

Multumesc mult KarmenS!! Esti foarte draguta
Acum sunt si mai fericita, pentru ca am aflat ca voi avea o fetita!! Nu am stiut ca bebelusul este o bebelina ... pana aseara la morfo-fetala.
DPN 11 mai 2010.

Merg la domnul doctor Haiduc dupa data de 20 cu rezultate si ecografii, si va mai povestesc detalii dupa!

Cu placere!
Felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa!

Carmen 35 +

Mergi la inceput

Gata, mi-am activat mesajele private :). Nu stiam ca este necesar sa activez aceasta optiune...ma gandeam ca e deja activata.
Multumesc KarmenS pentru indrumare. Astept tarifele
Felicitari Walpurgis!!!! Si eu sper sa am tot o fetita, pe 28 ianuarie vom face cunostinta prin eco 4D :). Pana atunci sunt nerabdatoare sa il cunosc pe Dr Haiduc. Luni pe 11 merg la el, dupa care o sa va spun ce parerea mi-am facut.

Va pup!

Mergi la inceput