dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _walpurgis spune:

Multumesc mult pentru urari!
Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Si... poate ne vedem pe la maternitate, daca suntem in aceeasi perioada!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianuzza

Gata, mi-am activat mesajele private :). Nu stiam ca este necesar sa activez aceasta optiune...ma gandeam ca e deja activata.
Multumesc KarmenS pentru indrumare. Astept tarifele
Felicitari Walpurgis!!!! Si eu sper sa am tot o fetita, pe 28 ianuarie vom face cunostinta prin eco 4D :). Pana atunci sunt nerabdatoare sa il cunosc pe Dr Haiduc. Luni pe 11 merg la el, dupa care o sa va spun ce parerea mi-am facut.

Va pup!

Dianuzza, ti-am trimis tarifele. Succes la intalnirea cu dr. si sarcina usoara!

Carmen 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Multumesc mult KarmenS! Am primit tarifele. Abia astept sa merg diseara la dr. pt ca mi-am facut si niste analize de sange care nu mi-ai iesit chiar bine. Am inteles ca la femeile insarcinate se intampla sa mai iasa valorile mai mici sau mai mari, acum depinde cat de mici sau mari sunt.
Sarcina usoara si voua si bebei sanatosi :)

Mergi la inceput

Hello mamici.
Am fost ieri la Dr Haiduc la Euroclinic. Sunt multumita. E calm si dragut. I-am precizat faptul ca doresc sa nasc la Filantropia, si evident ca nu a avut nimic impotriva. Mi-a spus ca ar prefera sa ne vedem in contiare la Euroclinic. M-a linistit in ceea ce priveste analizele de care va spuneam ca sunt ingrijorata.A zis ca valorile sunt normale pentru o femeie insarcinata. Acum urmeaza sa ne vedem dupa ce fac 4D. O intrebare as avea: voi cum ati procedat cu nr lui de tel ...in caz ca am vre-o problema m-as simti mai linistita sa am nr lui,sa il pot suna. Vi l-a dat el sau i l-ati cerut voi? Nu stiu cum sa procedez .
Multumesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianuzza

Hello mamici.
Am fost ieri la Dr Haiduc la Euroclinic. Sunt multumita. E calm si dragut. I-am precizat faptul ca doresc sa nasc la Filantropia, si evident ca nu a avut nimic impotriva. Mi-a spus ca ar prefera sa ne vedem in contiare la Euroclinic. M-a linistit in ceea ce priveste analizele de care va spuneam ca sunt ingrijorata.A zis ca valorile sunt normale pentru o femeie insarcinata. Acum urmeaza sa ne vedem dupa ce fac 4D. O intrebare as avea: voi cum ati procedat cu nr lui de tel ...in caz ca am vre-o problema m-as simti mai linistita sa am nr lui,sa il pot suna. Vi l-a dat el sau i l-ati cerut voi? Nu stiu cum sa procedez .
Multumesc :)

Mie mi-a dat nr de tel cd m-am dus cu prima eco care confirma sarcina. Dc nu ti l-a dat, cere-i-l la urmatoarea vizita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Hm... cine stie dc nu mi l-a dat BraveGirl.Il voi cere eu la urmatoarea vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna fetele.
Traiesc a treia oara minunea de a fi mamica.Si mi-am spus ca de data asta vreau sa fie superb(nasterile dinainte au fost ok, maternitatea a fost jalnica).Sunt din provincie, dupa indelungi cautari,recomandari am ales :dr Haiduc, e asa cum trebuie, cum mi-as dori sa fie un doctor.In fine, am scris un mail celor de la Euroclinic pt 2 programari acum 2 zile si inca nu am un raspuns de la ei.Doar telefonic se fac programarile?
Am citeva intrebari pt voi fetele:
-la prima intilnire are voie si tatal copilului sa participe?
-in timpul sarcinii va recomanda el unde si la cine sa faceti ecografiile?(as incepe deja sa-mi fac citeva programari la dr Pop)
Multumesc, si pe parcurs va mai intreb.In functie de cum decurge sarcina ma voi decide si unde sa nasc:Filantropia sau Euroclinic.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna fetele.
Traiesc a treia oara minunea de a fi mamica.Si mi-am spus ca de data asta vreau sa fie superb(nasterile dinainte au fost ok, maternitatea a fost jalnica).Sunt din provincie, dupa indelungi cautari,recomandari am ales :dr Haiduc, e asa cum trebuie, cum mi-as dori sa fie un doctor.In fine, am scris un mail celor de la Euroclinic pt 2 programari acum 2 zile si inca nu am un raspuns de la ei.Doar telefonic se fac programarile?
Am citeva intrebari pt voi fetele:
-la prima intilnire are voie si tatal copilului sa participe?
-in timpul sarcinii va recomanda el unde si la cine sa faceti ecografiile?(as incepe deja sa-mi fac citeva programari la dr Pop)
Multumesc, si pe parcurs va mai intreb.In functie de cum decurge sarcina ma voi decide si unde sa nasc:Filantropia sau Euroclinic.

Catalina, ROBERT si CATALIN

eu am fost la toate vizitele medicale cu sotul. am nascut la Euroclinic, si sotul a asistat la nastere.
Programarile la Euroclinic se fac doar telefonic. Program are dr.Haiduc doar lunea. De obicei, el te trimite la d=na dr.Steriu pt eco, dar nu are nimic impotriva s amergi la cine vri tu.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Da, asa este. Eu cand am fost la el prima data aveam deja programare pt 4D la Medlife la Dr Varlas( care este si colegul Dr Haiduc) si mi-a spus ca nu are nimic impotriva sa merg la Dr Varlas la ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Si Steriu e colega cu Catalin eu numai la ea mi-am facut eco.Programari trebuie cu o luna innainte,eu mi-le faceam de la o eco la alta.

Mergi la inceput