dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 14
crocodilux spune:
Ai avut ghinion la de o doctorita care stie sa te panicheze. Noroc mult cu dr Haiduc! Sa ne tii la curent!
zaizak spune:
Buna seara mamici si viitoare mamici!!!Eu am nascut in martie cu Haiduc la mine a fost totul ok am nascut prin cezariana asa am vrut eu si oricum nu cobora bb deloc aveam deja 40 sap si o zi si nu mai avea rost sa asteptam.In legatura cu nasterile cu epidurala,epidurala de face pina in dilatatie 4 ,mie una asa imi zicea Catalin ca la 4 cel mult 4.5 facem epidurala si nu mai simti nimic .Din pacate nu stiu sa va spun daca chiar asa este oricum mie imi era frica de nastere normala ca de dracu. Bafta multa nasteri usoare. Va pup
dianuzza spune:
Crocodilux, eu am sunat la spital si am intrebat si mi s-a spus ca unde in februarie nu mai stiu exact data . Dar mi s-a spus ca il pot gasi acolo in fiecare dimineata de la 7.30.
zaizak spune:
Cind am nascut eu (martie) era miercurea de garda si in fiecare zi de la 7.30 la 14.00 cam asa ceva.
sensibila spune:
dianuzza – cursurile nu se mai tin din cauza gripei porcine, din aceasta cauza spitalul Filantropia fiind in carantina si le este interzis sa organizeze cursurile sau orice alte intalniri. Sunt in carantina de la inceputul lui decembrie.
little15 – eu am inteles ca daca dilatatia trece de 4 nu se mai face epidurala pentru ca sunt toate sansele sa se nasca tot “natural” adica anestezia sa nu isi mai faca efectul. Oricum felicitari pentru rapiditate. Asa nastere zic si eu desi sunt convinsa ca durerile au fost groaznice.
dianuzza – asa este, Haiduc iti da liniste si incredere, chiar daca pe fata lui se vede ca e ingrijorat de ce vede pe e eco sau ce ii povestesti, vb calm, iti explica si iti da incredere.
Si eu am ajuns marti la el cu inima stransa ca dupa o eco facuta luni la Herghelegiu mi-a zis ca bebelina mea are o intarziere de crestere de 3 saptamani. Am ajuns la el si m-a linistit. Mi-a spus ca nu e bine dar nici foarte rau, ca o monitorizam cel putin 1 data pe saptamana si cand intra in suferinta fetala o scoatem. Mi-a zis ca riscuri exista dar ca e prea mica si ca ar fi bines a mai stea la caldurica, poate mai creste.
e in burtica +35 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
dianuzza spune:
Buna fetelor,
Sensibila si eu am niste probleme, in sensul ca la eco 4d la 21 saptamani, mi-au spus ca bebelina mea are 2 chisturi de plex coroidal,( parca asa se exprimase ca nu am acum eco la mine) unul in partea stanga si celalalt in dreapta. Iar la analize mi-a iesit listeria pozitiv 1/360. Am fost la Catalin, si mi-a spus ca el crede ca acele chisturi se vor retrage, va trebui sa urmarim prin eco, iar analizele le repet la un cabinet specializat pe asa ceva.
Cred ca eu sunt mai anormala decat restul lumii, pt ca nu m-am speriat absolut deloc.Sunt sigura ca totul o sa fie bine.
Probabil daca Catalin mi-ar fi spus ca e ceva grav, atunci da cred ca as fi intrat in panica, insa el nu mi-a spus ca e nici bine dar nici grav. Vom vedea. Eu cred si sper ca bebelina mea sa fie sanatoasa.
La fel iti doresc si tie Sensibila si la toate burticile!
Silvy_silvy spune:
Buna fetelor, sunt si eu pacienta dr-ului Haiduc. Am fost doar la un singur control la el pana acum ( am 9 sapt de sarcina). Am citit numai vorbe bune despre el si sper din tot sufletul sa ajung sa zic aceleasi lucruri bune despre el. As vrea sa stiu si eu care este onorariul potrivit pt el, anestezist, moase, neonatolog ... am vazut ca s-a mai discutat subiectul acesta pana acum, dar eu sunt noua pe acest forum, deci va rog cand aveti timp, poate imi trimiteti si mie un PM cu tarifele. Va multumesc f mult. Deocamdata, nu mai stiu ce sa va intreb, dar mai tarziu, cand o sa inaintez cu sarcina , in mod sigur voi avea o gramada de intrebari pt voi, care sunteti mai experimentate... Inca o data, va multumesc
ionela.n spune:
Buna tuturor
Sunt foarte noua aici pe forum si de luni cred ca am intrat in club , testul de sarcina a iesit pozitiv. Marti am programare la Medical City si as vrea sa stiu daca-mi poate spune cineva cam in ce consta primul control? Care sunt preturile la clinica?
Nu stiu care e "mersul lucrurilor" si orice ajutor ar fi mai mult decat binevenit.