dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 4
AlinaEmi spune:
Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu "tarifele" ca mai am foarte putin. Ma intereseaza atat nasterea naturala cu epidurala cat si cezariana (inca nu se stie pt. ca sunt ceva probleme ) + anestezist + ce mai stiti voi ca mai este nevoie.
Multam frumos si numai bine !
Petit_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaEmi Buna fetelor, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu "tarifele" ca mai am foarte putin. Ma intereseaza atat nasterea naturala cu epidurala cat si cezariana (inca nu se stie pt. ca sunt ceva probleme ) + anestezist + ce mai stiti voi ca mai este nevoie. Multam frumos si numai bine ! |
Am incercat sa iti trimit un pm dar nu l-ai deblocat. Incerca sa iti activezi aceasta optiune si iti trimi pm cu ce am aflat eu.
Nastere usoara si bebe frumos si sanatos.
mariucasara spune:
citat din mesajul lui AlinaEmi Buna fetelor, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu "tarifele" ca mai am foarte putin. Ma intereseaza atat nasterea naturala cu epidurala cat si cezariana (inca nu se stie pt. ca sunt ceva probleme ) + anestezist + ce mai stiti voi ca mai este nevoie. Multam frumos si numai bine ! |
Ai PM. Nastere usoara!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+
narcisica28 spune:
AlinaEmi, ai PM. Grauntza iti trimit si tie cu toate ca pana la termen mai ai ceva , dar cunosc nerabdarea ...De dr. Veduta n am auzit, dar dc e recomandat, trebuie sa fie bun; pana acum mergea cu dr. Steriu.De nascut la Medical City nu am auzi inca, la Euroclinic poate; sincer, intr-adevar conditiile sunt super in cel din urma spital, dar pt o sedere scurta nu se merita atatia bani; exista rezervele in Filantropia ca alternativa viabila.
monis5 nastere usoara, sa ne povestesti cum a fost.
Petit_bebe despre nastere, eu l-am abordat...din vreme si a fost ff diplomat :"Tu ce ai prefera ?",fiindu-mi frica de ambele am discutat despre alternative. Celule stem recolteaza, e o procedura banala pt ei, poti sa ii spui ca vrei vrea si atat.
Sarcina usoara in continuare.
Mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
Petit_bebe spune:
citat din mesajul lui narcisica28 AlinaEmi, ai PM. Grauntza iti trimit si tie cu toate ca pana la termen mai ai ceva , dar cunosc nerabdarea ...De dr. Veduta n am auzit, dar dc e recomandat, trebuie sa fie bun; pana acum mergea cu dr. Steriu.De nascut la Medical City nu am auzi inca, la Euroclinic poate; sincer, intr-adevar conditiile sunt super in cel din urma spital, dar pt o sedere scurta nu se merita atatia bani; exista rezervele in Filantropia ca alternativa viabila. monis5 nastere usoara, sa ne povestesti cum a fost. Petit_bebe despre nastere, eu l-am abordat...din vreme si a fost ff diplomat :"Tu ce ai prefera ?",fiindu-mi frica de ambele am discutat despre alternative. Celule stem recolteaza, e o procedura banala pt ei, poti sa ii spui ca vrei vrea si atat. Sarcina usoara in continuare. Mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009 |
As vrea si eu listuta cu preturile. Mai am pana nasc dar incerc sa ma informez din timp. Tu cum ai nascut? Pe mine m-ar incanta cezariana. Din pacate o data cu sarcina am descoperit un fibrom care e in crestere de la 0.9 cm cat avea cand eram in 6 sapt acum a ajuns la 2.9 cm, la 17 sapt. L-am intrebat pe dr. daca e cazul sa imi fac pr dar a a fost rezervat in afirmatii, a zis ca e important rezultatul morfologiei pt trim II si abia apoi poate sa imi spuna mai multe.
Am inteles ca in cazul unei cezariene se poate elimina si fibromul dupa scoaterea fatului de aceea as opta pentru varianta aceasta.
