dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alina, eu am nascut de 2 ori la Filantropia, cu epidurala. Nu vad care e problema care te streseaza. Tu il anunti pe dr Haiduc ca vrei cu epidurala, cand discutati despre nastere. Preferabil sa o ai si tu cumparata, in caz ca nu au pe stoc..........Ai destul timp ( mai ales ca esti primipara) si in timpul travaliului sa discuti despre asta cu moasele, dr etc.....Stai LINISTITAAAaaaaa ca anestezistul vine sigur!! Iti garantez!! E nelipsit din spital. Vine, discuti, stie el cand sa o faca ( apare imediat ). Cheia e Haiduc. anestezistului ii dai banii inainte sau dupa, cum vrei tu.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grauntza spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

AlinaEmi, ai PM. Grauntza iti trimit si tie cu toate ca pana la termen mai ai ceva , dar cunosc nerabdarea ...De dr. Veduta n am auzit, dar dc e recomandat, trebuie sa fie bun; pana acum mergea cu dr. Steriu.De nascut la Medical City nu am auzi inca, la Euroclinic poate; sincer, intr-adevar conditiile sunt super in cel din urma spital, dar pt o sedere scurta nu se merita atatia bani; exista rezervele in Filantropia ca alternativa viabila.
monis5 nastere usoara, sa ne povestesti cum a fost.
Petit_bebe despre nastere, eu l-am abordat...din vreme si a fost ff diplomat :"Tu ce ai prefera ?",fiindu-mi frica de ambele am discutat despre alternative. Celule stem recolteaza, e o procedura banala pt ei, poti sa ii spui ca vrei vrea si atat.
Sarcina usoara in continuare.

Mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009

Narcisica, astept si eu PM-ul de la tine.Merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Grauntza

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

AlinaEmi, ai PM. Grauntza iti trimit si tie cu toate ca pana la termen mai ai ceva , dar cunosc nerabdarea ...De dr. Veduta n am auzit, dar dc e recomandat, trebuie sa fie bun; pana acum mergea cu dr. Steriu.De nascut la Medical City nu am auzi inca, la Euroclinic poate; sincer, intr-adevar conditiile sunt super in cel din urma spital, dar pt o sedere scurta nu se merita atatia bani; exista rezervele in Filantropia ca alternativa viabila.
monis5 nastere usoara, sa ne povestesti cum a fost.
Petit_bebe despre nastere, eu l-am abordat...din vreme si a fost ff diplomat :"Tu ce ai prefera ?",fiindu-mi frica de ambele am discutat despre alternative. Celule stem recolteaza, e o procedura banala pt ei, poti sa ii spui ca vrei vrea si atat.
Sarcina usoara in continuare.

Narcisica, astept si eu PM-ul de la tine.Merci frumos.

Gata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela603 spune:

Buna,

EU am dat banii la sfarsit si dr-lui (tot Haiduc), si moaselor si anestezistului. Despre anestezist pot sa va spun ca nu se mai misca de langa mine asteptand banii iar eu nu ma prindeam..ma gandeam ca am tot timpul sa-i dau pana iese din tura...noroc ca m-a avertizat Catalin ca asta asteapta. Eu nu mi-am cumparat kit-ul pt ca mi se pare normal sa-l furnizeze spitalul. Nu cred ca se poate sa nu aiba...ganditi-va la persoanele care tb sa nascu cu cezariana, ce fac daca nu au kit, le opereaza pe viu? In plus anestezistul nu mai primeste nici un ban daca nu face epidurala asa ca sunt de parere ca va face tot posibilul sa aiba kit-uri de epi pe stoc.
Izabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna,

Sunt si eu o graviduta in 29 de saptamani si voi naste la Filantropia.Va rog sa imi trimiteti si mie "tarifele" practicate.

in legatura cu dr.Veduta, eu am facut eco de 21 de saptamani la ea.Este o tipa super draguta, calma, iti explica tot(face eco la mana stanga, asa ca ai posibilitatea sa vezi monitorul pe tot parcursul ecografiei).E nou venita in spital,abia intoarsa de la specializare din Londra.Eu am fost foarte multumita de ea.

Irina29+ si Viviana(30.09.2004)
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Multumim Eseea de lamuriri! Eu am precizat ca-s la prima nastere si nici nu am prea stat prin spitale ca sa stiu cum se procedeaza cu "onorariul". Dar de-aia va avem pe voi fetele cu experienta ca sa ne luminati si pe noi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Multumesc fetelor pt. lamuriri. Adevarul este ca sunt stresata, sunt la prima nastere si nu prea stiu la ce sa ma astept. Initial eram chitita pe ideea de ceza si mi-a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca poate e mai bine natural cu epidurala. Am citit totusi experiente destul de diferite legate de epidurala si de aceea mi-e putin teama, pare ca tine si de ceva noroc sa prinda... eu imi pun toate sperantele in ea !
Eseea, tu zici c-ai experimentat-o de 2 ori, a mers ok de fiecare data ? Am inteles ca dr. Haiduc si nu anestezistul stabileste de fapt momentul administrarii, te-a lasat sa te chinui mult ?

Mergi la inceput

fetelor, eu am mai povestit pe aici cum a decurs totul, va pun niste linkuri, dar puteti cauta si voi la capitolul despre Filantropia, dupa data de 11.03

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132997&whichpage=17

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135168&whichpage=6

epidurala se pune pe la dilatatie 4-5, catalin stabileste momentul. Nu va lasa sa va chinuiti dar pana la dilatatie 4-5 nu are ce sa va faca, decat sa va incurajeze . Cititi ce am scris despre epidurala la linkurile puse si apoi astept intrebari. Stati linistite, sunteti pe maini bune, eu as face 10 copii cu el ( eiiiiiii, nu chiar cu el, intelegeti voiiiiiiii) si tot asa as naste : natural cu epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Petit_bebe spune:

In afara de partea financiara as vrea sa mai postati daca stiti cat de vehementa e politica spitalului in legatura cu cezariana. Vad ca burticile nasc toate natural ceea ce ma face sa cred ca doctorasul are ceva putere de convingere.
Am citit pe acest forum o postare care m-a cam descurajat, saraca a fost lasata sa se chinuie mai bine de 24 de ore si tot la cutit a ajuns ceea ce mi se pare aberant si o abordare total lipsita de profesionalism, bine ca nu au folosit forcepsul ca la cat de hotarati sunt pe natural nu m-ar fi surprins. Eu una as prefera cezariana decat forceps. voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

fetelor, cititi aici alte postari elocvente despre Filantropia, ale laura.s. Sper sa nu se supere ca dau linkul, dar are dreptate, e bine sa stiti ca intr-adevar nu-s cainii cu colaci in coada nici la Filantropia. Dar, una peste alta, este un spital de stat f bun si cu conditii mai mult decat decente. Din postarea fetei o sa va dati seama si de ce va sfatuiesc " banii numai dupa". Dupa ce ii dati moaselor, cel putin, adiooooooo nu le mai vedeti.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118215&whichpage=14

Mergi la inceput