dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodilux spune:

Buna!

Am revenit in forta! Avem o bebelina sanatoasa, de aproape o luna. Dr Haiduc a fost extraordinar. Am nascut natural, cu epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodilux spune:

Buna!

Am revenit in forta! Avem o bebelina sanatoasa de aproape o luna. Dr Haiduc a fost extraordinar. Am nascut natural, cu epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am fost ieri la Dr Haiduc. Bebe are 7 saptamani si e bine. O sa mai merg peste 5 sapt pt eco si bitest. Puteti sa-mi spuneti in ce consta?
Voi in perioada asta luati si acid folic? Mie mi-a dat doar Elevit.
Imi doresc sa fiu sanatoasa si sa fie si sanatos.
Voi aveti chestii pe care le mancati sau nu? Sunt chestii interzise in sarcina. Dr. Haiduc e un om extraordinar si pana acum am fost super multumita de el. Sper sa fie asa pana la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Crocodilux sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Crocodilux, felicitari!
ionela, sarcina usoara! Daca iei elevit e suficient, nu mai trebuie sa iei si ac folic. La 12 sapt se face eco morfofetala de trimI si apoi iti ia sange pt bitest.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 3+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eiiiii ce veste! Corina felicitari!!!

Edit : acum am vazut ca intre bebeii tai va fi exact aceeasi diferenta ca si intre ai mei!

Crocodilux felicitari si tie!!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Crocodilux, felicitari!
ionela, sarcina usoara! Daca iei elevit e suficient, nu mai trebuie sa iei si ac folic. La 12 sapt se face eco morfofetala de trimI si apoi iti ia sange pt bitest.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Multumesc frumos de incurajari.
Am o intrebare: Sangele pt bitest se ia tot la cabinetul Dr. Haiduc? Nu prea inteleg procedura
Scuze daca par cazuta din cer, dar vreau sa inteleg mai multe. Mi-ar fi de un real ajutor si o carte despre sarcina, dar sunt atat de multe si nu stiu exact ce sa iau. Stiti voi cumva o carte buna?Eventual nume/autor?
Multumesc anticipat pt tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Edit : acum am vazut ca intre bebeii tai va fi exact aceeasi diferenta ca si intre ai mei!

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Multumesc! Si cred ca voi avea si eu o pereche ...desi imi doresc inca o fetita, primul 'feeling' a fost ca am in burtica un baietel

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Ionela, despre ce cabinet vorbesti? Nu te-ai programat la latcineva pt eco morfofetala? Eu am avut programare la dr. Steriu de la Medlife, la recomandarea dr. Haiduc. Tot acolo mi-au luat si sange.
Legat de carti, nu prea stiu de sfat sa-ti dau. Mie mi-au placut "La ce sa te astepti cd esti insarcinata", si aia scoasa de Larousse.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Noi, 2 minuni:

Multumesc! Si cred ca voi avea si eu o pereche ...desi imi doresc inca o fetita, primul 'feeling' a fost ca am in burtica un baietel

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

si io mi-am dorit tot fetita, dar uite ce-a iesit

eiiiiiiiiiiii, acu nu-mi mai dau baiatu' nici pe 1000 de fete!

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput