dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 3
zaizak spune:
Buna fetelor!!!!!!!! Multumesc pt sfat intrebarea era daca nu este prea tarziu sa il fac pt ca pe prospect am inteles ca scrie pina in 24 sap.Imi este frica sa il fac pt reactii, am inteles ca,cu cit este mai mare cu atat este mai nasol.Narcisica vezi prietena ta l-a facut la 3 si 5 luni asa am mai auzit si eu ca se face.Nu cred ca il fac sa vb cu dr inca o data.
Sanatate multa si voua
Va pup
zaizak spune:
Narcisica ai idee cit costa vaccinul? Poti sa o intrebi pe prietena ta? Si daca cumva e american vaccinul sa vad daca am este cel de care vb dr. Ms mult
Petit_bebe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Petit_bebe ai PM. Nu stiu inca daca voi recolta celule stem, dar nu cred. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 25+ |
Merci mult pentru informatii.
Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
narcisica28 spune:
citat din mesajul lui zaizak Narcisica ai idee cit costa vaccinul? Poti sa o intrebi pe prietena ta? Si daca cumva e american vaccinul sa vad daca am este cel de care vb dr. Ms mult |
Nu am sunat-o pe prietena, dar m-am uitat pe net, costa undeva intre 310 - 410 lei in functie de farmacie si locatie si e facut de GSK cred ca sunt americani.
Gandindu-ma mai bine daca ati trecut de 3 luni si cred ca ati trecut ca parca ai nascut inaintea mea, nu cred ca se mai face...altfel ma punea si pe mine peidatra sa il fac cand i-a trecut lui Mihnea viroza.
Ca sa scapam de virusul intr-adevar pacatos cum zicea si ancasilv sa ne straduim sa fie totul foarte bine spalat si cat se poate de sterilizat cand se incepe diversificarea.
Pupici si bafta multa.
Mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
Grauntza spune:
citat din mesajul lui narcisica28 mariucasara ti-am trimis PM cu "tarife" de la Eseea (am intrebat-o si eu la vremea mea ) si de la mine. zaizak iti raspund eu pana una alta ... Sunt pareri impartite despre Rotarix, noi nu l-am facut ca aveam o usoara viroza dar pediatra a insistat f mult sa il facem...l-a facut o prietena la 3 luni si repeta doza acum la 5 luni, reactii adverse grave nu a avut ci doar lipsa poftei de mancare si dureri de burtica ca la colici vreo cateva zile; dar am auzit si eu de rau despre acest vaccin; nu pot sa iti dau un sfat, e greu de luat o decizie. Sanatate multa. Mami fericita de mic Mihnea Stefan |
Buna fetelor!
Am si eu o burtica de 10 saptamani, sunt nou venita pe aces forum si culmea...tot pacienta dr. Haiduc sunt .
Urmeaza pe 13 nov. sa fac prima eco morfologica, chiar la Filantropia, cu dr. Veduta (dupa recomandarea dr. Haiduc).A auzit cineva de ea?Este ok?
Si inca ceva Narcisica...se poate sa imi trimiti si mie un PM cu tarifele aferente unei nasteri la dr. Haiduc?Ma refer aici la sumele date lui, anestezistului, moaselor, etc., in eventualitatea in care o sa nasc la spital, nu la una din cele 2 clinici.
Multumim frumos.
Petit_bebe spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Grauntza
Buna fetelor! Am si eu o burtica de 10 saptamani, sunt nou venita pe aces forum si culmea...tot pacienta dr. Haiduc sunt . Urmeaza pe 13 nov. sa fac prima eco morfologica, chiar la Filantropia, cu dr. Veduta (dupa recomandarea dr. Haiduc).A auzit cineva de ea?Este ok? Si inca ceva Narcisica...se poate sa imi trimiti si mie un PM cu tarifele aferente unei nasteri la dr. Haiduc?Ma refer aici la sumele date lui, anestezistului, moaselor, etc., in eventualitatea in care o sa nasc la spital, nu la una din cele 2 clinici. Multumim frumos. |
Eu una nu am auzit de ea. Pe mine m-a chemat doar la Medical City. Morfologia pentru trim 1 mi-a facut-o el acolo. Ti-a recomandat cumva si dublu test?
monis5 spune:
Bun gasit
N-am mai scris de mult la subiect dar am revenit pentru ca in ultima vreme am ajuns mai des la dr Haiduc in vizite, avand in vedere varsta sarcinii...
Am vazut ca va intrebati despre abordarea lui legat de nastere, celule stem etc... eu am incercat sa nu ma stresez din lunile mici sa iau hotarari despre ce si cum voi face la termen... si mi-am facut pe traseu liste cu intrebari pentru el (am fost pana la 34 sa sapt doar la Medical City unde are timp si spatiu sa stea de vorba) la care mi-a raspuns de fiecare data f frumos, cu rabdare si documentat. La un moment dat m-a intrebat singur cum vreau sa nasc (ati citit despre el ca este pro nastere naturala sau nastere cu epidurala, deloc prieten cu cezariana la cerere) si daca vreau sa recoltez celule stem...
Ideea este ca nu lasa subiecte nediscutate, raspunde la orice il intrebi, nu se agita / enerveaza / pierde rabdarea si stiu de la alte cazuri, ca daca ii explici ca ai o situatie financiara nu tocmai buna, te rezolva cu trimiteri peste tot, ca sa intri sub asigurarea de stat. Si evident, te primeste la Filantropia la consultatii. Unde se poarta exact la fel de frumos ca si la clinica privata. Doar discutia e ceva mai scurta, din cauza ca in camerele de garda sunt vesnic 3 asistente, 2 doctori, 5 pacienti si mai stiu eu cine si e f greu sa te concentrezi pana si tu...
Vad ca va intrebati de tarife... o sa va comunic si eu ce o sa aflu pe pielea mea... am si eu preturi practicate in Filantropia, dar sunt sigura ca o sa le declin la fata locului in functie de ce se va intampla punctual cand o sa nasc .
Pana atunci va pup si cred ca ati facut o alegere f buna cu dr Haiduc. Este exact cum tb sa fie un doctor si cum la noi vezi doar in "Anatomia lui Grey" "Doctori in LA" sau mai stiu eu unde... ... dar nu in viata reala...
monis cu poze
sapt 38
Grauntza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Petit_bebe
Eu una nu am auzit de ea. Pe mine m-a chemat doar la Medical City. Morfologia pentru trim 1 mi-a facut-o el acolo. Ti-a recomandat cumva si dublu test? |
Da, mi-a recomandat si dublu test.Ai idee in ce consta acesta?
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Grauntza
Da, mi-a recomandat si dublu test.Ai idee in ce consta acesta? |
E o analiza de sange care se recolteaza imediat (in cca 48 de ore) de la echografia morfofetala de trim I - rezultatele de la sange se coreleaza cu valorile masurate la echo.
monis cu poze
sapt 38
Petit_bebe spune:
[/quote]
Da, mi-a recomandat si dublu test.Ai idee in ce consta acesta?
[/quote]
Dublu test detecteaza eventualele anomalii cromozomiale care sunt responsabile pentru sindromul down si trisomia 21.