S-a mai lovit cineva de problema aceasta? Astept orice informatie im domeniu.
Multumesc mult si sarcina usoara iar pentru narcisica28 un bebe sanatos.
AlinaEmi spune:
Multumesc mult fetelor pt. PM-uri ! Observ ca "tarifele" sunt dintr-o singura sursa asa ca daca mai stiti, mai trimite-ti.... As mai avea o nelamurire, cand se dau banii la medic si mai ales la anestezist ?? anestezistul sta cu acul in mana si eu cu plicul ?
Pt. petit_bebe : din pacate nu vei putea face cezariana + scoatere de fibrom in aceeasi interventie. Am avut si eu aceeasi dorinta si dr. Haiduc mi-a explicat clar ca nu este posibil (mai mult, inteleg ca este o procedura interzisa in timpul cezarienei deoarece poate provoca o mare hemoragie). In plus, dr. Haiduc este impotriva cezarielelor (inteleg ca nu atat el personal cat mai mult politica spitalului) asa ca, si eu care plecasem din start pe ideea asta a trebuit usor usor sa ma gandesc si la varianta naturala. Sper doar ca, la nevoie, nu vor fi absurzi si sa mearga pe natural cu orice pret.
Toate bune !
mariucasara spune:
AlinaEmi eu voi da dupa nastere la medic, moasa, asistente, etc. La prima nastere asa am facut si a fost totul ok. La anestezist astept si eu sa vad ce spun fetele cu experienta ca la prima nastere nu am avut anestezie.
Sarcina si nastere usoara!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 27+ Sebastian Petru
KarmenS spune:
Fetelor, si eu sunt pacienta dr. Haiduc, mi se pare un doctor foarte ok pana acum si am incredere in el! M-ar interesa si pe mine tarifele, daca sunteti dragute!
Cred ca pentru doctor onorariul se da dupa, poate pt moasa sa-i dai inainte avand in vedere ca ea are grija de tine mai tot timpul, zic si eu din ce am auzit, sunt la prima nastere deci nu vb din experienta. Poate vor sa ne spuna fetele care au nascut deja cu el sau care nasc inaintea noastra
Numai bine!
25+
Eseea spune:
mai fetelor cum sa dati banii inainte?? Pai nu aveti ce face?? Maxim la anestezist puteti da inainte ( eu am dat inainte la prima nastere si dupa- la a 2a). Colega mea de travaliu a facut PROSTIA sa dea in timpul travaliului la moase jumatate din suma pe care dorea sa o dea, gandindu-se sa dea la sfarsit restul si URMAREA crunta a fost ca alea au crezut ca aia e tot si s-au dus si s-au culcat, nu au mai bagat-o in seama toata noaptea. A nascut saraca f greu, moasele au venit abia la sf sa scoata copilul cu dr, o auzeam din salonul celalalt de travaliu cum se chinuie...oribil din partea lor, era f revoltata si suparata! Mai bine ca mine : am dat la toti la sfarsit si s-au comportat supe, inclusiv moasele. Pai altfel cum le stimulezi sa se comporte ff frumos , gandindu-se ca urmeaza sa le dai ceva......daca le dai inainte adio, iau spaga si pleaca. F rar sa aiba mare grija de tine DUPA ce le dai banii, asa ca ATENTIE!!
nasteri usoare.
Mami de fetita si de baietel
AlinaEmi spune:
Ok fetelor. Multumesc ! deci ne-am lamurit : doctor, moase, samd - DUPA ! Totusi ramane problema anestezistului.... Pentru mine cel putin este un personaj important avand in vedere ca vreau neaparat epidurala...si inteleg ca modul cu o face precum si momentul poate sa faca foarte mult diferenta .... Pentru cine a nascut la Filantropia, poate stie cineva, este posibil ca sotul sa-l caute din timp pe acolo (are cum sa afle care e si poate da de el) ? asta pt. ca nu-mi imaginez cum as putea sa-i dau eu inainte sa se apuce de treaba... si mi se pare si cam ciudat...