dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Sunt si eu pacienta Dr Haiduc de cateva luni si sunt foarte multumita de el. Am schimbat 3 doctori in sarcina asta si de el sunt cel mai multumita, luand in calcul si conditiile de la filantropia care nu se compara nici pe departe cu cele de la Giulesti sau Cantacuzino, deatfel sunt putine spitalele mai ok ca Filantropia.

Am ajuns la el printre altele si la recomandarea Eseei si ii multumsc pt asta.

Legat de ecografii, cand am ajuns la Dr Haiduc aveam deja facte programari la Herghelegiu si a parut incantat de asta ! Nu a avut nimic impotriva.

As vrea si eu preturile de la cineva care a nascut recent cu el.

e in burtica +33 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela603 spune:

Buna,

Ti-am trimis PM cu tarifele.

Izabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vesta spune:

Buna ziua,

Si eu sunt o viitoare mamica (am 30 saptamani), iar dl.doctor Haiduc imi urmareste sarcina. Pana acum totul a fost ok. Din pacate nu imi permit sa nasc la Euroclinic, asa ca o sa optez pentru Filantropia (de care am auzit ca a fost recent renovat, si ca atare conditiile s-au imbunatatit...sper!). Ma apropii de momentul in care o sa deschid subiectul delicat al tarifului la nastere...ma puteti ajuta insa cu o informatie in acest sens, sa stiu la ce sa ma astept?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ma bucur mult sa aud ca sunteti multumite de dr Haiduc.Abia pe 1 februarie voi avea prima consultatie la Euroclinic deocamdata.
Multumesc BraveGirl,zaizak,dianuza,sensibila pt informatiile pretioase pt mine.Va voi povesti dupa.
Vesta, sarcina si nastere usoara.!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianuzza spune:

Nu ai pt ce Katalina. Si pt mine acest forum este de foarte mare ajutor. Eu pe 15 feb merg la Haiduc.
Apropo, stie cineva daca se mai tin cursuri la Filantropia si daca da cum pot ajunge la aceste cursuri? Pe site-ul spitalului exista un mail de contact, unde am si intrebat referitor la aceste cursuri, insa nu mi-a raspuns nimeni.
Va pup, sarcina si nastere usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianuzza

Nu ai pt ce Katalina. Si pt mine acest forum este de foarte mare ajutor. Eu pe 15 feb merg la Haiduc.
Apropo, stie cineva daca se mai tin cursuri la Filantropia si daca da cum pot ajunge la aceste cursuri? Pe site-ul spitalului exista un mail de contact, unde am si intrebat referitor la aceste cursuri, insa nu mi-a raspuns nimeni.
Va pup, sarcina si nastere usoara tuturor!

Suna pe numarul de centrala de la contactul spitalului si cere la sala de nasteri, unde moasele iti pot spune cand tin cursul. In 2009 era 1 data / sapt miercurea dupa masa, timp de 4 saptamani.
Sunt ei un spital mai fain ca altele, dar pana sa raspunda si la mailuri, e cale destul de lunga
Bafta!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodilux spune:

Buna!

Vi s-a intamplat sa nasteti noaptea? Ce e de facut atunci? Doctorul Haiduc vine la nastere si noaptea? Poate sa fie sunat noaptea? Ce stiti? Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns little15 spune:

Nu este nimeni pe aici interesata sa cumpere un kit de epidurala?
Asa cum am mai scris am nascut natural fara epidurala, cu doctorul Haiduc. Intrucat doctorul nostru asista la o alta nastere, anestezistul nu s-a grabit sa vina sa-mi faca epidurala.
Se livreaza cu bonul din farmacie, si e mai ieftina decet la Helpnet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Am nascut acum 3 ani si zece luni cu doctorasul nostru si de atunci urmaresc mereu ce se mai scrie despre el
Ma bucur f mult ca majoaritatea pacientlor lui au aceiasi parere ca si mine despre el
Referitor la intrebarea dc vine sau nu noaptea, eu stiu ca atunci cand eram eu acolo venea indiferent de ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodilux spune:

little 15, ce anestezist era de garda? mi se pare inadmisibil sa nu vina!

Mergi la inceput