dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 6
alexa75 spune:
Dragele mele,
Daca ma puteti ajuta, am urmatoarea intrebare pt pacientele dr. Haiduc: daca ma programez la o consultatie la dansul in ce va consta consultatia la 38 saptamani cate am: pe masa sau si ecografie? Problema mea este ca pana pe 17 nov cand as fi programta sunt cam stresata sa nu se intample ceva si pt linistea mea si a familiei as vrea o consultatie la alt medic si ar fi si mai bine o ecografie. Banuiesc ca nu e vreo problema ca m-as duce pt. prima data la dansul.Doctora mea nu prea recomanda ecografii, ea consulta doar "digital".
Multumesc,
Alexa
Eseea spune:
Alexa, nu vad nicio problema in a te duce la prima consultatie la 38 de saptamani, doar e pe bani, nu? Controlul..pai depinde ce vrei sa faci. Tu vrei sa nasti cu dr Haiduc sau vrei doar o consultatie? Iti face control pe masa la 38 de saptamani si eco daca vrei tu sau daca nu ai mai facut demult. daca tu vrei eco, ii spui si gata.
Mami de fetita si de baietel
alexa75 spune:
Eu vreau doar o consultatie dar nu stiam daca dansul practica la varsta asta a sarcinii si consult ecografic. Consultatia o vreau pt psihicul meu si anume sa vad ca bebe e bine, are lichid suficient si nu stiu alte probleme ce ar putea aparea pana nasc. Ultima ecografie a fost la 33 saptamani cand totul era bine. Sunt oare paranoica?
Petit_bebe spune:
Pentru Essea. Tot din postarile ei m-am inspirat si eu cand am scris mesajul anterior referitor la nastere, politica spitalului etc! Mi se pare strigator la cer sa te lase mai mult de 24 h sa te chinui si apoi tot la cezariana sa ajungi. Nu inteleg de ce condamna aceasta practica. Am indoieli despre nasterea la Filantropia....
Rebiana27 spune:
Am mai nascut la Filantropia acum 2 ani si jumatate si in martie voi naste din nou, tot acolo.
Essea te rog, imi trimiti pe PM, tarifele practicate? Ma gandesc ca nu-s aceleasi ca acum 2 ani si jumatate...
Multumesc anticipat!!
Mami de Luca si19+ cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!
AlinaEmi spune:
Essea, multam mult pentru implicare si obiectivitate ! Am studiat toate linkurile si am bagat la cap... Din experienta pe care ai avut-o tu inteleg ca ai nascut mai mult "pe viu", epidurala ioc a doua oara.... Spune-mi sincer, a fost si din cauza ca Haiduc a ajuns / si-a dat ok-ul prea tarziu ? - macar la tine n-a durat mult chinul !! ce imi poti spune despre promptitudinea cu care apare la spital (in caz ca e noapte spre exemplu...) ?
Cat despre experienta fetei care a dat jumatate din bani inainte la moasa si a fost apoi lasata balta sa se chiunuie pana la 5 dimineata, ea tot pacienta dr. Haiduc era ? si daca da, dr. nu s-a interesat de soarta ei atata timp ?
Pt Petit_Bebe : In privinta cezarienei Dl. Dr. Haiduc a fost "convingator" in felul urmator : "daca vrei la Filantropia nasti natural, daca vrei cezariana, mergi la Euroclinic". Cu alte cuvinte nu a incercat sa convinga sustinand anumite aspecte pozitive ale nasterii naturale, nici vorba, eu singura am incercat sa ma conving ca asa este mai bine, adica am citit, am cerut si parerea altui medic.... Intre timp a aparut si complicatia cu fibromul si am inteles ca din cauza pozitiei sale in cazul meu, nasterea naturala este chiar mai putin riscanta. Cu alte cuvinte, ca sa o spun direct, nu ma mira cazul laurei.s - la Filantropia subiectul se cam rezuma la o problema de costuri, am senzatia ca doctorii sunt instruiti sa nu care cumva sa le creasca (ceza implica costuri mai mari si spitalizare mai lunga...). Normal ar fi sa putem avea incredere ca se va face cum este mai bine, totusi, dati-mi si mie voie sa am mici indoileli si temeri !
Eseea spune:
Fetelor, va rog mult, cine mai are lista mea de tarife in pm sa o trimita si Rebianei, ca sa nu mai scriu eu iar. Rebiana, daca nu o primesti de la altcineva, o voi rescrie eu. Te rog sa ma anunti.
Alina, iti voi raspunde maine, ca sa dezvolt mai bine.
Mami de fetita si de baietel
irrinaa spune:
AlinaEmi te rog sa imi trimiti si mie tarifele rugasem si eu fetele sa imi trimita PM .Multumesc!
Irina29+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe
Rebiana27 spune:
Am primit PM. Multumesc mult, Alina si Essea!
Eu voi naste cu dr Militaru insa tarifele sunt aceleasi cu siguranta!
Mami de Luca si20+ cu
I can't fake with dignity so i'll not try!!